Dodaj do ulubionych

I kolejny tysiączek strzeli

15.10.19, 21:30
No i jakoś się ciągnie ten wózeczek...
Obserwuj wątek
    • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:33
      I bata nie trzeba wink
      • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:36
        U nas i bez bata-wszystko lata.
        • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:44
          Miałem na myśli setke, napisałem tysiączek.
          Zakochanym kjm, cy cuś?
          • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:48
            Oooo, oooopowiesz? wink
            • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:51
              No jeszcze czego...
              • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:52
                No nie daj się prosić!
              • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:53
                - przyłączam się do cam! Opowiedz!... na dobranoc chociaż... to takie romantyczne.... wiesz jakie sny potem będą??? wink
                • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:56
                  No leziu... pochwal się... opisz to, tak jak ty to potrafisz... big_grin
            • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:51
              A! to tu jesteś..... suspicious A GDZIE SZPROTKI?????? suspicious
              • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:52
                Koty zjadły sad
                • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:54
                  ... dobrze, że jeszcze nie zażyczyły sobie "coś" do popicia... suspicious
                  • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 21:59
                    Lezio, uparty i na pewno pary z gęby nie puści.
                    • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:01
                      Jak puszczę to potem się nie puszczę.
                      Ot i cała tajemnica.
                      • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:02
                        Pokrętne to...
                        • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:02
                          Ale chwalebne smile
                      • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:06
                        Ja tu, że tak romantycznie, a on tak... przyziemnie.... suspicious
                    • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:02
                      Bo tym, na ogół się nie chwali... to się zatrzymuje do swojej wiadomości wink
                      • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:05
                        No ale my, to lepiej jak rodzina, jak ksiądz, jak psycholog... Jak powiedzieć, to tylko nam.
                        • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:06
                          Nikomu nie powiemy
                          • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:09
                            Z rodziną to najlepiej na fotografii się wychodzi, a z Wami, jak na melynie.
                            Jak nie ma wódy, to po ryju jest...
                            big_grin
                          • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:09
                            Oooooo... zapraszasz go do spowiedzi, czy na leżankę? wink
                            • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:13
                              Nie da się wołami nawet zaciągnąć... Chyba, że wołów nie lubi, tylko wołowinę 🤔
                              • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:15
                                Wolę siedzieć w konfesjonale niż przed nim.
                                Albowiem jest to jedyne miejsce w kościele, gdzie można spokojnie oprawić flaszkę i wcale się z tego nie spowiadać.
                                • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:18
                                  big_grinbig_grinbig_grin z autopsji???? winkbig_grinbig_grinbig_grin
                            • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:15
                              I u mnie na leżance, to nie ma leżenia 😂
                              • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:18
                                No to tym bardziej się nie dowiesz big_grinbig_grin
                                • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:26
                                  Umrę w niewiedzy...
                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.10.19, 22:29
                                    Ciekawość to pierwszy stopień do baru.
                                    • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 01:27
                                      Mlecznego? 🤔 😂
                                      • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 12:45
                                        Nie, do tego z whisky-bar.
                                        • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 15:14
                                          Nie wiem dlaczego mi się dziś śniło, że jedliśmy rzodkiewki. I to solidarnie po pół, gryzłam z Tobą na spółkę 😂Rzodkiewki! Dobre sobie... Może whisky nie było 😁
                                          • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 16:14
                                            Interesujący sen.
                                            Ciekawe co na to dr. Freud...
                                            • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 16:57
                                              no... nawet BARDZO interesujący... winkbig_grinbig_grin
                                            • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 19:39
                                              Dr. Freud niestety już nic nie powie...
                                              • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 20:43
                                                Osobiście nie, ale istnieje spora ilość jego interpretacji.
                                                Ale mnie się rzodkiewki nie śnią, więc to i nie mój problem.
                                                • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 20:47
                                                  Nie będę zgadywać co ci się śni.... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:01
                                                    Przeważnie prezydenci, aktorzy.
                                                    Niedawno mi się śniło że Merkel spała u mnie.
                                                    Nie był to podniecający sen.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:08
                                                    big_grinbig_grin chyba jakiś wyposzczony byłeś, skoro Merkel...... winkbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:08
                                                    A ja stawiałam na motory.... uncertain
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:22
                                                    Motory nie muszą mnie się śnić, bo lezę do garażu i już jeden mam.
                                                    A jak byłem w Alpach to po powrocie ciągle mi się śniło że jeżdżę, ciągle jeżdżę.
                                                    Nie można było odpocząć tak do końca.
                                                    Dzisiaj wstawię jakiś filmik.
                                                    Tym razem będzie spokojna jazda. Tak spokojna że aż nudna-no ale krajobrazy austriackie całkiem cacy były.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:28
                                                    CZEKAM! big_grin przyjemny spacerek przed snem wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:33
                                                    Już wisi smile
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:33
                                                    OGLĄDAM!!! big_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:49
                                                    Wcale nie nudna!! Krajobrazy faktycznie piękne, ale wiesz na co zwróciłam uwagę?... NIE MA REKLAM! u nas to albo reklamy, albo ekrany suspicious Budownictwo nowocześniejsze, takie zadbane bardziej. No i nie ma tej jazdy wężykiem! Zakrętów parę jeszcze było, ale już nie takie straszne, łagodniejsze. Pięknie było big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 21:59
                                                    Widać, że ktoś nas czyta uważnie i na bieżąco big_grin Nie tylko ja oglądałam, ale i jeszcze ktoś wink równolegle! zaraz po umieszczeniu tego filmu... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:03
                                                    Ano, pewnie zaglądają tam "wielbiciele" różnego pokroju...
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:13
                                                    Oj zaglądają, zaglądają.. wink no bo i jest na co popatrzeć! big_grin Ja jak chcę się "obudzić" to oglądam te "horrory" i zaraz spać mi się odechciewa, a adrenalinka jeszcze długo buzuje big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:23
                                                    No zaraz , zaraz, przesadzać nie chcemy, jakie niby horrory...To się tak tylko wydaje kiedy się patrzy niejako zza pleców komuś na szosę. W realu jest to przyjemniejsze i bardziej dotykalne.
                                                    Poza tym same widoki z siodła są na tyle pikne że ciągle chce się to powtarzac.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:38
                                                    Widoki to ja oglądam teraz! już nie gapię się na szosę jak sroka w gnat wink najbardziej przerażają mnie zakręty takie widoczne dopiero z bliska, a i nawet na prostej drodze JA nie widzę co się dzieje zdrogą, bo ona tak jakby opadała a ja widzę tylko to co na górze, a nie za nią suspicious to pewnie dlatego, że kamerka jest niżej od twojego wzroku... I często się okazuje, że za tą górką na prostej zaraz jest zakręt 90 (przynajmniej) stopni. Tak, że ja widzę trochę inaczej niż ty tongue_out
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:44
                                                    Już 4 wyświetlenia! big_grin "poczta dalej" działa winkbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 22:51
                                                    Już 5! big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:33
                                                    Kamera jest montowana jakieś 40 cm poniżej linii wzroku, więc nie jest to wielka różnica.Nie zawsze da się wszystko zobaczyć, ale jadąc po górach przebieg zakrętu można odgadnąć patrząc np w prawo w dół lub w górę, jeśli się zapowiadają tzw. zakręty na wsuwkę do włosów czyli 180 stopni. Są też znaki drogowe, np. po to aby zwracać na nie uwagę. Ważne jest ukształtowanie terenu. Generalnie trzeba być zawsze czujnym, mieć trochę praktyki oraz nie przesadzać.

• coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:42
                                                    Kierujący zawsze więcej widzi... zna przepisy, ale ten z tyłu (a jeszcze na podstawie filmu wink ) to neptek. niczego nie zna, więc ma "trochę" inne odczucia... weź to pod uwagę winkbig_grin
                                                    Kurna... i tak mi się podoba! big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:45
                                                    No i wyświetleń dziś już jest 13!! (w tym 3 moje tongue_out)
    • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.10.19, 23:18
      Widzę, że melyna opustoszała, czyli albo szykujecie się do snu, albo już wszyscy przytulili się do poduszki i nie tylko... wink Dobrej, spokojnej nocy i snów kolorowych bez Merkel! wink Do jutra big_grin
      • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:34
        Tymczasem nastał nowy dzień.
        big_grinbig_grin
        • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:40
          Jak widać i czuć.... będzie LEPSZY wink
          • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:42
            Pamiętam że tak było za komuny.
            Każdy dzień miał być lepszy a każdy rok olśniewający.
            HAHAHA!
            Nie wiem dlaczego wywołujesz we mnie tego rodzaju wspomnienia.
            Ale to coś jak katalizator.
            Te hasła i te sytuacje z dawnych czasów.
            big_grin
            • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 13:47
              Podobno historia lubi się powtarzać, ale ja w to nie wierzę big_grin Wspomnienia.... hmmmm... bo to może były... nie zawsze lepsze, ale zwariowane czasy. Nudy nie było wink Ale nasze oczekiwania i zachowania... o.... te to lubią się powtarzać wink
      • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 15:43
        A co tam się martwić.
        Ważne aby zdrowym być
        i jeszcze móc co pić.
        • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 16:39
          Kiedyś, ktoś mądry powiedział..... "Dotąd cudze zdrowia piłem, aż swojego się pozbyłem...." winkbig_grin
          • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 16:54
            A bo nie pił za swoje.
            Tak to jest kiedy się na obcych robi.
            • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 17:03
              big_grinbig_grin mnie to nie grozi, ja to mam spokój winkbig_grinbig_grin
              • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 17:08
                Jeden pterodaktyl wiosny nie czyni.
                • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 17.10.19, 17:17
                  ... ale zawsze to coś... suspicious wink
                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 18:51
                    A nad kolejnym tysiączkiem sobie chętnie popracujemy.
                    Byle gorzały nie zbrakło.
                    I zapojki.
                    • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 19:39
                      Nigdy nie zabraknie big_grin możemy wirtualnie cudownie ją rozmnażać. I nie przez przemianę wody (w wino - bo nie idzie u nas) w czystą gorzałkę, ale możemy zapełniać półki już butelkowaną i nawet ulubioną dla każdego indywidualnie winkbig_grin Wszystko możemy. Zagrycha też się znajdzie prosto z najlepszych restauracji big_grin Żeby tak przenieść to do realu.... uncertain
                      • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 19:40
                        Słowem - wszystko co nam fantazja na myśl nasunie, możemy tu mieć! tongue_out
                        • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 21:03
                          Czyli myśk to podstawa, a z myśli będzie się tworzyć towar.
                          Nieźle pomyślane.
                          big_grin
                          • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 21:50
                            Wyobraź sobie, że na melynie schlejesz się tak, że pod blat padniesz, a na drugi dzień -KACA NIE MA! winkbig_grin
                            • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 21:51
                              Nie.
                              To jest jednak coś, co jest niemożliwe.
                              big_grin
                              • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 22:21
                                I o to właśnie chodzi, że WSZYSTKO JEST MOŻLIWE! Ale tylko na melynie... oczywiście NASZEJ MELYNIE! TYLKO! bo w realu to jak nic byłby kac telepek wink
                                • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 22:39
                                  Oraz, oczywiście i tradycyjnie, tupot białych mew.
                                  big_grin
                                  I białe myszy oraz koty.
                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 22:45
                                    ... duże białe myszy wink
                                    • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 22:49
                                      Małe myszy, duże koty. big_grin
                                      • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 22:57
                                        Albo same duże białe myszy tongue_out
                                        • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:04
                                          Miałem dużego białego kota. Jest na Fotoforum.
                                          I on na kacu trochę biegał po synapsach, zanim człek sobie uświadomił, że to jednak jest rzeczywistość i przestał myśleć o psychiatrze i wszywce.
                                          • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:14
                                            Wygląda na to, że miałeś małego pecha z białymi kotami/kotkami... big_grin
                                            • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:17
                                              Ależ to nie był żaden pech.
                                              To był kochany kotek i ten siwy również.
                                              Tylko ten kac i biały kot to się tak jakoś gryzły...
                                              • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:21
                                                PS. grzej na YT.
                                                Coś wisi.
                                                Nowe.
                                                big_grin
                                                • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:29
                                                  LECĘ!!!! a sprawdzałam wcześniej i nic nie było... big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.10.19, 23:32
                                                    Bo to na teraz.
                                                    smile
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:03
                                                    No. Wiesz, polubiłam te przejażdżki, nawet te zakręty już mnie tak nie przerażają big_grin "Dobrze ..., że sobie okrętu nie kupił" big_grinbig_grinbig_grin Faktycznie, ledwo się zmieścił! big_grin Widoki piękne, te ośnieżone szczyty, a na dole zielono... i już parę jezior było nawet! I te wioski nie są już takie nudne, stare... wszędzie w oknach na balkonach kwiaty. I nadal nie ma reklam! big_grin I tak sobie pomyślałam, że u nas te domy tak przy samej ulicy to długo by się nie ostały.... zaraz by jakiś w nie wjechał suspicious A tam? Całe i dobrze się mają. Tylko te uliczki takie wąskie... ciekawe co powstało pierwsze - domy, czy szosa.... No i ruch, coraz większy, ciężarówki i autobusy się już pojawiają (w poprzednim już były, ale nie tyle). Filmik cudny! big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:07
                                                    Zanim to napisałam to już są 3 wyświetlenia big_grinbig_grinbig_grin Ktoś czyta dokładnie.... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:14
                                                    Im więcej wyświetleń tym lepiej.
                                                    smile
                                                    W drodze na St.Moritz będzie ciekawiej.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:17
                                                    Ale czasem się mieszało. Czlek samego się pytał, w jakim kraju aktualnie jest.
                                                    Trochę szybko się zmienały.
                                                    O szwajcarskim sabotażyście, mającym najwyraźniej coś przeciwko motocyklistom wolę nawet nie wspominać, a swoją opinię wyraziłem w trakcie.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:20
                                                    Widziałam, że wyjeżdżaliście z miejsca noclegu big_grin Tak to jest w Unii... granic nie ma, to i można zgłupieć i pogubić się w jakim kraju jest się aktualnie big_grin to nie to co kiedyś.... Nie wyobrażam sobie, żeby to powróciło suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:24
                                                    Nocleg był pikny. Panorama z balkonu przewyższała Zakopca o metry.
                                                    No ale oczywiście, miejsce miejscem, lecz najbardziej liczy się towarzystwo.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:21
                                                    ZAWSZE JEST CIEKAWIE!! big_grin Coraz bardziej mi się podoba big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:33
                                                    Towarzystwo... wiadomo big_grin samemu oglądać i przeżywać, to frajda, ale nie taka, jak robić to w odpowiednim towarzystwie big_grin Dzielenie się tym wszystkim... to jest cudowne! big_grin i niech to trwa i trwa, i trwa i trwa i trwa.... itd. winkbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:36
                                                    A co do tego sabotażysty motocyklowego, to pokazywali nagranie z monitoringu, rowerzysty... samochód osobowy jechał za rowerzystą po ulicy, rowerzysta uciekł na chodnik. samochód za nim i dopadł go, stuknął, a potem spokojnie zjechał na ulicę, zawrócił i odjechał... Oczywiście go dorwali. Rowerzysta poturbowany. Trzeba mieć dobrze po.... w głowie suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:44
                                                    Niestety, czasami chorzy którzy powinni być izolowani, żyją wśród nas.
                                                    A nieraz zakradają się nawet do polityki.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:46
                                                    Niestety PEŁNO ICH wśród nas... suspicious Trzeba tylko ich zauważyć i unikać jak ognia suspicious I tępić!
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:45
                                                    No dobra sowo.... leć do towarzystwa, nie zostawiaj samego wink Jutro też jest dzień... o kurna, przecież to już JUTRO.... więc do rana big_grin
                                                    Dobrej nocy, myślę że i tak szybko nie zaśniesz wink A jak już zaśniesz, to niech ci się ciąg dalszy przyśni wink
                                                    Miłych więc snów... Dobranoc big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:49
                                                    Huhuuuuuu...
                                                    Nieraz i sowa chowa się do dziupli aby zakosztować trochę spokoju.
                                                    Miłej nocki.
                                                    smile
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.10.19, 00:50
                                                    winkbig_grin Jeszcze raz dobrej nocy... big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 16:24
                                                    Dzisiaj stawiam flaszkę własnoręcznie ukradzioną na stół.
                                                    Za wydajność pracy.
                                                    Tysiączek za tysiączkiem leci, a najnowszy trzasnął dzisiaj dzięki naszym przodownicom pracy socjalistycznej.
                                                    Niech żyje równouprawnienie!
                                                    Kobiety do kopalń, na budowy i na traktory!
                                                    No.

• coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 16:58
                                                    ... i do melyny! szef zapomniał dodać suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 17:07
                                                    Do melyny to po pracy, no chyba że kto w melynie pracuje, to i owszem.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 17:10
                                                    Jak równouprawnienie, to równouprawnienie. Pić się tak samo chce i nam i wam suspicious i kaca leczyć takoż wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 17:43
                                                    No niby jasna rzecz. Przy okazji można przedyskutować różnice w budowie płci obojga.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 17:46
                                                    no.... lekcja poglądowa suspicious wink
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 17:52
                                                    I tu mi się przypomniał kawał, stary jak świat, a przynajmniej z czasów kiedy była Dobranocka - Ptyś i Balbina (Ptyś to był kurczak, Balbina gąska - oboje młodzi...)
                                                    Balbina dostała pierwszy okres. Wystraszona leci do Ptysia.
                                                    - Ptyś! krew mi leci, co się stało! uncertain
                                                    Na to Ptyś, po zastanowieniu...
                                                    - wiesz Balbina.... po mojemu to ci jajcza urwało...
                                                  • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:00
                                                    Tak drastycznie... To nie kawał, to horrorek.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:12
                                                    Ehh, piękne te dobranocki kiedyś były, prawda?
                                                  • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:17
                                                    Nie przesadzajmy
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:39
                                                    Oj piękne, piękne... na owe czasy. Bo takie nieruchawe jeszcze... nie to co teraz wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:42
                                                    Iga młoda laska jeszcze to na prawdziwych piknych dobranockach się nie zna.
                                                  • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:52
                                                    Za to na innych rzeczach się zna.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 18:57
                                                    Nie przechwalaj się... bo jeszcze ktoś będzie chciał sprawdzić, czyś prawdomówna tongue_out
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 19:00
                                                    A szydło wyjdzie z worka...
                                                  • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 19:24
                                                    No to tylko na korzyść 😅
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 19:34
                                                    Samochwała w kącie stała.... tongue_out
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 19:53
                                                    Iga powinna wstawić na forum parę fotek w kostiumie kąpielowym, to moglibyśmy przy wódeczce obiektywnie ocenić, jak to jest naprawdę z nią.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 19:58
                                                    No... nie mówię nie wink
                                                  • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 20:09
                                                    He he, jest nieźle 😅
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 20:20
                                                    No że Ty tak uważasz, że jest nieźle, to wiemy.
                                                    Tylko dalej nie wiemy nic.
                                                    Bo nic nie widzimy.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 21:16
                                                    https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2015/05/6bfb9b1a578930c20747316a27df3d04.gif
                                                  • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 21:18
                                                    Hmm.. Trochę wiary w człowieka. Ja nie muszę się chyba wystawiać, jak klacz na targu😁
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 21:19
                                                    A napisać o sobie można wszystko. Najczęściej te najlepsze rzeczy.
                                                    I o zaletach które się rzekomo posiada.
                                                  • iga1 Re: I kolejny tysiączek strzeli 25.10.19, 21:23
                                                    Wady też mam, naturalnie, ale dlaczego mam nie wspomnieć zaletach?
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.10.19, 21:27
                                                    A wąteczek trzeba podciągnąć na wypadek kolejnego tysiaka.
                                                    big_grin
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.10.19, 21:30
                                                    Już?
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.10.19, 21:34
                                                    Nie już ale na wszelki wypadek.
                                                    Bo jak strzeli nieoczekiwanie, jak ostatnim razem to trza mieć wątek przygotowany.
                                                    Na wypadek gdyby jakaś księżniczka ze spalonego teatru wpadła pod nowym nickiem, cy cuś.
                                                    Trza przyjąć godnie.
                                                    big_grin
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.10.19, 21:37
                                                    No to mebluj kącik jubileuszowy!
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.10.19, 21:44
                                                    Trza jeszcze sofę donieść ze śmietnika.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 21:46
                                                    A dzisiaj będzie znowu połowa tysiączka, czyli za parę dni będziemy swietować kolejny tysiąc, jak wspomnialem, hehe.
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 21:49
                                                    Bankier, słowo daję suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 21:55
                                                    Bo jak człek sam nie liczy, to potem jego policzą.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 22:08
                                                    Cam! na melynie jak w banku.... rachowanie odchodzi, że hej! winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 22:14
                                                    Ostatecznie instytucja musi się opłacać, bo nie mamy dopłat z EU do melyny.
                                                    Chociaż można by się postarać.
                                                    Może wpisać że tu jaka instytucja dobroczynna jest...Albo parafia religii nie uznawanej przez nikogo, oprócz nas.
                                                    Bo w rolnictwo nikt z ch (ujni) europejskiej nie uwierzy.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.10.19, 22:18
                                                    A dlaczego? tu taka orka przy flaszkach odchodzi, że dopłata powinna być! wink toż to ciężka, bardzo ciężka praca....
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 11:38
                                                    Ale oni z satelity patrzą czy masz grunty uprawne.
                                                    Tak to się wymądrzyli, skubańcy.
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 12:08
                                                    No mamy. Ugór. Tez chyba płacą.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 12:14
                                                    Ugór... no podobno chcą, żeby płacić... uncertain A gruntów uprawnych.... ho, ho, a może i jeszcze więcej... No ale dla nich plony się liczą suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 12:24
                                                    Właśnie że nie bardzo.
                                                    EU często płaci dla rolników za to aby nie siali i nie orali.
                                                    Właśnie za ugór, najlepiej nie ruszany.
                                                    Brzmi jak opowieść z dziwnej bajki, jest jednak faktem.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 12:33
                                                    Mam nadzieję, że baby się na to nie zgodzą! Parasoli w dłoń! suspicious
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 12:42
                                                    https://i.pinimg.com/originals/0c/01/b1/0c01b1ebcc38515fb01856cfcb780c0c.jpg
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 12:56
                                                    No. Byleby WSZYSTKIE!!! suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 13:14
                                                    Najgorzej w tym wszystkim ma biedny, zmoknięty pieseczek.
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 13:18
                                                    Może chociaż lubi przeglądać się w kałużach...
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 14:55
                                                    Nie wygląda na zwierzę, które lubi tego rodzaju zraszanie jesienne sierści.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 15:34
                                                    A kto lubi suspicious może jakiś zakochany....
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 17:49
                                                    big_grin klasyka. Można oglądać i oglądać i zawsze będzie zachwycać... a u nas co? Czterej pancerni suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.10.19, 19:35
                                                    A o psie pancernym nie zapominaj.
                                                    Oraz o psie Cywilu, dzielnie ratującym z panem socjalizm, też trzeba czasem wspomnieć.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 12:43
                                                    Do następnego weekendu pewnie damy radę.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 12:53
                                                    WCZEŚNIEJ! suspicious winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 13:09
                                                    No proszę, Kokuś, Ty to kobita z ambicjami jednak jesteś.
                                                    Masz u mnie darmowego browara /szt.1, 0,5l /
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 13:12
                                                    Sie wypchaj tongue_out mam swoje sztuk 13 (0,5 l) big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 13:12
                                                    Pogadamy jak mi się zapasik skończy wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 13:42
                                                    Wtedy nie pogadamy, bo: darowanej flaszce w kapsel się nie zagląda.

Jak to mówili starożytni Rosjanie:
                                                    Nie choczesz - nie nada.
                                                    Zachoczesz - nie budiet.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.11.19, 13:52
                                                    Dobra, dobra.... dawaj big_grin od przybytku głowa nie boli winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 21:57
                                                    Hyhyhy, wygląda na to, że może i się wyrobimy przed weekendem kolejnym...
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 21:59
                                                    I to sporo wcześniej! big_grin prawdopodobnie już we wtorek wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 22:14
                                                    I tak spoko.
                                                    Nie robimy na akord.
                                                    Nie dostaję palpitacji serca kiedy melyna w rankingu spada na miejsce trzydzieste.
                                                    Wszak nie o jakieś durne pozycje w rankingu chodzi.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 22:17
                                                    Niby nie, ale.... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 22:19
                                                    Ake fajnie tak sobie popisać czy jak to ujęlaś, poklepać.
                                                    W klawisze w sensie.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 22:23
                                                    A od czego wyobraźnia?... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.11.19, 22:50
                                                    Ja wolę sobie za dużo ze swoją wyobraźnią nie wyobrażać, bo jeszcze jaka wojna transgalaktyczna by z tego się zrobiła.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 19:54
                                                    No to co panny stachanowskie?
                                                    Jadziem z tym koksem?
                                                    Nie śpieszta się tak, pamiętajta - miało być do następnego weekendu, a tu dopiero pińdziałek.
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 19:57
                                                    No koks przepadł, może zszedł do piwnicy?
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:00
                                                    Spoko, do północy jeszcze parę godzin wink
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:07
                                                    Ale ja zwykle odpadam wcześniej.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:11
                                                    To poszukaj zastępcy tongue_out wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:16
                                                    Ona zaraz Ci napisze że jest niezastąpiona.
                                                    big_grin
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:17
                                                    Dziękuję tongue_out
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:21
                                                    No kurna... i to chyba prawda big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:46
                                                    Proszę bardzo i na zdrowie, koteczku.
                                                    big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:46
                                                    Pierdolone drzewko.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 20:55
                                                    big_grinbig_grin można się wkurzyć, fakt big_grin ale wklejaj z cytatem, to będzie wiadomo do czego winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 21:01
                                                    Czasem zapominam o tych cytatach.

Cy tata cyta cytaty Tacyta?
                                                    Nastepny językołamacz.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 21:11
                                                    A takich językołamaczy jest pełno. I co jeden to lepszy big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 22:09
                                                    To podaj jakiś. Będzie więcej.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 22:24
                                                    Sasza sobie szosą szedł w czasie suszy big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 22:53
                                                    Chrząszcz brzmi w trzcinie w Szczebrzeszynie
                                                    W szczękach chrząszcza trzeszczy miąższ
                                                    Czcza szczypawka czka w Szczecinie
                                                    Chrząszcza szczudłem przechrzcił wąż
                                                    Strząsa skrzydła z dżdzu trzmiel w puszczy
                                                    Tuż przy Pszczynie straszny
                                                    Wszczyna szum.

