leziox 15.10.19, 21:30 No i jakoś się ciągnie ten wózeczek... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:36 U nas i bez bata-wszystko lata. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:44 Miałem na myśli setke, napisałem tysiączek. Zakochanym kjm, cy cuś? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:53 - przyłączam się do cam! Opowiedz!... na dobranoc chociaż... to takie romantyczne.... wiesz jakie sny potem będą??? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:56 No leziu... pochwal się... opisz to, tak jak ty to potrafisz... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:51 A! to tu jesteś..... A GDZIE SZPROTKI?????? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:54 ... dobrze, że jeszcze nie zażyczyły sobie "coś" do popicia... Odpowiedz Link
iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:59 Lezio, uparty i na pewno pary z gęby nie puści. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:01 Jak puszczę to potem się nie puszczę. Ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:06 Ja tu, że tak romantycznie, a on tak... przyziemnie.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:02 Bo tym, na ogół się nie chwali... to się zatrzymuje do swojej wiadomości Odpowiedz Link
iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:05 No ale my, to lepiej jak rodzina, jak ksiądz, jak psycholog... Jak powiedzieć, to tylko nam. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:09 Z rodziną to najlepiej na fotografii się wychodzi, a z Wami, jak na melynie. Jak nie ma wódy, to po ryju jest... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:09 Oooooo... zapraszasz go do spowiedzi, czy na leżankę? Odpowiedz Link
iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:13 Nie da się wołami nawet zaciągnąć... Chyba, że wołów nie lubi, tylko wołowinę 🤔 Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:15 Wolę siedzieć w konfesjonale niż przed nim. Albowiem jest to jedyne miejsce w kościele, gdzie można spokojnie oprawić flaszkę i wcale się z tego nie spowiadać. Odpowiedz Link
iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:15 I u mnie na leżance, to nie ma leżenia 😂 Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:18 No to tym bardziej się nie dowiesz Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:29 Ciekawość to pierwszy stopień do baru. Odpowiedz Link
iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 15:14 Nie wiem dlaczego mi się dziś śniło, że jedliśmy rzodkiewki. I to solidarnie po pół, gryzłam z Tobą na spółkę 😂Rzodkiewki! Dobre sobie... Może whisky nie było 😁 Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 16:14 Interesujący sen. Ciekawe co na to dr. Freud... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 16:57 no... nawet BARDZO interesujący... Odpowiedz Link
iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 19:39 Dr. Freud niestety już nic nie powie... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 20:43 Osobiście nie, ale istnieje spora ilość jego interpretacji. Ale mnie się rzodkiewki nie śnią, więc to i nie mój problem. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 20:47 Nie będę zgadywać co ci się śni.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:01 Przeważnie prezydenci, aktorzy. Niedawno mi się śniło że Merkel spała u mnie. Nie był to podniecający sen. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:08 chyba jakiś wyposzczony byłeś, skoro Merkel...... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:08 A ja stawiałam na motory.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:22 Motory nie muszą mnie się śnić, bo lezę do garażu i już jeden mam. A jak byłem w Alpach to po powrocie ciągle mi się śniło że jeżdżę, ciągle jeżdżę. Nie można było odpocząć tak do końca. Dzisiaj wstawię jakiś filmik. Tym razem będzie spokojna jazda. Tak spokojna że aż nudna-no ale krajobrazy austriackie całkiem cacy były. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:28 CZEKAM! przyjemny spacerek przed snem Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:49 Wcale nie nudna!! Krajobrazy faktycznie piękne, ale wiesz na co zwróciłam uwagę?... NIE MA REKLAM! u nas to albo reklamy, albo ekrany Budownictwo nowocześniejsze, takie zadbane bardziej. No i nie ma tej jazdy wężykiem! Zakrętów parę jeszcze było, ale już nie takie straszne, łagodniejsze. Pięknie było Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:59 Widać, że ktoś nas czyta uważnie i na bieżąco Nie tylko ja oglądałam, ale i jeszcze ktoś równolegle! zaraz po umieszczeniu tego filmu... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:03 Ano, pewnie zaglądają tam "wielbiciele" różnego pokroju... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:13 Oj zaglądają, zaglądają.. no bo i jest na co popatrzeć! Ja jak chcę się "obudzić" to oglądam te "horrory" i zaraz spać mi się odechciewa, a adrenalinka jeszcze długo buzuje Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:23 No zaraz , zaraz, przesadzać nie chcemy, jakie niby horrory...To się tak tylko wydaje kiedy się patrzy niejako zza pleców komuś na szosę. W realu jest to przyjemniejsze i bardziej dotykalne. Poza tym same widoki z siodła są na tyle pikne że ciągle chce się to powtarzac. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:38 Widoki to ja oglądam teraz! już nie gapię się na szosę jak sroka w gnat najbardziej przerażają mnie zakręty takie widoczne dopiero z bliska, a i nawet na prostej drodze JA nie widzę co się dzieje zdrogą, bo ona tak jakby opadała a ja widzę tylko to co na górze, a nie za nią to pewnie dlatego, że kamerka jest niżej od twojego wzroku... I często się okazuje, że za tą górką na prostej zaraz jest zakręt 90 (przynajmniej) stopni. Tak, że ja widzę trochę inaczej niż ty Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:44 Już 4 wyświetlenia! "poczta dalej" działa Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:33 Kamera jest montowana jakieś 40 cm poniżej linii wzroku, więc nie jest to wielka różnica.Nie zawsze da się wszystko zobaczyć, ale jadąc po górach przebieg zakrętu można odgadnąć patrząc np w prawo w dół lub w górę, jeśli się zapowiadają tzw. zakręty na wsuwkę do włosów czyli 180 stopni. Są też znaki drogowe, np. po to aby zwracać na nie uwagę. Ważne jest ukształtowanie terenu. Generalnie trzeba być zawsze czujnym, mieć trochę praktyki oraz nie przesadzać. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:42 Kierujący zawsze więcej widzi... zna przepisy, ale ten z tyłu (a jeszcze na podstawie filmu ) to neptek. niczego nie zna, więc ma "trochę" inne odczucia... weź to pod uwagę Kurna... i tak mi się podoba! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:45 No i wyświetleń dziś już jest 13!! (w tym 3 moje ) Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 23:18 Widzę, że melyna opustoszała, czyli albo szykujecie się do snu, albo już wszyscy przytulili się do poduszki i nie tylko... Dobrej, spokojnej nocy i snów kolorowych bez Merkel! Do jutra Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:40 Jak widać i czuć.... będzie LEPSZY Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:42 Pamiętam że tak było za komuny. Każdy dzień miał być lepszy a każdy rok olśniewający. HAHAHA! Nie wiem dlaczego wywołujesz we mnie tego rodzaju wspomnienia. Ale to coś jak katalizator. Te hasła i te sytuacje z dawnych czasów. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:47 Podobno historia lubi się powtarzać, ale ja w to nie wierzę Wspomnienia.... hmmmm... bo to może były... nie zawsze lepsze, ale zwariowane czasy. Nudy nie było Ale nasze oczekiwania i zachowania... o.... te to lubią się powtarzać Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 14:10 Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy (Official Video) Don't Worry Be Happy Melyno! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 15:43 A co tam się martwić. Ważne aby zdrowym być i jeszcze móc co pić. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 16:39 Kiedyś, ktoś mądry powiedział..... "Dotąd cudze zdrowia piłem, aż swojego się pozbyłem...." Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 16:54 A bo nie pił za swoje. Tak to jest kiedy się na obcych robi. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 17:03 mnie to nie grozi, ja to mam spokój Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 17:08 Jeden pterodaktyl wiosny nie czyni. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 17:17 ... ale zawsze to coś... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 18:51 A nad kolejnym tysiączkiem sobie chętnie popracujemy. Byle gorzały nie zbrakło. I zapojki. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 19:39 Nigdy nie zabraknie możemy wirtualnie cudownie ją rozmnażać. I nie przez przemianę wody (w wino - bo nie idzie u nas) w czystą gorzałkę, ale możemy zapełniać półki już butelkowaną i nawet ulubioną dla każdego indywidualnie Wszystko możemy. Zagrycha też się znajdzie prosto z najlepszych restauracji Żeby tak przenieść to do realu.