Niemiec dostałby zawału.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 23:06
                                                    Nie tylko Niemiec big_grin Pamiętasz film "Jak rozpętałem II wojnę światową?" I rozmowę z gestapowcem? Jak podawał swoje dane? Brzęczyszczykiewicz... big_grin i reakcja Niemca? big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 23:15
                                                    Niezapomniany Emil Karewicz.
                                                    Ten to postaci gestapowców odtwarzał z niezwykłą namiętnością oraz kunsztem aktorskim najwyższego lotu.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.11.19, 23:20
                                                    - Bruner, ty świnio... big_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 13:43
                                                    No ciekawe kto ustrzelił...
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 13:43
                                                    Bruner!
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 14:28
                                                    Oczywiście najlepszy snajper CAM!!! big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 15:34
                                                    Do Brunnera też pasowałoby.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 15:44
                                                    Nie umywa się... big_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 15:48
                                                    Czy Tobie Kambryziowa nie placi przypadkiem za reklamowanie jej osoby?
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 16:04
                                                    Nie suspicious z własnej i nieprzymuszonej woli! big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 16:26
                                                    Pewnie podpisałaś oświadczenie, że tak musisz mówić.
                                                    smile
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 18:57
                                                    Nie, nie musiałam, ale wiesz..... ze snajperem lepiej nie zadzierać wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 19:42
                                                    Więc jednak jakieś uwarunkowania są...
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 05.11.19, 19:50
                                                    Jasne! Kto by strzelał tak celnie jak ona!? Ja odpadam niestety.... uncertain
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 13:05
                                                    A nad nowym tysiączkiem pogadamy potem.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 13:14
                                                    Szybciej niż ci się wydaje winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 19:32
                                                    No tak, po wczorajszym dniu, dzisiaj pękła pierwsza setka.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 19:44
                                                    ... i tak setka, za setką, tysiączek za tysiączkiem i wreszcie 200 000! winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 19:57
                                                    Gazeta powinna wziąć te wyniki pod uwagę i wypłacać nam jakąś dywidendę za dobre chęci.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 20:00
                                                    Nie licz. Kutwy nie dadzą nic.... suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 20:06
                                                    Ja to po tylu latach pisania tutaj dawno powinienem być opłacany jako redachtor na pół etatu minimum.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 20:11
                                                    Po tylu latach to głównym moderatorem powinieneś zostać! Wszystko by grało, wszystkiego i wszystkich byś postawił do pionu winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 20:30
                                                    Ano widzisz, a człek żyje tak niedoceniony i każdy ma w zadzie, że się starasz.
                                                    Najwyraźniej chlałem wcześniej wódę z niewłaściwymi ludźmi.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 20:38
                                                    Młody byłeś, to i na ludziach jeszcze się nie znałeś wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 06.11.19, 21:55
                                                    Ale za to na gatunkach alkoholu...
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 18:56
                                                    Czyli znowu do góry.
                                                    Wątek w chmury.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 19:43
                                                    Poganiasz? winkbig_grin Spoko.... najpierw liczmy setki, a setka do setki daje tysiączki. Do końca roku jeszcze sporo czasu winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:03
                                                    Wcale nie poganiam i nie naganiam, tak tylko sobie w okolicy bylem ,zerkłem i nacisłem.
                                                    Nie ma problemu, nie ma problemu.
                                                    Proszę polać.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:07
                                                    No, nareszcie szef wraca do żywych wink polewam, koniaczek jak szef lubi big_grin Lepiej choć trochę? Może niech szef jeszcze poklnie....
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:12
                                                    Kuhwa.
                                                    Ch, k, p!
                                                    w p...
                                                    p...!!
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:15
                                                    Chyba fucktycznie leciutko lepiej.
                                                    Topra, leję koniak.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:19
                                                    Niech szef se nie żałuje wink ... i mnie też poleje, tak na wszelki wypadek, żebym w doła nie wpadła... profilaktycznie wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:23
                                                    Dobra, ale podstawiaj mi tu lampeczkę kurturarnie a nie od razu całą musztardówkę, jak ostatnim razem. Potem się człek dziwił, że ten koniak tak szybko wyszedł, jakby był kobyłką.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:42
                                                    A mówiłem w ogóle że nowe nagranie wisi a może nawet dwa?
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:48
                                                    CO????? LECĘ!!!! big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:53
                                                    No właśnie, właśnie.
                                                    smile
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:54
                                                    Zaczęłam oglądać... ale zostawię sobie na deser... trochę później winkbig_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 22:00
                                                    leziox napisał:

> A mówiłem w ogóle że nowe nagranie wisi a może nawet dwa?
                                                    Jedno tylko wisi, a nie dwa suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 22:04
                                                    A te krótsze z Bedretto widziała?
                                                    No jak widziała no to tylko jedno.
                                                    Ale za to ponad poł godziny relaksowej jazdy po okolicach.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 22:10
                                                    leziox napisał:

> A te krótsze z Bedretto widziała?
                                                    > No jak widziała no to tylko jedno.
                                                    > Ale za to ponad poł godziny relaksowej jazdy po okolicach.

Wszystko na bieżąco oglądam, proszę szefa suspicious
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 21:57
                                                    leziox napisał:

> Dobra, ale podstawiaj mi tu lampeczkę kurturarnie a nie od razu całą musztardów
                                                    > kę, jak ostatnim razem. Potem się człek dziwił, że ten koniak tak szybko wyszed
                                                    > ł, jakby był kobyłką.

A co się mam rozdrabniać? trzeba brać póki dają wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 22:05
                                                    No właśnie dlatego będzie reglamentacja!
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 22:09
                                                    Kartki będą?? suspicious co szef taki nieużyty... uncertain
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 23:17
                                                    Bo inwestuję a sam z tego piję najmniej. Będą menzurki laboratoryjne i każdy co do kreseczki dokładnie otrzyma swoją porcję, nieważne czy przyjdzie z wiaderkiem, czy z naparstkiem.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 23:23
                                                    Pod zapałki... albo po aptekarsku winkbig_grin Coś tam wymyślimy.... żeby wyszło na nasze wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.11.19, 23:44
                                                    Za oszustwa będzie po łapach albo pranie firan i zasłon.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:01
                                                    Dzisiaj wtorek, ciekawe czy do niedzieli będzie kolejny tysiączek.
                                                    Ludu pracujący! do łopat, do betoniarek!
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:03
                                                    Spoko... będzie jak nic big_grin dziś lekka ulga, a od jutra do roboty! big_grin chociaż dziś już też nie jest źle wink
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:05
                                                    Właściwie, to brakuje tak około 40 do kolejnej setki.... może tak się weźmiemy jeszcze do roboty? do północy jeszcze trochę... wink
                                                  • an_aa5 Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:04
                                                    Właśnie lud pracujący wrócił od łopaty i nawet nie dostał herbaty 😂
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:06
                                                    Co tam herbata, browarek strzel, a nawet może koniaczek ci szef podsunie... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:11
                                                    To zależy czy panna Anna będzie skłonna...
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:14
                                                    Do czego? suspicious wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:26
                                                    A co Ty tak chcesz wszystko wiedzieć, he?
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:27
                                                    No... ciekawska jestem... muszę pilnować, bo jeszcze mnie coś ominie winkbig_grin
                                                  • an_aa5 Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:34
                                                    Nie lubię koniaku. Piwem nie pogardze, ale najlepiej winko
                                                  • an_aa5 Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:35
                                                    A Ty o czym 🤣
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:39
                                                    Jeśli to do mnie, to nie chcę kolejki przegapić... tego koniaczku! suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:48
                                                    Wydaje mi się że chodziło o co innego, ale jak wspomniałem, ja tu tylko butelki zbieram.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 22:56
                                                    A ja nietutejsza wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 12.11.19, 23:13
                                                    NIe szkodzi.
                                                    Upijemy.
                                                    Znaturalizujemy.
                                                    Zdemoralizujemy.
                                                    I już będziesz swoja.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:32
                                                    Tymczasem szczytuję bo koniaczek wyjątkowo dobry dzisiaj udało mi się ukr...eee no kupić w sensie.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:34
                                                    No to możesz spokojnie go pić.... bez obawy, że utuczy wink a smak zawsze jest lepszy wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:46
                                                    Aaaa, jednak Kokoloko coś pisze po cichu...
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:53
                                                    Pisze, pisze tongue_out już napisałam, że cuda-dziwy się dzieją z wpisami suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:57
                                                    To tak samo jak kiedyś było z zielonymi jabłkami i czymkolwiek, co dało się podwędzić na działkach pracowniczych...
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 21:58
                                                    O, i znowu drzewko dało dupy...
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 22:03
                                                    leziox napisał:

> O, i znowu drzewko dało dupy...

Za długo wszystko dobrze działało suspicious
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 22:02
                                                    leziox napisał:

> To tak samo jak kiedyś było z zielonymi jabłkami i czymkolwiek, co dało się pod
                                                    > wędzić na działkach pracowniczych...

Bo zakazany owoc lepiej smakuje wink a te zza cudzego płota zawsze są wyjątkowo smaczne wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 22:08
                                                    Dzisiaj to ta seta jakoś jakby sama się zrobiła.
                                                    Do północy to z p w d, albo jeszcze łatwiej się dopisze, hyhy.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 22:10
                                                    No... jakoś rozpędziliśmy się winkbig_grin Szykuj się do strzału szefie!!! big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 22:23
                                                    I beze mnie coś tam sobie ustrzelicie.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.11.19, 23:23
                                                    A nie, nie.... szefie bez ciebie nic! Dobry snajper w cenie wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:10
                                                    Myślę że w sobotę powinno się udać.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:18
                                                    A ja myślę, że jutro... przed północą winkbig_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:19
                                                    Jutro to ja się będę ze zrozumialych dla mnie względów obijać raczej i z wpisami może być krucho.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:23
                                                    Jakieś święto domowe? wink Chyba nie twoje imieniny?? urodziny????.... albo nie twoje big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:37
                                                    Nie, nie. Knuję co by tu zrobić, aby nic nie robić, a zarobić.
                                                    A tak na poważnie wybieram się w plener, bo zaczyna brakować filmów.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:40
                                                    Ale to będzie tylko taki kilkugodzinny wypad? Zdążysz przecież jutro wrócić suspicious
                                                    A teraz bierz się do roboty snajperze i STRZELAJ! big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:53
                                                    No nie wiem, nie wiem...Ekhm...
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:59
                                                    O żesz... kiedyś się mówiło na to, że idzie się na k...wa mać.... Uuuuu to ja nie chcę być prorokiem, ale ciężko może być..... winkbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 22:59
                                                    Po powrocie, oczywiście big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 23:12
                                                    Damy radę. Teraz wszędzie jest internet.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 23:29
                                                    No to dobrze, bo jutro musi być ostro wink 176.000!!! big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 23:33
                                                    Nie tak ostro siostro.
                                                    big_grin
                                                    I dobranoc.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.11.19, 23:39
                                                    Dobranoc big_grin Do jutra wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.11.19, 19:34
                                                    Dobry wieczor czesc i czolem, pytacie skad sie wzialem. Ja z kontroli skarbowej.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.11.19, 19:38
                                                    big_grin no to na melynie się nie pożywisz tongue_out big_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.11.19, 21:18
                                                    To idę na inne forum.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.11.19, 21:23
                                                    Jako skarbówka... idź do wrogów winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:11
                                                    Trzeba by trochę popracować i wyrobić jakie 500 % normy, jak to potrafili nasi dziadkowie za Stalina i Bieruta.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:13
                                                    Stachanowcy nie w modzie tongue_out Ale szef może sobie popracować, czemu nie wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:30
                                                    Powiedziałbym co myślę na temat pracy, ale nie lubię wieczorem tak brzydko się wyrażać.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:36
                                                    A niech se szef ulży! big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:37
                                                    To dopiero będzie powrót do codzienności winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:42
                                                    A nie nie, nocą to nie ma takiego wydźwięku, nawet dzieci z pobliskiego przedszkola już śpią. Nie ma audytorium.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:43
                                                    Przy dzieciach???!!! suspicious A my to za mało? suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.11.19, 23:46
                                                    A Wy to już nie słuchacie tak uważnie, jak one. Nie ma zaciekawienia.
                                                    big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 18:34
                                                    W ogóle to i tak dziwne, że te tysiączki co jakiś czas strzelają przy tak niewielkiej obsadzie melynowej.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 18:40
                                                    Bo jak milczymy, to milczymy zupełnie, a jak się rozgadamy... no to klękajcie narody winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 18:47
                                                    Czarodziejka gorzałka zapewne też trochę w tym pomaga.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 18:49
                                                    A jak! big_grin rozwiązuje język... wink big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 19:10
                                                    Od dawna było już wiadomo że "In vino veritatas", nawet jeszcze wtedy, kiedy nie było gorzały.
                                                    Nie było gorzały...Ależ to musiał być straszny czas.
                                                    big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 19:11
                                                    Psiakrew. Tu też mi się wkradł błąd a przedtem czkawka zeżarła mi wypowiedź.
                                                    "In vino veritas"przeca.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 19:13
                                                    big_grin i tak wiadomo o co codzi! Była okowita, były miody pitne, były wina... wystarczyło, żeby się zalać. No i ognista woda też była winkbig_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 20:27
                                                    Wódeczkę zaczęto pędzić coś około XV wieku.
                                                    Wcześniej upijano się czymś innym, czego trzeba było wychlać o wiele więcej niż wódki, aby tak samo sponiewierało.
                                                    Dlatego wóda oszczędza czas.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 20:40
                                                    Kiedyś tak się nie spieszono. Nudzono się.... Biesiada trwać mogła dzień, dwa... albo i tydzień big_grin Biedne te ich wątroby były....
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 20:42
                                                    Kiedyś albo walczono, albo balowało. Żyło się krócej więc wszystko było skrajne.... albo walczono do ostatniego, albo balowało się do upadłego.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 21:07
                                                    Na takich balach też padał trup gęsto. Prawie jak na bitwach.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 21:11
                                                    Pojedynki były modne. A kiedy z czachy dymi, łatwo coś chlapnąć i obrazić no i pojedynek gotowy...
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 21:24
                                                    Ale z tą różnicą, że długo nie gadano, tylko chwytano za szablę kiedy ktoś pluł w mordę. A dzisiaj ludzie bardzo jakoś cierpliwi są, pozwalają innym na wszystko i nie pomyślą nawet o zwykłym daniu w mordę takiej spluwaczce.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 21:28
                                                    Czyli więcej chuligaństwa wtedy było, a my narzekamy...
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 22:10
                                                    Chuligani to i za komuny byli, nie tylko za szlachty.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.11.19, 22:38
                                                    Chuligani ZAWSZE są.... uncertain
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 20:53
                                                    Lokomotywie trzeba chyba dolać paliwka i nasmarować, żeby chciała zacząć przyspieszać.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 21:01
                                                    A przydałoby się nie powiem, nie powiem... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:00
                                                    I wyngla dosypać do paleniska, a nikomu jakoś się nie pali.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:03
                                                    Na szczęście mrozu nie ma wink wtedy to na wyścigi będą dosypywać WSZYSCY! i będziem kopcić podwójnie big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:07
                                                    Ile się kopci, nie takie ważne. Ważne, ile się podczas tego kopcenia zapierdala.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:09
                                                    Ja będę na siedząco winkbig_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:24
                                                    A jak, przeciez w lokomotywie siedzenia tez są.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:29
                                                    big_grinbig_grin nie wiem, ale myślę, że tak big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 22:56
                                                    Niezbyt wygodnie, ale... "zapalniczka" pod ręką winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 23:07
                                                    Ale jaki odjazd!
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 23:15
                                                    Ba! Nawet można to głośno obwieścić! big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 23:22
                                                    No teraz to za głośne obwieszczanie czegokolwiek to raczej mandat. I nikogo nie tlumaczy że ma 4 promile.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 23:35
                                                    To by było tylko wypuszczenie pary w gwizdek big_grin mandatu by nie było, a promili nikt by nie sprawdzał tongue_out
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.11.19, 23:47
                                                    Jadącej z prędkością obłąkańczą ciuchci nikt nie ośmieli się zatrzymać.
                                                    Dobrze mieć jeszcze z tylu parę bomb atomowych.
                                                    Dla komfortu psychicznego, że będą się z nami liczyć na rozjazdach.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.11.19, 22:56
                                                    I jak zwykle, Panie kochane, dajemy radę.
                                                    Jeszcze trochę i setuchna strzeli.
                                                    Ave coś tam.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.11.19, 23:01
                                                    To który snajper dziś strzela? winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.11.19, 23:08
                                                    A nie można zacząć strzelać grupowo?
                                                    Kupą, mości Panowie, kupą!
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.11.19, 23:09
                                                    No szefie, snajperka już pewnie się nie zjawi, więc bierz się za robotę! big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.11.19, 23:13
                                                    A co ja, stachanowiec jaki? Sama też możesz spokojnie dopisać tych parę brakujących wontkuff...I se strzelić.
                                                    smile
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 21:49
                                                    Dzisiaj nie trza się spieszyć, bo snajperka jest, więc seta strzeli jak nic.
                                                    smile
                                                    Wespół w zespół.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:01
                                                    Przy dwóch snajperach to i 2 setki powinny być ustrzelone suspicious wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:05
                                                    Niby tak, ale jak sie snajperzy obijają, to też na to trudno poradzić.
                                                    W prawdziwym życiu byłoby mniej ofiar.
                                                    big_grin
                                                    Ale tu strzelamy tylko do ekranu.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:12
                                                    No snajperzy.... OGNIA!!! big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:09
                                                    Wyobraź sobie, że masz przed sobą najgorszą człowieczą paskudę i STRZELAJ! wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:34
                                                    Oj tam oj tam. Najgorsza paskuda nie zasluguje na takie szybkie potraktowanie. Wymyśliłbym co innego zapewne.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:34
                                                    Strajkuję! suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:34
                                                    No to se strajkuj.
                                                    Właśnie ustrzeliła Pani setę.
                                                    No to na zdruffeczko!
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:49
                                                    Nic z tego, ty ustrzeliłeś! Specjalnie czekałam, aż się licznik ustawi big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:49
                                                    No to polej łyskacza winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:54
                                                    Musisz oddać swój licznik do przeglądu.
                                                    Może jakaś złota rączka jeszcze go zreperuje.
                                                    Albo wywali na złom.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 22:55
                                                    A co do łyskacza, proszem bardzom...
                                                    Bul bul bul bul.
                                                    Nalane.
                                                    Proszę odbierać napoje!
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.11.19, 23:02
                                                    No to zdrowie twoje, w gardło moje! https://forum.barcis.pl/images/smilies/pub.gif
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 20:39
                                                    Wszystko idzie w dobrym kierunku.
                                                    Kolejny tysiąc na dziesięciolecie.