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 19:40 Słowem - wszystko co nam fantazja na myśl nasunie, możemy tu mieć! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 21:03 Czyli myśk to podstawa, a z myśli będzie się tworzyć towar. Nieźle pomyślane. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 21:50 Wyobraź sobie, że na melynie schlejesz się tak, że pod blat padniesz, a na drugi dzień -KACA NIE MA! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 21:51 Nie. To jest jednak coś, co jest niemożliwe. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 22:21 I o to właśnie chodzi, że WSZYSTKO JEST MOŻLIWE! Ale tylko na melynie... oczywiście NASZEJ MELYNIE! TYLKO! bo w realu to jak nic byłby kac telepek Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 22:39 Oraz, oczywiście i tradycyjnie, tupot białych mew. I białe myszy oraz koty. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 22:57 Albo same duże białe myszy Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:04 Miałem dużego białego kota. Jest na Fotoforum. I on na kacu trochę biegał po synapsach, zanim człek sobie uświadomił, że to jednak jest rzeczywistość i przestał myśleć o psychiatrze i wszywce. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:14 Wygląda na to, że miałeś małego pecha z białymi kotami/kotkami... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:17 Ależ to nie był żaden pech. To był kochany kotek i ten siwy również. Tylko ten kac i biały kot to się tak jakoś gryzły... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:21 PS. grzej na YT. Coś wisi. Nowe. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:29 LECĘ!!!! a sprawdzałam wcześniej i nic nie było... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:03 No. Wiesz, polubiłam te przejażdżki, nawet te zakręty już mnie tak nie przerażają "Dobrze ..., że sobie okrętu nie kupił" Faktycznie, ledwo się zmieścił! Widoki piękne, te ośnieżone szczyty, a na dole zielono... i już parę jezior było nawet! I te wioski nie są już takie nudne, stare... wszędzie w oknach na balkonach kwiaty. I nadal nie ma reklam! I tak sobie pomyślałam, że u nas te domy tak przy samej ulicy to długo by się nie ostały.... zaraz by jakiś w nie wjechał A tam? Całe i dobrze się mają. Tylko te uliczki takie wąskie... ciekawe co powstało pierwsze - domy, czy szosa.... No i ruch, coraz większy, ciężarówki i autobusy się już pojawiają (w poprzednim już były, ale nie tyle). Filmik cudny! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:07 Zanim to napisałam to już są 3 wyświetlenia Ktoś czyta dokładnie.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:14 Im więcej wyświetleń tym lepiej. W drodze na St.Moritz będzie ciekawiej. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:17 Ale czasem się mieszało. Czlek samego się pytał, w jakim kraju aktualnie jest. Trochę szybko się zmienały. O szwajcarskim sabotażyście, mającym najwyraźniej coś przeciwko motocyklistom wolę nawet nie wspominać, a swoją opinię wyraziłem w trakcie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:20 Widziałam, że wyjeżdżaliście z miejsca noclegu Tak to jest w Unii... granic nie ma, to i można zgłupieć i pogubić się w jakim kraju jest się aktualnie to nie to co kiedyś.... Nie wyobrażam sobie, żeby to powróciło Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:24 Nocleg był pikny. Panorama z balkonu przewyższała Zakopca o metry. No ale oczywiście, miejsce miejscem, lecz najbardziej liczy się towarzystwo. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:21 ZAWSZE JEST CIEKAWIE!! Coraz bardziej mi się podoba Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:33 Towarzystwo... wiadomo samemu oglądać i przeżywać, to frajda, ale nie taka, jak robić to w odpowiednim towarzystwie Dzielenie się tym wszystkim... to jest cudowne! i niech to trwa i trwa, i trwa i trwa i trwa.... itd. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:36 A co do tego sabotażysty motocyklowego, to pokazywali nagranie z monitoringu, rowerzysty... samochód osobowy jechał za rowerzystą po ulicy, rowerzysta uciekł na chodnik. samochód za nim i dopadł go, stuknął, a potem spokojnie zjechał na ulicę, zawrócił i odjechał... Oczywiście go dorwali. Rowerzysta poturbowany. Trzeba mieć dobrze po.... w głowie Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:44 Niestety, czasami chorzy którzy powinni być izolowani, żyją wśród nas. A nieraz zakradają się nawet do polityki. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:46 Niestety PEŁNO ICH wśród nas... Trzeba tylko ich zauważyć i unikać jak ognia I tępić! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:45 No dobra sowo.... leć do towarzystwa, nie zostawiaj samego Jutro też jest dzień... o kurna, przecież to już JUTRO.... więc do rana Dobrej nocy, myślę że i tak szybko nie zaśniesz A jak już zaśniesz, to niech ci się ciąg dalszy przyśni Miłych więc snów... Dobranoc Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:49 Huhuuuuuu... Nieraz i sowa chowa się do dziupli aby zakosztować trochę spokoju. Miłej nocki. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:50 Jeszcze raz dobrej nocy... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 16:24 Dzisiaj stawiam flaszkę własnoręcznie ukradzioną na stół. Za wydajność pracy. Tysiączek za tysiączkiem leci, a najnowszy trzasnął dzisiaj dzięki naszym przodownicom pracy socjalistycznej. Niech żyje równouprawnienie! Kobiety do kopalń, na budowy i na traktory! No. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 16:58 ... i do melyny! szef zapomniał dodać Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 17:07 Do melyny to po pracy, no chyba że kto w melynie pracuje, to i owszem. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 17:10 Jak równouprawnienie, to równouprawnienie. Pić się tak samo chce i nam i wam i kaca leczyć takoż Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 17:43 No niby jasna rzecz. Przy okazji można przedyskutować różnice w budowie płci obojga. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 17:52 I tu mi się przypomniał kawał, stary jak świat, a przynajmniej z czasów kiedy była Dobranocka - Ptyś i Balbina (Ptyś to był kurczak, Balbina gąska - oboje młodzi...) Balbina dostała pierwszy okres. Wystraszona leci do Ptysia. - Ptyś! krew mi leci, co się stało! Na to Ptyś, po zastanowieniu... - wiesz Balbina.... po mojemu to ci jajcza urwało... Odpowiedz Link
iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:00 Tak drastycznie... To nie kawał, to horrorek. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:12 Ehh, piękne te dobranocki kiedyś były, prawda? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:39 Oj piękne, piękne... na owe czasy. Bo takie nieruchawe jeszcze... nie to co teraz Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:42 Iga młoda laska jeszcze to na prawdziwych piknych dobranockach się nie zna. Odpowiedz Link
iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:52 Za to na innych rzeczach się zna. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:57 Nie przechwalaj się... bo jeszcze ktoś będzie chciał sprawdzić, czyś prawdomówna Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 19:34 Samochwała w kącie stała.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 19:53 Iga powinna wstawić na forum parę fotek w kostiumie kąpielowym, to moglibyśmy przy wódeczce obiektywnie ocenić, jak to jest naprawdę z nią. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 20:20 No że Ty tak uważasz, że jest nieźle, to wiemy. Tylko dalej nie wiemy nic. Bo nic nie widzimy. Odpowiedz Link
iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 21:18 Hmm.. Trochę wiary w człowieka. Ja nie muszę się chyba wystawiać, jak klacz na targu😁 Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 21:19 A napisać o sobie można wszystko. Najczęściej te najlepsze rzeczy. I o zaletach które się rzekomo posiada. Odpowiedz Link
iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 21:23 Wady też mam, naturalnie, ale dlaczego mam nie wspomnieć zaletach? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.10.19, 21:27 A wąteczek trzeba podciągnąć na wypadek kolejnego tysiaka. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.10.19, 21:34 Nie już ale na wszelki wypadek. Bo jak strzeli nieoczekiwanie, jak ostatnim razem to trza mieć wątek przygotowany. Na wypadek gdyby jakaś księżniczka ze spalonego teatru wpadła pod nowym nickiem, cy cuś. Trza przyjąć godnie. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.10.19, 21:37 No to mebluj kącik jubileuszowy! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.10.19, 21:44 Trza jeszcze sofę donieść ze śmietnika. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 21:46 A dzisiaj będzie znowu połowa tysiączka, czyli za parę dni będziemy swietować kolejny tysiąc, jak wspomnialem, hehe. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 21:55 Bo jak człek sam nie liczy, to potem jego policzą. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 22:08 Cam! na melynie jak w banku.... rachowanie odchodzi, że hej! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 22:14 Ostatecznie instytucja musi się opłacać, bo nie mamy dopłat z EU do melyny. Chociaż można by się postarać. Może wpisać że tu jaka instytucja dobroczynna jest...Albo parafia religii nie uznawanej przez nikogo, oprócz nas. Bo w rolnictwo nikt z ch (ujni) europejskiej nie uwierzy. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 22:18 A dlaczego? tu taka orka przy flaszkach odchodzi, że dopłata powinna być! toż to ciężka, bardzo ciężka praca.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 11:38 Ale oni z satelity patrzą czy masz grunty uprawne. Tak to się wymądrzyli, skubańcy. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 12:08 No mamy. Ugór. Tez chyba płacą. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 12:14 Ugór... no podobno chcą, żeby płacić... A gruntów uprawnych.... ho, ho, a może i jeszcze więcej... No ale dla nich plony się liczą Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 12:24 Właśnie że nie bardzo. EU często płaci dla rolników za to aby nie siali i nie orali. Właśnie za ugór, najlepiej nie ruszany. Brzmi jak opowieść z dziwnej bajki, jest jednak faktem. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 12:33 Mam nadzieję, że baby się na to nie zgodzą! Parasoli w dłoń! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 13:14 Najgorzej w tym wszystkim ma biedny, zmoknięty pieseczek. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 13:18 Może chociaż lubi przeglądać się w kałużach... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 14:55 Nie wygląda na zwierzę, które lubi tego rodzaju zraszanie jesienne sierści. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 15:34 A kto lubi może jakiś zakochany.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 16:01 Niooo...Jakie kiedyś urocze filmy potrafili robić notabene. Singing In The Rain - Singing In The Rain (Gene Kelly) [;HD Widescreen]; Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 17:49 klasyka. Można oglądać i oglądać i zawsze będzie zachwycać... a u nas co? Czterej pancerni Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 19:35 A o psie pancernym nie zapominaj. Oraz o psie Cywilu, dzielnie ratującym z panem socjalizm, też trzeba czasem wspomnieć. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 12:43 Do następnego weekendu pewnie damy radę. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 13:09 No proszę, Kokuś, Ty to kobita z ambicjami jednak jesteś. Masz u mnie darmowego browara /szt.1, 0,5l / Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 13:12 Sie wypchaj mam swoje sztuk 13 (0,5 l) Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 13:12 Pogadamy jak mi się zapasik skończy Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 13:42 Wtedy nie pogadamy, bo: darowanej flaszce w kapsel się nie zagląda. Jak to mówili starożytni Rosjanie: Nie choczesz - nie nada. Zachoczesz - nie budiet. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 13:52 Dobra, dobra.... dawaj od przybytku głowa nie boli Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 21:57 Hyhyhy, wygląda na to, że może i się wyrobimy przed weekendem kolejnym... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 21:59 I to sporo wcześniej! prawdopodobnie już we wtorek Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 22:14 I tak spoko. Nie robimy na akord. Nie dostaję palpitacji serca kiedy melyna w rankingu spada na miejsce trzydzieste. Wszak nie o jakieś durne pozycje w rankingu chodzi. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 22:19 Ake fajnie tak sobie popisać czy jak to ujęlaś, poklepać. W klawisze w sensie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 22:23 A od czego wyobraźnia?... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 22:50 Ja wolę sobie za dużo ze swoją wyobraźnią nie wyobrażać, bo jeszcze jaka wojna transgalaktyczna by z tego się zrobiła. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 19:54 No to co panny stachanowskie? Jadziem z tym koksem? Nie śpieszta się tak, pamiętajta - miało być do następnego weekendu, a tu dopiero pińdziałek. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 19:57 No koks przepadł, może zszedł do piwnicy? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:00 Spoko, do północy jeszcze parę godzin Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:07 Ale ja zwykle odpadam wcześniej. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:16 Ona zaraz Ci napisze że jest niezastąpiona. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:21 No kurna... i to chyba prawda Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:46 Proszę bardzo i na zdrowie, koteczku. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:55 można się wkurzyć, fakt ale wklejaj z cytatem, to będzie wiadomo do czego Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 21:01 Czasem zapominam o tych cytatach. Cy tata cyta cytaty Tacyta? Nastepny językołamacz. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 21:11 A takich językołamaczy jest pełno. I co jeden to lepszy Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 22:24 Sasza sobie szosą szedł w czasie suszy Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 22:53 Chrząszcz brzmi w trzcinie w Szczebrzeszynie W szczękach chrząszcza trzeszczy miąższ Czcza szczypawka czka w Szczecinie Chrząszcza szczudłem przechrzcił wąż Strząsa skrzydła z dżdzu trzmiel w puszczy Tuż przy Pszczynie straszny Wszczyna szum. Niemiec dostałby zawału. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 23:06 Nie tylko Niemiec Pamiętasz film "Jak rozpętałem II wojnę światową?" I rozmowę z gestapowcem? Jak podawał swoje dane? Brzęczyszczykiewicz... i reakcja Niemca? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 23:15 Niezapomniany Emil Karewicz. Ten to postaci gestapowców odtwarzał z niezwykłą namiętnością oraz kunsztem aktorskim najwyższego lotu. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 14:28 Oczywiście najlepszy snajper CAM!!! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 15:48 Czy Tobie Kambryziowa nie placi przypadkiem za reklamowanie jej osoby? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 16:04 Nie z własnej i nieprzymuszonej woli! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 16:26 Pewnie podpisałaś oświadczenie, że tak musisz mówić. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 18:57 Nie, nie musiałam, ale wiesz..... ze snajperem lepiej nie zadzierać Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 19:42 Więc jednak jakieś uwarunkowania są... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 19:50 Jasne! Kto by strzelał tak celnie jak ona!? Ja odpadam niestety.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 13:05 A nad nowym tysiączkiem pogadamy potem. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 13:14 Szybciej niż ci się wydaje Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 19:32 No tak, po wczorajszym dniu, dzisiaj pękła pierwsza setka. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 19:44 ... i tak setka, za setką, tysiączek za tysiączkiem i wreszcie 200 000! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 19:57 Gazeta powinna wziąć te wyniki pod uwagę i wypłacać nam jakąś dywidendę za dobre chęci. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 20:00 Nie licz. Kutwy nie dadzą nic.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 20:06 Ja to po tylu latach pisania tutaj dawno powinienem być opłacany jako redachtor na pół etatu minimum. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 20:11 Po tylu latach to głównym moderatorem powinieneś zostać! Wszystko by grało, wszystkiego i wszystkich byś postawił do pionu Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 20:30 Ano widzisz, a człek żyje tak niedoceniony i każdy ma w zadzie, że się starasz. Najwyraźniej chlałem wcześniej wódę z niewłaściwymi ludźmi. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 20:38 Młody byłeś, to i na ludziach jeszcze się nie znałeś Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 21:55 Ale za to na gatunkach alkoholu... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 18:56 Czyli znowu do góry. Wątek w chmury. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 19:43 Poganiasz? Spoko.... najpierw liczmy setki, a setka do setki daje tysiączki. Do końca roku jeszcze sporo czasu Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:03 Wcale nie poganiam i nie naganiam, tak tylko sobie w okolicy bylem ,zerkłem i nacisłem. Nie ma problemu, nie ma problemu. Proszę polać. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:07 No, nareszcie szef wraca do żywych polewam, koniaczek jak szef lubi Lepiej choć trochę? Może niech szef jeszcze poklnie.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:15 Chyba fucktycznie leciutko lepiej. Topra, leję koniak. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:19 Niech szef se nie żałuje ... i mnie też poleje, tak na wszelki wypadek, żebym w doła nie wpadła... profilaktycznie Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:23 Dobra, ale podstawiaj mi tu lampeczkę kurturarnie a nie od razu całą musztardówkę, jak ostatnim razem. Potem się człek dziwił, że ten koniak tak szybko wyszedł, jakby był kobyłką. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:42 A mówiłem w ogóle że nowe nagranie wisi a może nawet dwa? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:54 Zaczęłam oglądać... ale zostawię sobie na deser... trochę później Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 22:00 leziox napisał: > A mówiłem w ogóle że nowe nagranie wisi a może nawet dwa? Jedno tylko wisi, a nie dwa Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 22:04 A te krótsze z Bedretto widziała? No jak widziała no to tylko jedno. Ale za to ponad poł godziny relaksowej jazdy po okolicach. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 22:10 leziox napisał: > A te krótsze z Bedretto widziała? > No jak widziała no to tylko jedno. > Ale za to ponad poł godziny relaksowej jazdy po okolicach. Wszystko na bieżąco oglądam, proszę szefa Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:57 leziox napisał: > Dobra, ale podstawiaj mi tu lampeczkę kurturarnie a nie od razu całą musztardów > kę, jak ostatnim razem. Potem się człek dziwił, że ten koniak tak szybko wyszed > ł, jakby był kobyłką. A co się mam rozdrabniać? trzeba brać póki dają Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 22:05 No właśnie dlatego będzie reglamentacja! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 22:09 Kartki będą?? co szef taki nieużyty... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 23:17 Bo inwestuję a sam z tego piję najmniej. Będą menzurki laboratoryjne i każdy co do kreseczki dokładnie otrzyma swoją porcję, nieważne czy przyjdzie z wiaderkiem, czy z naparstkiem. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 23:23 Pod zapałki... albo po aptekarsku Coś tam wymyślimy.... żeby wyszło na nasze Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 23:44 Za oszustwa będzie po łapach albo pranie firan i zasłon. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:01 Dzisiaj wtorek, ciekawe czy do niedzieli będzie kolejny tysiączek. Ludu pracujący! do łopat, do betoniarek! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:03 Spoko... będzie jak nic dziś lekka ulga, a od jutra do roboty! chociaż dziś już też nie jest źle Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:05 Właściwie, to brakuje tak około 40 do kolejnej setki.... może tak się weźmiemy jeszcze do roboty? do północy jeszcze trochę... Odpowiedz Link
an_aa5 Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:04 Właśnie lud pracujący wrócił od łopaty i nawet nie dostał herbaty 😂 Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:06 Co tam herbata, browarek strzel, a nawet może koniaczek ci szef podsunie... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:11 To zależy czy panna Anna będzie skłonna... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:26 A co Ty tak chcesz wszystko wiedzieć, he? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:27 No... ciekawska jestem... muszę pilnować, bo jeszcze mnie coś ominie Odpowiedz Link
an_aa5 Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:34 Nie lubię koniaku. Piwem nie pogardze, ale najlepiej winko Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:39 Jeśli to do mnie, to nie chcę kolejki przegapić... tego koniaczku! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:48 Wydaje mi się że chodziło o co innego, ale jak wspomniałem, ja tu tylko butelki zbieram. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 23:13 NIe szkodzi. Upijemy. Znaturalizujemy. Zdemoralizujemy. I już będziesz swoja. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:32 Tymczasem szczytuję bo koniaczek wyjątkowo dobry dzisiaj udało mi się ukr...eee no kupić w sensie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:34 No to możesz spokojnie go pić.... bez obawy, że utuczy a smak zawsze jest lepszy Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:46 Aaaa, jednak Kokoloko coś pisze po cichu... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:53 Pisze, pisze już napisałam, że cuda-dziwy się dzieją z wpisami Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:57 To tak samo jak kiedyś było z zielonymi jabłkami i czymkolwiek, co dało się podwędzić na działkach pracowniczych... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:58 O, i znowu drzewko dało dupy... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 22:03 leziox napisał: > O, i znowu drzewko dało dupy... Za długo wszystko dobrze działało Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 22:02 leziox napisał: > To tak samo jak kiedyś było z zielonymi jabłkami i czymkolwiek, co dało się pod > wędzić na działkach pracowniczych... Bo zakazany owoc lepiej smakuje a te zza cudzego płota zawsze są wyjątkowo smaczne Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 22:08 Dzisiaj to ta seta jakoś jakby sama się zrobiła. Do północy to z p w d, albo jeszcze łatwiej się dopisze, hyhy. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 22:10 No... jakoś rozpędziliśmy się Szykuj się do strzału szefie!!! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 22:23 I beze mnie coś tam sobie ustrzelicie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 23:23 A nie, nie.... szefie bez ciebie nic! Dobry snajper w cenie Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:10 Myślę że w sobotę powinno się udać. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:18 A ja myślę, że jutro... przed północą Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:19 Jutro to ja się będę ze zrozumialych dla mnie względów obijać raczej i z wpisami może być krucho. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:23 Jakieś święto domowe? Chyba nie twoje imieniny?? urodziny????.... albo nie twoje Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:37 Nie, nie. Knuję co by tu zrobić, aby nic nie robić, a zarobić. A tak na poważnie wybieram się w plener, bo zaczyna brakować filmów. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:40 Ale to będzie tylko taki kilkugodzinny wypad? Zdążysz przecież jutro wrócić A teraz bierz się do roboty snajperze i STRZELAJ! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:53 No nie wiem, nie wiem...Ekhm... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:59 O żesz... kiedyś się mówiło na to, że idzie się na k...wa mać.... Uuuuu to ja nie chcę być prorokiem, ale ciężko może być..... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 23:12 Damy radę. Teraz wszędzie jest internet. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 23:29 No to dobrze, bo jutro musi być ostro 176.000!!! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 23:33 Nie tak ostro siostro. I dobranoc. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.11.19, 19:34 Dobry wieczor czesc i czolem, pytacie skad sie wzialem. Ja z kontroli skarbowej. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.11.19, 19:38 no to na melynie się nie pożywisz Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.11.19, 21:23 Jako skarbówka... idź do wrogów Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:11 Trzeba by trochę popracować i wyrobić jakie 500 % normy, jak to potrafili nasi dziadkowie za Stalina i Bieruta. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:13 Stachanowcy nie w modzie Ale szef może sobie popracować, czemu nie Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:30 Powiedziałbym co myślę na temat pracy, ale nie lubię wieczorem tak brzydko się wyrażać. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:37 To dopiero będzie powrót do codzienności Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:42 A nie nie, nocą to nie ma takiego wydźwięku, nawet dzieci z pobliskiego przedszkola już śpią. Nie ma audytorium. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:43 Przy dzieciach???!!! A my to za mało? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:46 A Wy to już nie słuchacie tak uważnie, jak one. Nie ma zaciekawienia. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 18:34 W ogóle to i tak dziwne, że te tysiączki co jakiś czas strzelają przy tak niewielkiej obsadzie melynowej. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 18:40 Bo jak milczymy, to milczymy zupełnie, a jak się rozgadamy... no to klękajcie narody Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 18:47 Czarodziejka gorzałka zapewne też trochę w tym pomaga. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 18:49 A jak! rozwiązuje język... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 19:10 Od dawna było już wiadomo że "In vino veritatas", nawet jeszcze wtedy, kiedy nie było gorzały. Nie było gorzały...Ależ to musiał być straszny czas. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 19:11 Psiakrew. Tu też mi się wkradł błąd a przedtem czkawka zeżarła mi wypowiedź. "In vino veritas"przeca. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 19:13 i tak wiadomo o co codzi! Była okowita, były miody pitne, były wina... wystarczyło, żeby się zalać. No i ognista woda też była Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 20:27 Wódeczkę zaczęto pędzić coś około XV wieku. Wcześniej upijano się czymś innym, czego trzeba było wychlać o wiele więcej niż wódki, aby tak samo sponiewierało. Dlatego wóda oszczędza czas. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 20:40 Kiedyś tak się nie spieszono. Nudzono się.... Biesiada trwać mogła dzień, dwa... albo i tydzień Biedne te ich wątroby były.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 20:42 Kiedyś albo walczono, albo balowało. Żyło się krócej więc wszystko było skrajne.... albo walczono do ostatniego, albo balowało się do upadłego. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 21:07 Na takich balach też padał trup gęsto. Prawie jak na bitwach. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 21:11 Pojedynki były modne. A kiedy z czachy dymi, łatwo coś chlapnąć i obrazić no i pojedynek gotowy... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 21:24 Ale z tą różnicą, że długo nie gadano, tylko chwytano za szablę kiedy ktoś pluł w mordę. A dzisiaj ludzie bardzo jakoś cierpliwi są, pozwalają innym na wszystko i nie pomyślą nawet o zwykłym daniu w mordę takiej spluwaczce. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 21:28 Czyli więcej chuligaństwa wtedy było, a my narzekamy... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 22:10 Chuligani to i za komuny byli, nie tylko za szlachty. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 20:53 Lokomotywie trzeba chyba dolać paliwka i nasmarować, żeby chciała zacząć przyspieszać. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 21:01 A przydałoby się nie powiem, nie powiem... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:00 I wyngla dosypać do paleniska, a nikomu jakoś się nie pali. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:03 Na szczęście mrozu nie ma wtedy to na wyścigi będą dosypywać WSZYSCY! i będziem kopcić podwójnie Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:07 Ile się kopci, nie takie ważne. Ważne, ile się podczas tego kopcenia zapierdala. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:24 A jak, przeciez w lokomotywie siedzenia tez są. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:29 nie wiem, ale myślę, że tak Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:46 Ale ja wiem. Parowóz Pm36-02 Pociąg specjalny "Pojezierze" Steam Engine Pm36-02 Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:56 Niezbyt wygodnie, ale... "zapalniczka" pod ręką Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 23:15 Ba! Nawet można to głośno obwieścić! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 23:22 No teraz to za głośne obwieszczanie czegokolwiek to raczej mandat. I nikogo nie tlumaczy że ma 4 promile. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 23:35 To by było tylko wypuszczenie pary w gwizdek mandatu by nie było, a promili nikt by nie sprawdzał Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 23:47 Jadącej z prędkością obłąkańczą ciuchci nikt nie ośmieli się zatrzymać. Dobrze mieć jeszcze z tylu parę bomb atomowych. Dla komfortu psychicznego, że będą się z nami liczyć na rozjazdach. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.11.19, 22:56 I jak zwykle, Panie kochane, dajemy radę. Jeszcze trochę i setuchna strzeli. Ave coś tam. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.11.19, 23:01 To który snajper dziś strzela? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.11.19, 23:08 A nie można zacząć strzelać grupowo? Kupą, mości Panowie, kupą! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.11.19, 23:09 No szefie, snajperka już pewnie się nie zjawi, więc bierz się za robotę! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.11.19, 23:13 A co ja, stachanowiec jaki? Sama też możesz spokojnie dopisać tych parę brakujących wontkuff...I se strzelić. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 21:49 Dzisiaj nie trza się spieszyć, bo snajperka jest, więc seta strzeli jak nic. Wespół w zespół. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:01 Przy dwóch snajperach to i 2 setki powinny być ustrzelone Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:05 Niby tak, ale jak sie snajperzy obijają, to też na to trudno poradzić. W prawdziwym życiu byłoby mniej ofiar. Ale tu strzelamy tylko do ekranu. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:08 Strzelanie Karabin Maszynowy PK Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:12 No snajperzy.... OGNIA!!! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:09 Wyobraź sobie, że masz przed sobą najgorszą człowieczą paskudę i STRZELAJ! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:34 Oj tam oj tam. Najgorsza paskuda nie zasluguje na takie szybkie potraktowanie. Wymyśliłbym co innego zapewne. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:34 No to se strajkuj. Właśnie ustrzeliła Pani setę. No to na zdruffeczko! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:49 Nic z tego, ty ustrzeliłeś! Specjalnie czekałam, aż się licznik ustawi Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:54 Musisz oddać swój licznik do przeglądu. Może jakaś złota rączka jeszcze go zreperuje. Albo wywali na złom. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:55 A co do łyskacza, proszem bardzom... Bul bul bul bul. Nalane. Proszę odbierać napoje! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 23:02 No to zdrowie twoje, w gardło moje! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 20:39 Wszystko idzie w dobrym kierunku. Kolejny tysiąc na dziesięciolecie. Ale to zabrzmiało... Zawiało planami pięcioletnimi, KC PZPR i jeszcze takimi klimatami. No to co? Pomożecie*? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 20:55 Zawiało... Pomożemy My Zawiani Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 20:59 Pomożemy tylko.... trochę jednak zostało... Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:06 Państwo nocne marki posiedzą do północy i nabiją Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:24 No ładnie.... a my mamy zasuwać Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:28 Możecie delikatnie, na paluszkach Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:44 Jasne... żeby śpiochów nie obudzić Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:49 Dziwnym trafem, nabijanie kojarzy mi się zupełnie z czym innym, no ale nie będę budzić niektórych uśpionych apetytów... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 22:06 Racja, nie ma po co na noc wywoływać upiorów. Same przyjdą. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 22:43 I choć padało, choć było ślisko, to się przywlokło .... itd.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 22:58 Można świniorzyska nie wpuścić i powlecze się zaraz dalej. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 22:59 Albo utknie pod oknem i choć jednym okiem będzie łypać.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 23:13 Pytanie tylko po co? Kiedy w okolicy tyle miłych śmietników do odpoczynku po trasie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 23:21 Za daleko... słabo słychać i widać Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 23:44 JEST!!!! Szefie... wracaj i wyciągaj flaszkę! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 00:00 Flaszka dawno wyciagnieta. Trza wypić na stress dotyczacy zamachów na dzielnicy. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 00:11 Może być... jak widzę mój się nie liczy, ale co tam, u szefa był większy.. i nie wiadomo jak to się jeszcze skończy Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 12:34 No to co? Zaczynamy od nowa wędrówke w kierunku słońca i kolejnego tysiąca? To na zdruffko porannie tak. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 12:41 Myśmy już rano pili, zabawa była taka, że aż gryf się złamał... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 12:58 Nie ma to, jak wchodzić pogodnie w dzień. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 14:20 U mnie nic nie wyszło, butelkowo dalej Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 14:23 Zestaw flaszki z parapetu!! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 15:09 Racja, to nie będziesz widzieć na zielono. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 18:30 Tera ciemno i nic nie widać, flaszki mogą dalej stać spokojnie Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 19:55 Nawet można zapomnieć na chwilę, że one nadal tam są. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 12:02 Tymczasem setki wpisów lecą jak setki wlewane do gardła. I bardzo dobrze. Wszystko się zgadza, PT. stachanowcy. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 12:16 A będzie jeszcze lepiej! A nie wierzyłeś..... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 12:45 Nigdy tu nic nie mówiłem na temat moich wierzeń. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 12:52 Bo tu nas to nie interesi Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 13:25 I nie koniecznie tu mowa o religii... A skoro o innych... no dobra.. każdy wierzy w to co chce.... PO CICHU! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 13:39 No i kolejna setka minęła.... bez echa.... Oby tak dalej Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 14:46 Byle się nie przyzwyczajać, a tak w ogóle to nie da się świętować każdej napisanej, albo wypitej setki, aby nie popaść w paranoję. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 17:21 Dałam spokój setkom, przerzuciłam się na tysiączki... a co! ładniej brzmi Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 17:49 Myślę że w tej sytuacji powinnaś użyć zdania: przerzucam się na litry. Bo ładniej brzmi. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 18:14 jeśli tylko dopuścisz mnie do swojego zapasiku Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 19:05 Kanka 20 l bimbru stoi za zasłoną w kuchni. Niedawno przywieziona z Kurpi, doskonała jakość. Pan Zenobiusz S. będąc w okolicy zawsze podrzuca po rewelacyjnej cenie naczynko z płynem radującym duszę. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 19:26 Do bimbru?? a do łyskacza? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 20:15 A co? Kubki smakowe Ci się tak rozbestwiły? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 20:19 No... jakieś... wybredne się porobiły... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 20:39 No to se ić i se kup. Za swoje. My będziemy zajmować się kapeenem. Czyli koniakiem pędzonym nocą. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 12:38 No jasne!.... a tak ogólnie... to ostatnio mam kiełbie we łbie już nie nadążam, za tym wszystkim... Za duże tempo Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 12:45 Brakowało Ci akcji, no to teraz masz. Jak to się mówi: uważaj na marzenia, bo Ci się mogą spełnić. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 18:58 od przybytku głowa nie boli, zawsze łatwiej zmniejszyć niż zwiększyć. A poza tym kupy się nie rusza... tak na wszelki wypadek Czyli wniosek: im więcej tym lepiej A marzenia?... żeby tak się spełniały to byłoby dobrze Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:01 coco.franelka napisała: > od przybytku głowa nie boli, zawsze łatwiej zmniejszyć niż zwiększyć. A poza > tym kupy się nie rusza... tak na wszelki wypadek 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 A co ? Ktoś się zniósł ? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:07 Ekhm...Noo tak to bym tego nie nazwał. Pan Andrzej nie trafił do kibelka a rozwolnienie to miał dzisiaj że hoho! Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:11 Z odrzutem ekspresowym i pewnie ofajdał cały kibel. Nic to. Są kobity, porządek zrobią. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:14 Co????!!! Jeszcze czego!... Niech sam zasuwa i sprząta! I to szybko bo oberwie bejsbolem Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:17 coco.franelka napisała: > Co????!!! Jeszcze czego!... Niech sam zasuwa i sprząta! I to szybko bo oberwie > bejsbolem 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 Mężczyzna to dar boży i należy się go szanować. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:23 Też coś!... tego kwiata to pół świata Można wybierać i przebierać jak w ulęgałkach Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:32 Powiedzmy. W kwiatkach to se możesz przebierać, ale porządnego korzenia nie znajdziesz 😜 Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:33 Bo porządne korzenie to tylko na wykopaliskach. Reszta facetów po prostu tylko się przechwala. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:40 Święte słowa szefie! Święte słowa! Krowa co dużo muczy, mało mleka daje Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:36 Pacz, pacz jaki ogrodnik... Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:42 coco.franelka napisała: > Pacz, pacz jaki ogrodnik... 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 A chcesz po oczach? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 20:52 Uważaj, bo mogę umrzeć..... ze śmiechu Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 21:06 A mówią że podobno śmiech to zdrowie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 21:11 Zależy z czego się śmiejemy Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 21:35 Smiejemy się z tego, że niedlugo kolejny tysiączek strzeli. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 21:56 no... strzeli... coraz bliżej do 200 000 Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 22:23 Do tego czasu sporo jeszcze ścieków w Wiśle upłynie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 22:26 Już dawno nie płyną Naprawione! Czyli... będzie szybciej niż myślisz Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 22:37 Płyną płyną, tylko o tych mniejszych dopływach głośno się nie mówi. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 22:43 Na całej długości Wisły? no jasne, nie wszystkie jeszcze zlikwidowane... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 22:51 Płyną ścieki płyną wiślaną doliną Niby oczyszczane, a wszystko zasrane Wisło polska rzeko, śmierdzisz jakby deko Nie wrzucaj kamienia – pryśnie - twarzy nie ma Brzegi wciąż podgryza kwas co w wodzie pływa A ciężkie metale niesie woda dalej Ołów, rtęć, fosfory oraz inne zmory Ząbki szczerzą w wodzie, nie kąp się narodzie Ci co nie słuchali, chorobę złapali Lub się rozpuścili gdy się zanurzyli A fale pluskają, miły odgłos dają Ty się nie daj zwabić, chemia może zabić Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:11 To ja tu pozwolę sobie ustrzelić kolejną setkę. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:22 A bo czekała taka biedna i piszczała i marudziła:ustrzel mnie, ustrzel! No to przeładowałem karabin i stukłem se. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:44 No to teraz setuchnę do tysiączka!!! Strzelaj!! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:24 Ale się nabrałam kolejna setka na WĄTKU... myślałam, że coś przegapiłam a tu taka "wewnętrzna setuchna" Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:46 No bo ta mała to była setuchna wątkowa. A kolejną zdaje się że Ty ustrzeliłaś, hahaha! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:52 A figa... ten licznik kjm chodzi jak chce.. stoi, stoi, a potem 4-5 od razu wpada Teraz to wszyscy snajperzy Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 00:04 Ja tam zachłanny nie jestem. Jakby co, można wszystko zwalić na Kambryzia. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 16:08 A poza tym, do wieczora jeszcze daleko. Chociaż biorąc pod uwagę popołudniową przerwę, to świeży tysiączek powinien paść dopiero jutro. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 16:13 Ja Ci tu mogę naspamować tematów, tylko czy o to chodzi? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 16:57 Nie o spam chodzi tylko o własnoręcznie wklepane wypowiedzi n/t tematów interesujących innych klepiących. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:15 Nie nie. Bo ja proszę pana siedzę też na pewnym... powiedzmy agregatorze nowości z internetu. Stamtąd na przykład miałem sukcesy sportowców - downów. tak więc nie jest dla mnie problemem skopiowanie dajmy na to 20 tematów z banalnym opisem swego zdania. Tak, widziałem takie fora na gazecie A czy to kogo tutaj dany temat zainteresuje to przecież nie wiem. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:22 Nie chcemy chyba dać się zwariować. My tu strzelamy setki, jak to na melynie tudzież tysiące czyli litry. Tak naprawdę "wyczynowe" pisanie postów bez sensu, czyli nabijanie wyników aż tak nas nie obchodzi. A że akurat teraz melyna po długotrwałej hibernacji trochę hula-to pozostaje się tylko z tego cieszyć. Spamiarnie są, wiemy nawet gdzie, ale melynie tam raczej nie po drodze. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:27 Czyli mamy jasność. No to haust. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:02 leziox napisał: > A poza tym, do wieczora jeszcze daleko. > Chociaż biorąc pod uwagę popołudniową przerwę, to świeży tysiączek powinien paś > ć dopiero jutro. Przecież mówiłam środa-czwartek Dziś stawiam na jutro Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:08 Może powinnaś zacząć grać w Totolotka? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:58 Bym zagrała, tylko nie ma kto iść i kupić Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 18:01 Chociaż... nie zdziwiłabym się, gdyby to było dziś Szefie, tak na wszelki wypadek przygotuj flaszkę, coby było czym uczcić.