Ale to zabrzmiało...
                                                    Zawiało planami pięcioletnimi, KC PZPR i jeszcze takimi klimatami.
                                                    No to co?
                                                    Pomożecie*?

big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 20:55
                                                    Zawiało...
                                                    Pomożemy
                                                    My
                                                    Zawiani wink
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 20:59
                                                    Pomożemy big_grin tylko.... trochę jednak zostało... uncertain
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:06
                                                    Państwo nocne marki posiedzą do północy i nabiją smile
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:09
                                                    A reszta idzie spać suspicious
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:18
                                                    Już leży.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:24
                                                    No ładnie.... a my mamy zasuwać suspicious
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:28
                                                    Możecie delikatnie, na paluszkach wink
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:44
                                                    Jasne... żeby śpiochów nie obudzić suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:49
                                                    Dziwnym trafem, nabijanie kojarzy mi się zupełnie z czym innym, no ale nie będę budzić niektórych uśpionych apetytów...
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 21:52
                                                    big_grinbig_grin niech śpią dalej! winkbig_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 22:06
                                                    Racja, nie ma po co na noc wywoływać upiorów.
                                                    Same przyjdą.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 22:43
                                                    I choć padało, choć było ślisko, to się przywlokło .... itd.... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 22:58
                                                    Można świniorzyska nie wpuścić i powlecze się zaraz dalej.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 22:59
                                                    Albo utknie pod oknem i choć jednym okiem będzie łypać.... suspicious wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 23:13
                                                    Pytanie tylko po co?
                                                    Kiedy w okolicy tyle miłych śmietników do odpoczynku po trasie.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 23:21
                                                    Za daleko... słabo słychać i widać wink
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 26.11.19, 23:44
                                                    JEST!!!! Szefie... wracaj i wyciągaj flaszkę! big_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 00:00
                                                    Flaszka dawno wyciagnieta.
                                                    Trza wypić na stress dotyczacy zamachów na dzielnicy.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 00:11
                                                    Może być... jak widzę mój się nie liczy, ale co tam, u szefa był większy.. i nie wiadomo jak to się jeszcze skończy uncertain
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 12:34
                                                    No to co?
                                                    Zaczynamy od nowa wędrówke w kierunku słońca i kolejnego tysiąca?
                                                    To na zdruffko porannie tak.
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 12:41
                                                    Myśmy już rano pili, zabawa była taka, że aż gryf się złamał...
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 12:58
                                                    Nie ma to, jak wchodzić pogodnie w dzień.
                                                    big_grin
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 13:02
                                                    I nawet słońce wyszło wink
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 14:20
                                                    U mnie nic nie wyszło, butelkowo dalej wink
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 14:23
                                                    Zestaw flaszki z parapetu!!
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 15:09
                                                    Racja, to nie będziesz widzieć na zielono.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 18:30
                                                    Tera ciemno i nic nie widać, flaszki mogą dalej stać spokojnie tongue_out
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 19:55
                                                    Nawet można zapomnieć na chwilę, że one nadal tam są.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.11.19, 20:05
                                                    No właśnie winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 12:02
                                                    Tymczasem setki wpisów lecą jak setki wlewane do gardła.
                                                    I bardzo dobrze.
                                                    Wszystko się zgadza, PT. stachanowcy.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 12:16
                                                    A będzie jeszcze lepiej! winkbig_grinbig_grin A nie wierzyłeś..... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 12:45
                                                    Nigdy tu nic nie mówiłem na temat moich wierzeń.
                                                    suspicious
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 12:52
                                                    Bo tu nas to nie interesi suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 13:17
                                                    No ależ oczywiście że nie.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 13:25
                                                    I nie koniecznie tu mowa o religii... suspicious A skoro o innych... no dobra.. każdy wierzy w to co chce.... PO CICHU! suspicious
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 13:39
                                                    No i kolejna setka minęła.... bez echa.... winkbig_grin Oby tak dalej big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 14:46
                                                    Byle się nie przyzwyczajać, a tak w ogóle to nie da się świętować każdej napisanej, albo wypitej setki, aby nie popaść w paranoję.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 17:21
                                                    Dałam spokój setkom, przerzuciłam się na tysiączki... a co! ładniej brzmi winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 17:49
                                                    Myślę że w tej sytuacji powinnaś użyć zdania: przerzucam się na litry.
                                                    Bo ładniej brzmi.big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 18:14
                                                    big_grin jeśli tylko dopuścisz mnie do swojego zapasiku winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 19:05
                                                    Kanka 20 l bimbru stoi za zasłoną w kuchni.
                                                    Niedawno przywieziona z Kurpi, doskonała jakość.
                                                    Pan Zenobiusz S. będąc w okolicy zawsze podrzuca po rewelacyjnej cenie naczynko z płynem radującym duszę.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 19:26
                                                    Do bimbru?? a do łyskacza? uncertain
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 20:15
                                                    A co? Kubki smakowe Ci się tak rozbestwiły?
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 20:19
                                                    No... jakieś... wybredne się porobiły... wink
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 20:22
                                                    Przepłucz wodą z sodą.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 20:29
                                                    Wolę łyskaczem suspicious wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.11.19, 20:39
                                                    No to se ić i se kup. Za swoje.
                                                    My będziemy zajmować się kapeenem.
                                                    Czyli koniakiem pędzonym nocą.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 12:20
                                                    I co, dalej łysky w głowie?
                                                    suspicious
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 12:38
                                                    No jasne!.... a tak ogólnie... to ostatnio mam kiełbie we łbie uncertain już nie nadążam, za tym wszystkim... uncertain wink Za duże tempo big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 12:45
                                                    Brakowało Ci akcji, no to teraz masz.
                                                    Jak to się mówi: uważaj na marzenia, bo Ci się mogą spełnić.
                                                    big_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 18:58
                                                    tongue_out od przybytku głowa nie boli, zawsze łatwiej zmniejszyć niż zwiększyć. A poza tym kupy się nie rusza... tak na wszelki wypadek wink Czyli wniosek: im więcej tym lepiej winkbig_grin
                                                    A marzenia?... żeby tak się spełniały to byłoby dobrze big_grin
                                                  • gryf.vol2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:01
                                                    coco.franelka napisała:

> tongue_out od przybytku głowa nie boli, zawsze łatwiej zmniejszyć niż zwiększyć. A poza
                                                    > tym kupy się nie rusza... tak na wszelki wypadek wink
                                                    🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
                                                    A co ? Ktoś się zniósł ?
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:07
                                                    Ekhm...Noo tak to bym tego nie nazwał.
                                                    Pan Andrzej nie trafił do kibelka a rozwolnienie to miał dzisiaj że hoho!
                                                  • gryf.vol2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:11
                                                    Z odrzutem ekspresowym i pewnie ofajdał cały kibel. Nic to. Są kobity, porządek zrobią.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:14
                                                    Co????!!! Jeszcze czego!... Niech sam zasuwa i sprząta! I to szybko bo oberwie bejsbolem suspicious
                                                  • gryf.vol2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:17
                                                    coco.franelka napisała:

> Co????!!! Jeszcze czego!... Niech sam zasuwa i sprząta! I to szybko bo oberwie
                                                    > bejsbolem suspicious
                                                    🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
                                                    Mężczyzna to dar boży i należy się go szanować.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:23
                                                    Też coś!... tego kwiata to pół świata tongue_out Można wybierać i przebierać jak w ulęgałkach tongue_out
                                                  • gryf.vol2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:32
                                                    Powiedzmy. W kwiatkach to se możesz przebierać, ale porządnego korzenia nie znajdziesz 😜
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:33
                                                    Bo porządne korzenie to tylko na wykopaliskach.
                                                    Reszta facetów po prostu tylko się przechwala.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:40
                                                    Święte słowa szefie! Święte słowa! big_grinbig_grin Krowa co dużo muczy, mało mleka daje winkbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:36
                                                    Pacz, pacz jaki ogrodnik... tongue_out
                                                  • gryf.vol2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 19:42
                                                    coco.franelka napisała:

> Pacz, pacz jaki ogrodnik... tongue_out
                                                    🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
                                                    A chcesz po oczach?
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 20:52
                                                    Uważaj, bo mogę umrzeć..... ze śmiechu winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 21:06
                                                    A mówią że podobno śmiech to zdrowie.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 29.11.19, 21:11
                                                    Zależy z czego się śmiejemy winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 21:35
                                                    Smiejemy się z tego, że niedlugo kolejny tysiączek strzeli.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 21:56
                                                    big_grin no... strzeli... coraz bliżej do 200 000 wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 22:23
                                                    Do tego czasu sporo jeszcze ścieków w Wiśle upłynie.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 22:26
                                                    Już dawno nie płyną tongue_out Naprawione! Czyli... będzie szybciej niż myślisz big_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 22:37
                                                    Płyną płyną, tylko o tych mniejszych dopływach głośno się nie mówi.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 22:43
                                                    Na całej długości Wisły? no jasne, nie wszystkie jeszcze zlikwidowane...
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 01.12.19, 22:51
                                                    Płyną ścieki płyną wiślaną doliną
                                                    Niby oczyszczane, a wszystko zasrane
                                                    Wisło polska rzeko, śmierdzisz jakby deko
                                                    Nie wrzucaj kamienia – pryśnie - twarzy nie ma