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 20:14 Flaszek Ci u nas dostatek ale i tak każdą przyjmę jako perspektywę na prawo do nawalenia się każdego człowieka. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 20:18 No to... może sprawdzimy, co? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 20:27 Znowu chcesz robić przeszukanie bez nakazu sądowego? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 20:31 Przecież powiedziane jest.... szukajcie, a znajdziecie no i sam szef to zalecał... w sprawie szukania flaszek... pełnych Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 20:53 To było tylko raz i sytuacja była wyjątkowa. Wszyscy byli spragnieni jakby na Saharze przebywali z tydzień. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:15 Tutaj trafiają TYLKO spragnieni na szczęście Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:37 Niby tak ale nie tylko wódy ale i paranoicznych nie spotykanych nigdzie indziej dyskusji. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:45 Na delirce to my zdaje się caly czas jedziemy. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:49 No snajperzy... jest tysiączek!!! 178.000 !!! I razem ustrzeliliście! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:50 To do szefa... o delirce Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:56 Razem strzela się jeszcze lepiej! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 22:23 Właśnie daliście przykład Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 22:36 Strzeliliśmy razem z Kambryziem? Może to jakaś dobra wróżba i dostanę od niej w końcu nr. telefonu. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 22:38 A tak w ogóle to rozrósł się ten wąteczek niemożliwie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 22:43 Załóż "I kolejny tysiączek strzeli - BIS"... Przyda się Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 22:50 Nie ma co się rozdrabniać, bo tu się mieści dokładnie 2.500 wypowiedzi, więc jeszcze mamy czas. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.12.19, 12:57 Może trzeba będzie wkrótce wprowadzić specjalne nagrody za wydajność? Tylko jak to wyliczyć? Słowa zamieniać na setki i litry? No mam problem, jakiegoś matematyka wciągnąć by do melyny, podpić i może podpowiedziałby co nieco. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.12.19, 13:03 wszyscy pracują! Raz mniej, innym więcej i bilans się zgadza, a to najważniejsze Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.12.19, 14:00 Poczekaj, aż wróci ten, co znika. On jest szpec od cyfer Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.12.19, 14:04 A najpierw niech kopnie ten cholerny licznik Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.12.19, 15:18 A co niby z tym licznikiem? Zaciął się? Może potrzebujemy tu elektryka? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 09.12.19, 16:11 Ze stachanem czy bez stachana Norma będzie odwalana. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 09.12.19, 18:07 To se będzie leżeć. Nie ma problemu Pani kochana. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.12.19, 22:30 Jak to hasło starożytnych Rosjan brzmi: Choć się zesramy-to się nie damy. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.12.19, 21:45 I w drodze do następnego tysiąca, chociaż wcale nałogowcami punktów nie jesteśmy. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.12.19, 21:53 Ojjjj, jeszcze dłuuuga droooga Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.12.19, 21:55 Ale nie tak długa, jak chiński długi marsz z Mao. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.12.19, 22:13 Nie tylko Chiny mają długi, za to Chiny mają do tego rekordowe zapasy złota, oraz dolarów, które to dolary sukcesywnie wymieniają za złoto. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.12.19, 22:11 I tak powoli, bez wyścigu szczurów, zbliżamy się spokojnie do kolejnego tysiączka. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.12.19, 22:54 Coś tak jakby wątek dopingujący do roboty, się wziął i zapuścił. Trzeba by go wypolerować i ładnie wyszlifować na ten nowy rok. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.12.19, 23:41 bo coś mi się wydaje, że... jakoś już przyzwyczailiśmy się do tych setek i tysiączków... nie za bardzo, ale trochę... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.12.19, 23:55 Nigdy nie należy zapominać o tym, że nic nie jest nam dane na stałe. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 00:07 Zatem na zdruffko. Pijmy długo i szczęśliwie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 00:09 No to zdruffko Czyli robimy już dzisiejszy początek - teraz opijamy jeszcze stary rok Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 00:20 Nadrobiliśmy na zaś. Teraz można spoko iść spać, naturalnie zaraz po tym, jak się dopije flaszkę. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 22:32 Jakoś te ostatnie trzy setki zlecialy nie wiadomo, kiedy... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 22:45 To dobrze... to znaczy, że tak bezwiednie je zaliczamy, bez wysiłku... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 22:51 No nawet się nie zauważa wysiłku... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 23:35 A teraz lekko i przyjemnie... jeszcze 8 Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 23:36 Z tym lekko i przyjemnie to tylko jesli się jest politykiem. Reszta narodu musi zapierdalać. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:10 A teraz lekko i przyjemnie że tak zacytuję. Jeszcze 10. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:39 Ba!... melyniarze strzelają przecież! musi huczeć! Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:40 A potem martwe ptaki na chodniku Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:44 Ale to od fajerwerów te biedne ptaszyska pospadały. Od strzelających korków szampana nic takiego bym im się nie stało. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:48 Ja mówię o naszych melinowych Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:47 cambria1.2 napisała: > A potem martwe ptaki na chodniku > Szef ma rację, o korków szampana ptaki nie padną, my... możemy Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 22:25 A jeszcze lepiej tak pić aby nie padać tylko głowę hardo przeciwko promilom podnosić. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 18:06 No koniecznie trzeba było ten wąteczek podrzucić, bo wkrótce nowy tysiączek się zapowie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 18:42 NAJPÓŹNIEJ w niedzielę 182 będzie Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 19:12 Nie ma co się deklarować, będzie kiedy będzie. Ale będzie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 19:33 Będzie, będzie... szykuj flaszkę Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 19:54 Flaszka na dwóch to nic, trza ksinkę narychtować. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 19:57 No ja nie mówię nie Widzę że hojny jesteś.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 20:06 A co tam będę Waszym wontruppkom szpasu żałować. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 20:14 No tak..... nasze szlag trafi, a dzięki temu twoja będzie się miała dobrze no jest to jakiś sposób dbania o zdrowie... swoje Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 20:16 Podobno .... "dotąd cudze zdrowia piłem, aż swojego się pozbyłem..." Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 20:31 Nikt nikomu na siłę gorzały do gęby nie wlewa. Człowiek czyni to sam. To nie ma co zwalać na innych. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 20:56 Na nikogo nikt nie zwala Ale tak to wygląda... chętnie pije się za czyjeś zdrowie, wesołe toasty... aż w końcu twoje zaczyna szwankować i kuniec picia! Wszystko na swoje własne życzenie. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 21:37 Samo picie alkoholem czyjegoś zdrowia to dziwny zwyczaj, zdrowiej byłoby to pić sokiem pomidorowym albo mineralną. Zresztą czyjeś zdrowie nie zależy od tego, czym się je opija, no chyba ze sie przy tym chla samemu etanol Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 21:58 idziesz do jubilata, on stawia jakiś alkohol oczywiście, więc z ochotą pijesz jego zdrowie (jego alkoholem zresztą ) I tak kieliszek do kieliszka, a jak zabraknie to się zrobi zrzutkę i koleś skoczy i dokupi... bo jak już się zassa... to wiadomo, po Polsku - do upadłego.... Na drugi dzień kac jak cholera, ale.... impreza była extra, wszyscy popadali.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.01.20, 13:35 Czyżbyśmy zapomnieli o Tym wątku? Czyżbyśmy zapomnieli? Od tego rozgrzewającego początku Tyle radochy żeśmy mieli Nie zapominajmy o takich wątkach Inne to też nie bury pies Czasem tylko trzeba posprzątać I wypić trzeba coś też. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.01.20, 13:59 leziox napisał: > Czyżbyśmy zapomnieli o Tym wątku? > Czyżbyśmy zapomnieli? > Od tego rozgrzewającego początku > Tyle radochy żeśmy mieli > > Nie zapominajmy o takich wątkach > Inne to też nie bury pies > Czasem tylko trzeba posprzątać > I wypić trzeba coś też. Nie zapomnieliśmy! tylko jakoś energii brakuje... taki człowiek oklapły... jakiś kopniaczek nieduży może by się przydał? tylko nie za mocny! bo na nos polecę! Zresztą i palcem też mnie można przewrócić. Drugą kawę wyżłopałam i teraz jak nic zacznę zasypiać Jak żyć szefie, jak żyć.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.01.20, 14:17 O to trzeba zapytać byłego premiera, Tuska. A teraz przedwiośnie. Słońca brakuje, śmiechu brakuje, wszystkiego brakuje. Poza codziennym wkurwem. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.01.20, 14:29 Masz rację, tego to za cholerę nie brakuje można powiedzieć, że nawet nadmiar jest Gdyby tak jeszcze pogoda była jakaś bardziej zdecydowana.... albo w te, albo we wte... Albo zima i mróz, albo wiosna na całego.... Bo od polityki to nie ma co wymagać.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.01.20, 23:23 Komfortowo i na spokojnie trzaśniemy sobie dzisiaj seteczkę. A jutro może nawet 150. Więc pod te nowe rekordy-na zdruffeczko. Tak pomyslałem sobie-może zaczniemy zamawiać zupę u Halusi? Daleko nie mamy, może daloby radę z dowozem? Dobrze tak zjeść cos dobrego o tej porze, nawet zagryzając foteczką. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.01.20, 23:37 Jeśli już, to ja ciasto proszę. Wszystko oddam za ciasto, nawet zupę. A jak jeszcze do tego kawusia? A ty szefie dorzuciłbyś koniaczek i można pracować Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.01.20, 23:46 Nie wiem czy Halusia piekła też ciasta. Ale chyba tak. Ona umiała wszystko. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.01.20, 23:53 Tak, tak, ciasta też były. Głównie. I kawka. Przydałyby się Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 13:32 Tymczasem wygląda dobrze na to, że dzisiaj kolejny tysiączek strzeli. Są na to całkiem dobre szanse. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 14:01 Już szykuję zagrychę.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 14:46 Zagrycha może się oczywiście przydać. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 15:03 No przy tysiączku to musi być libacja, a nie zwykła popijawa Ekskluziw musi być Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 15:06 Libacja może być, ale jak większość melyniarzy chadza spać z kurami, to ciężko nawet takową uskutecznić. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 15:55 A to już ich strata my sobie będziemy siedzieli i biesiadowali... puchaczu.. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 21:34 No jak trza to trza. Na razie siedzę jeszcze po uszy w Alzacji, ale jeszcze z godzinkę i załatwie. Może jutro się wstawi. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 21:48 No to założę się, że zjawi się jeszcze przed północą Ale teraz, to wdepnąłbyś na melynę.... sama obecność szefa mobilizuje... a jeszcze ciut, ciut brakuje. Nawet snajper cam się zjawiła! Słowem lekki ruch i oczekiwanie.... a do północy coraz bliżej Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 22:11 Na Twoim miejscu wcale bym się nie zakładał, bo możesz przerżnąć. To spory materiał, nie wiem ile będzie filmu ale tak cos koło godziny chyba tak, akurat taki rozmiar, za którym Gryf nie przepada. No ale są rzeczy ktorych nie da rady ująć w dwudziestu małych kawałkach. Więc flaszeczka, popcorn i można siedzieć przy ekranie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 22:17 Spoko po północy jak już załatwimy ważną sprawę, będzie można usiąść z koniaczkiem i oglądać Trochę adrenalinki, dużo świeżego powietrza i spanko miłe murowane (popcornu nie lubię ) Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 22:32 No i zostaliśmy, tak jak przewidywałam, sami... Szykuj się szefie do strzału bo innego snajpera nie ma... poszedł już spać Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:14 No i tak jak przewidywałem. Obróbkę szlag trafił. Z wkurwa można się najebać wszak też. Zawsze to nowa okazja jakaś. Zeby można było skuć mordę programowi, to już bydlak byłby załatwiony krzesełkiem na perłowo, kjm. Za nielojalność. Kgwdpm. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:22 Dobrze, że nikt (oprócz Lucusia?) tego nie słyszy Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:15 Podnoszenie napięcia??? jeszcze 5.... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:29 Stawiam więc przysłowiową kropkę nad i. Niech tam se. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:35 Brawo szefie! .... no to polewam... a na zagrychę śledzik w oleju z cebulką Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:52 Lubię szprotki wędzone też, ale zabrakło. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 00:02 Dla ciebie za ten strzał.... są i szprotki! wędzone, ale w oleju ... z puszki mogą być? Następnym razem będą tylko wędzone i cały stos Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 11:54 W oleju też dobre. Ogólnie to ja powinienem pochodzić spod znaku kota. Mógłbym żreć tylko ryby. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 12:15 Pewnie dlatego tak lubisz koty Słuchaj.... a nie podkradasz im z misek???? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 12:23 Czasem jak po pijanemu pomylę miski, to żremy razem z jednej, Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 12:32 no pacz! i macie się dobrze! coś w tym jest Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 13:00 Zwierzęta zawsze się zrozumieją. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.02.20, 21:36 No to co? Będziemy dzisiaj strzelać? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.02.20, 21:38 No jasne! Szykuj się snajperze! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.02.20, 22:09 Dlaczego to zawsze ja mam strzelać? Dajmy postrzelać innym. 2019 Test Fire of 56 Machine Guns - One Take, No Edits Odpowiedz Link
coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.02.20, 22:15 kiedy na placu boju tylko ty i ja zostaniemy za chwilę, gryf już dobranockę szykuje a w-z zaraz też zniknie pewnie... no i zostajesz tylko ty snajperze Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.02.20, 22:22 Nie mów że nie chciałabyś sobie tak postrzelać. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.02.20, 21:00 Z czasem strzeli, ale że mam to w dupie, bo mnie się nie spieszy, a akordu nigdy nie lubiłem, no to może to trochę potrwać, hyhy. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.02.20, 22:55 Pracujemy na spokojnie, nikt z bata nie strzela. Jakoś luźniej i milej. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.02.20, 11:38 Tymczasem setuchna jakoś sama przyszła. No to na zdrowie! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.02.20, 15:57 Siłą rzeczy, bo matematyka nie kłamie. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.04.20, 16:06 Zaraza, wirusy, zakłamane mordy polityków. A my kolejny tysiączek niedlugo oprawimy. Tylko czy będzie z kim ten sukces opić? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.04.20, 21:47 Z lustrem to nudno jakoś, a jeszcze ta podejrzana morda w jego środku... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.04.20, 21:57 No co Ty, nie znam osobiście Jarkacza... Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 13:39 I ku kolejnemu tysiączkowi buty wygodne włóż! Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 15:24 I okop się za linią horyzontu. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 15:35 A po co się okopywać, kiedy wykopki dopiero we wrześniu? Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 21:49 Ziemniaczki tak czy siak ktoś z ziemi wybrać będzie musiał. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 21:55 Z dzikami jest kłopot, że jak wykopią to potem nie chcą oddać. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.05.20, 21:33 Też tego szukałem i znalazłem to zaraz po Tobie, ale potem uciekło bo poszło do góry. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.05.20, 21:41 Trzeba może przyszpilic na dobre. Jak motyla Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.05.20, 21:52 Wszystkie szpile zajęte. A Ty motyla nie przyszpilaj, Owad miły i układny jest Do człowieka on się tak przymila Dobry motyl bo dobry jest! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.05.20, 21:13 Te myszy to ostatnio jakieś modne się zrobiły. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.06.20, 21:48 No jeszcze trochę i znowu będzie okazja do świętowania kolejnej cyferki. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.06.20, 22:12 No do dwoch setek jeszcze deko zostało, ale i bez stachanowców spoczko foczko, dojedziem. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.06.20, 00:55 I kolejna seteczka wychylona. No to chlup! Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.07.20, 15:22 Następna seta na drodze do dwóch setek trzepnięta bez zagrychy, na szybko. Odpowiedz Link
leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.07.20, 21:19 Grzybki wyszły i nie wiadomo, kiedy wrócą. Odpowiedz Link