Brzegi wciąż podgryza kwas co w wodzie pływa
                                                    A ciężkie metale niesie woda dalej
                                                    Ołów, rtęć, fosfory oraz inne zmory
                                                    Ząbki szczerzą w wodzie, nie kąp się narodzie

Ci co nie słuchali, chorobę złapali
                                                    Lub się rozpuścili gdy się zanurzyli
                                                    A fale pluskają, miły odgłos dają
                                                    Ty się nie daj zwabić, chemia może zabić

big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:11
                                                    To ja tu pozwolę sobie ustrzelić kolejną setkę.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:16
                                                    big_grin Nareszcie! big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:22
                                                    A bo czekała taka biedna i piszczała i marudziła:ustrzel mnie, ustrzel!
                                                    No to przeładowałem karabin i stukłem se.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:44
                                                    No to teraz setuchnę do tysiączka!!! Strzelaj!! big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:24
                                                    Ale się nabrałam suspicious kolejna setka na WĄTKU... myślałam, że coś przegapiłam a tu taka "wewnętrzna setuchna" big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:46
                                                    No bo ta mała to była setuchna wątkowa.
                                                    A kolejną zdaje się że Ty ustrzeliłaś, hahaha!
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.12.19, 23:52
                                                    A figa... ten licznik kjm chodzi jak chce.. stoi, stoi, a potem 4-5 od razu wpada suspicious Teraz to wszyscy snajperzy winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 00:04
                                                    Ja tam zachłanny nie jestem. Jakby co, można wszystko zwalić na Kambryzia.
                                                    big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 16:08
                                                    A poza tym, do wieczora jeszcze daleko.
                                                    Chociaż biorąc pod uwagę popołudniową przerwę, to świeży tysiączek powinien paść dopiero jutro.
                                                  • znikam_wracam Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 16:13
                                                    Ja Ci tu mogę naspamować tematów, tylko czy o to chodzi? smile
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 16:57
                                                    Nie o spam chodzi tylko o własnoręcznie wklepane wypowiedzi n/t tematów interesujących innych klepiących.
                                                  • znikam_wracam Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:15
                                                    Nie nie. Bo ja proszę pana siedzę też na pewnym... powiedzmy agregatorze nowości z internetu. Stamtąd na przykład miałem sukcesy sportowców - downów.
                                                    tak więc nie jest dla mnie problemem skopiowanie dajmy na to 20 tematów z banalnym opisem swego zdania. Tak, widziałem takie fora na gazecie smile
                                                    A czy to kogo tutaj dany temat zainteresuje to przecież nie wiem.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:22
                                                    Nie chcemy chyba dać się zwariować.
                                                    My tu strzelamy setki, jak to na melynie tudzież tysiące czyli litry.
                                                    Tak naprawdę "wyczynowe" pisanie postów bez sensu, czyli nabijanie wyników aż tak nas nie obchodzi.
                                                    A że akurat teraz melyna po długotrwałej hibernacji trochę hula-to pozostaje się tylko z tego cieszyć.
                                                    Spamiarnie są, wiemy nawet gdzie, ale melynie tam raczej nie po drodze.
                                                  • znikam_wracam Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:27
                                                    Czyli mamy jasność. No to haust.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:02
                                                    leziox napisał:

> A poza tym, do wieczora jeszcze daleko.
                                                    > Chociaż biorąc pod uwagę popołudniową przerwę, to świeży tysiączek powinien paś
                                                    > ć dopiero jutro.

Przecież mówiłam środa-czwartek suspicious Dziś stawiam na jutro tongue_out
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:08
                                                    Może powinnaś zacząć grać w Totolotka?
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 17:58
                                                    Bym zagrała, tylko nie ma kto iść i kupić suspicious
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 18:01
                                                    Chociaż... nie zdziwiłabym się, gdyby to było dziś big_grin Szefie, tak na wszelki wypadek przygotuj flaszkę, coby było czym uczcić.... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 20:14
                                                    Flaszek Ci u nas dostatek ale i tak każdą przyjmę jako perspektywę na prawo do nawalenia się każdego człowieka.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 20:18
                                                    No to... może sprawdzimy, co? wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 20:27
                                                    Znowu chcesz robić przeszukanie bez nakazu sądowego?
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 20:31
                                                    Przecież powiedziane jest.... szukajcie, a znajdziecie tongue_out no i sam szef to zalecał... w sprawie szukania flaszek... pełnych wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 20:53
                                                    To było tylko raz i sytuacja była wyjątkowa.
                                                    Wszyscy byli spragnieni jakby na Saharze przebywali z tydzień.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:15
                                                    Tutaj trafiają TYLKO spragnieni winkbig_grinbig_grin na szczęście wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:37
                                                    Niby tak ale nie tylko wódy ale i paranoicznych nie spotykanych nigdzie indziej dyskusji.
                                                    smile
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:40
                                                    big_grin może to już delirka??? wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:45
                                                    Na delirce to my zdaje się caly czas jedziemy.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:49
                                                    No snajperzy... jest tysiączek!!! 178.000 !!! big_grinbig_grin I razem ustrzeliliście! tongue_out
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:50
                                                    Przynajmniej wesoło big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:50
                                                    To do szefa... o delirce winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 21:56
                                                    Razem strzela się jeszcze lepiej!
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 22:23
                                                    Właśnie daliście przykład big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 22:36
                                                    Strzeliliśmy razem z Kambryziem?
                                                    Może to jakaś dobra wróżba i dostanę od niej w końcu nr. telefonu.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 22:38
                                                    A tak w ogóle to rozrósł się ten wąteczek niemożliwie.
                                                    smile
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 22:43
                                                    Załóż "I kolejny tysiączek strzeli - BIS"... Przyda się winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.12.19, 22:50
                                                    Nie ma co się rozdrabniać, bo tu się mieści dokładnie 2.500 wypowiedzi, więc jeszcze mamy czas.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.12.19, 12:57
                                                    Może trzeba będzie wkrótce wprowadzić specjalne nagrody za wydajność?
                                                    Tylko jak to wyliczyć? Słowa zamieniać na setki i litry?
                                                    No mam problem, jakiegoś matematyka wciągnąć by do melyny, podpić i może podpowiedziałby co nieco.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.12.19, 13:03
                                                    big_grinbig_grin wszyscy pracują! Raz mniej, innym więcej i bilans się zgadza, a to najważniejsze wink
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.12.19, 14:00
                                                    Poczekaj, aż wróci ten, co znika. On jest szpec od cyfer wink
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.12.19, 14:04
                                                    A najpierw niech kopnie ten cholerny licznik suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 04.12.19, 15:18
                                                    A co niby z tym licznikiem? Zaciął się?
                                                    Może potrzebujemy tu elektryka?
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 09.12.19, 16:11
                                                    Ze stachanem czy bez stachana
                                                    Norma będzie odwalana.
                                                    smile
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 09.12.19, 17:15
                                                    A jak runie?
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 09.12.19, 18:07
                                                    To se będzie leżeć.
                                                    Nie ma problemu Pani kochana.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.12.19, 22:30
                                                    Jak to hasło starożytnych Rosjan brzmi:
                                                    Choć się zesramy-to się nie damy.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.12.19, 21:45
                                                    I w drodze do następnego tysiąca, chociaż wcale nałogowcami punktów nie jesteśmy.
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.12.19, 21:53
                                                    Ojjjj, jeszcze dłuuuga droooga
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.12.19, 21:55
                                                    Ale nie tak długa, jak chiński długi marsz z Mao.
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.12.19, 21:58
                                                    Jak chińskie długi
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 13.12.19, 22:13
                                                    Nie tylko Chiny mają długi, za to Chiny mają do tego rekordowe zapasy złota, oraz dolarów, które to dolary sukcesywnie wymieniają za złoto.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 15.12.19, 22:11
                                                    I tak powoli, bez wyścigu szczurów, zbliżamy się spokojnie do kolejnego tysiączka.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.12.19, 22:54
                                                    Coś tak jakby wątek dopingujący do roboty, się wziął i zapuścił. Trzeba by go wypolerować i ładnie wyszlifować na ten nowy rok.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.12.19, 23:41
                                                    big_grin bo coś mi się wydaje, że... jakoś już przyzwyczailiśmy się do tych setek i tysiączków... wink nie za bardzo, ale trochę... winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.12.19, 23:55
                                                    Nigdy nie należy zapominać o tym, że nic nie jest nam dane na stałe.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 30.12.19, 23:56
                                                    Spoko. Pamiętamy tongue_out
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 00:07
                                                    Zatem na zdruffko.
                                                    Pijmy długo i szczęśliwie.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 00:09
                                                    No to zdruffko big_grin Czyli robimy już dzisiejszy początek - teraz opijamy jeszcze stary rok wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 00:20
                                                    Nadrobiliśmy na zaś.
                                                    Teraz można spoko iść spać, naturalnie zaraz po tym, jak się dopije flaszkę.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 00:32
                                                    Jeszcze trochę zostało wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 22:32
                                                    Jakoś te ostatnie trzy setki zlecialy nie wiadomo, kiedy...
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 22:45
                                                    To dobrze... to znaczy, że tak bezwiednie je zaliczamy, bez wysiłku... winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 22:51
                                                    No nawet się nie zauważa wysiłku...
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 22:59
                                                    Lekko i przyjemnie... big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 23:35
                                                    A teraz lekko i przyjemnie... jeszcze 8 wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 31.12.19, 23:36
                                                    Z tym lekko i przyjemnie to tylko jesli się jest politykiem.
                                                    Reszta narodu musi zapierdalać.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:10
                                                    A teraz lekko i przyjemnie że tak zacytuję.
                                                    Jeszcze 10.
                                                    big_grin
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:28
                                                    A nawet nie.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:32
                                                    Ustrzelili aż zahuczało.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:39
                                                    Ba!... melyniarze strzelają przecież! musi huczeć! winkbig_grin
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:40
                                                    A potem martwe ptaki na chodniku suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:44
                                                    Ale to od fajerwerów te biedne ptaszyska pospadały.
                                                    Od strzelających korków szampana nic takiego bym im się nie stało.
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:48
                                                    Ja mówię o naszych melinowych suspicious
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 21:47
                                                    cambria1.2 napisała:

> A potem martwe ptaki na chodniku suspicious
                                                    >
                                                    Szef ma rację, o korków szampana ptaki nie padną, my... możemy winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.01.20, 22:25
                                                    A jeszcze lepiej tak pić aby nie padać tylko głowę hardo przeciwko promilom podnosić.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 18:06
                                                    No koniecznie trzeba było ten wąteczek podrzucić, bo wkrótce nowy tysiączek się zapowie. big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 18:42
                                                    NAJPÓŹNIEJ w niedzielę winkbig_grin 182 będzie big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 19:12
                                                    Nie ma co się deklarować, będzie kiedy będzie.
                                                    Ale będzie.
                                                    smile
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 19:33
                                                    Będzie, będzie... big_grin szykuj flaszkę wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 19:54
                                                    Flaszka na dwóch to nic, trza ksinkę narychtować.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 19:57
                                                    No ja nie mówię nie winkbig_grin Widzę że hojny jesteś.... winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 20:06
                                                    A co tam będę Waszym wontruppkom szpasu żałować.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 20:14
                                                    No tak..... nasze szlag trafi, a dzięki temu twoja będzie się miała dobrze big_grin no jest to jakiś sposób dbania o zdrowie... swoje winkbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 20:16
                                                    Podobno .... "dotąd cudze zdrowia piłem, aż swojego się pozbyłem..." wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 20:31
                                                    Nikt nikomu na siłę gorzały do gęby nie wlewa.
                                                    Człowiek czyni to sam.
                                                    To nie ma co zwalać na innych.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 20:56
                                                    Na nikogo nikt nie zwala big_grin Ale tak to wygląda... chętnie pije się za czyjeś zdrowie, wesołe toasty... aż w końcu twoje zaczyna szwankować i kuniec picia! Wszystko na swoje własne życzenie.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 21:37
                                                    Samo picie alkoholem czyjegoś zdrowia to dziwny zwyczaj, zdrowiej byłoby to pić sokiem pomidorowym albo mineralną. Zresztą czyjeś zdrowie nie zależy od tego, czym się je opija, no chyba ze sie przy tym chla samemu big_grin etanol
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 10.01.20, 21:58
                                                    big_grin idziesz do jubilata, on stawia jakiś alkohol oczywiście, więc z ochotą pijesz jego zdrowie (jego alkoholem zresztą wink) I tak kieliszek do kieliszka, a jak zabraknie to się zrobi zrzutkę i koleś skoczy i dokupi... bo jak już się zassa... to wiadomo, po Polsku - do upadłego.... Na drugi dzień kac jak cholera, ale.... impreza była extra, wszyscy popadali.... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.01.20, 13:35
                                                    Czyżbyśmy zapomnieli o Tym wątku?
                                                    Czyżbyśmy zapomnieli?
                                                    Od tego rozgrzewającego początku
                                                    Tyle radochy żeśmy mieli

Nie zapominajmy o takich wątkach
                                                    Inne to też nie bury pies
                                                    Czasem tylko trzeba posprzątać
                                                    I wypić trzeba coś też.
                                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.01.20, 13:42
                                                    Bury pies

https://i.imgur.com/S1I94Fs.gif
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.01.20, 13:59
                                                    leziox napisał:

> Czyżbyśmy zapomnieli o Tym wątku?
                                                    > Czyżbyśmy zapomnieli?
                                                    > Od tego rozgrzewającego początku
                                                    > Tyle radochy żeśmy mieli
                                                    >
                                                    > Nie zapominajmy o takich wątkach
                                                    > Inne to też nie bury pies
                                                    > Czasem tylko trzeba posprzątać
                                                    > I wypić trzeba coś też.

Nie zapomnieliśmy! smile tylko jakoś energii brakuje... taki człowiek oklapły... jakiś kopniaczek nieduży może by się przydał? tylko nie za mocny! bo na nos polecę! suspicious Zresztą i palcem też mnie można przewrócić. Drugą kawę wyżłopałam i teraz jak nic zacznę zasypiać suspicious Jak żyć szefie, jak żyć.... uncertain
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.01.20, 14:17
                                                    O to trzeba zapytać byłego premiera, Tuska.
                                                    smile
                                                    A teraz przedwiośnie. Słońca brakuje, śmiechu brakuje, wszystkiego brakuje. Poza codziennym wkurwem.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 27.01.20, 14:29
                                                    Masz rację, tego to za cholerę nie brakuje suspicious można powiedzieć, że nawet nadmiar jest suspicious Gdyby tak jeszcze pogoda była jakaś bardziej zdecydowana.... albo w te, albo we wte... Albo zima i mróz, albo wiosna na całego.... uncertain Bo od polityki to nie ma co wymagać.... suspicious
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.01.20, 23:23
                                                    Komfortowo i na spokojnie trzaśniemy sobie dzisiaj seteczkę.
                                                    A jutro może nawet 150.
                                                    Więc pod te nowe rekordy-na zdruffeczko.
                                                    Tak pomyslałem sobie-może zaczniemy zamawiać zupę u Halusi?
                                                    Daleko nie mamy, może daloby radę z dowozem? Dobrze tak zjeść cos dobrego o tej porze, nawet zagryzając foteczką.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.01.20, 23:37
                                                    Jeśli już, to ja ciasto proszę. Wszystko oddam za ciasto, nawet zupę. A jak jeszcze do tego kawusia? A ty szefie dorzuciłbyś koniaczek i można pracować winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.01.20, 23:46
                                                    Nie wiem czy Halusia piekła też ciasta.
                                                    Ale chyba tak.
                                                    Ona umiała wszystko.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 28.01.20, 23:53
                                                    Tak, tak, ciasta też były. Głównie. I kawka. Przydałyby się uncertain
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 13:32
                                                    Tymczasem wygląda dobrze na to, że dzisiaj kolejny tysiączek strzeli. Są na to całkiem dobre szanse.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 14:01
                                                    Już szykuję zagrychę.... winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 14:46
                                                    Zagrycha może się oczywiście przydać.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 15:03
                                                    No przy tysiączku to musi być libacja, a nie zwykła popijawa suspicious Ekskluziw musi być wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 15:06
                                                    Libacja może być, ale jak większość melyniarzy chadza spać z kurami, to ciężko nawet takową uskutecznić.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 15:55
                                                    A to już ich strata big_grin my sobie będziemy siedzieli i biesiadowali... puchaczu.. winkbig_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 21:34
                                                    No jak trza to trza.
                                                    Na razie siedzę jeszcze po uszy w Alzacji, ale jeszcze z godzinkę i załatwie.
                                                    Może jutro się wstawi.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 21:48
                                                    No to założę się, że zjawi się jeszcze przed północą wink
                                                    Ale teraz, to wdepnąłbyś na melynę.... sama obecność szefa mobilizuje... a jeszcze ciut, ciut brakuje. Nawet snajper cam się zjawiła! big_grin Słowem lekki ruch i oczekiwanie.... a do północy coraz bliżej uncertain
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 22:11
                                                    Na Twoim miejscu wcale bym się nie zakładał, bo możesz przerżnąć.
                                                    To spory materiał, nie wiem ile będzie filmu ale tak cos koło godziny chyba tak, akurat taki rozmiar, za którym Gryf nie przepada.
                                                    big_grin
                                                    No ale są rzeczy ktorych nie da rady ująć w dwudziestu małych kawałkach.
                                                    Więc flaszeczka, popcorn i można siedzieć przy ekranie.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 22:17
                                                    Spoko big_grin po północy jak już załatwimy ważną sprawę, będzie można usiąść z koniaczkiem i oglądać winkbig_grin Trochę adrenalinki, dużo świeżego powietrza i spanko miłe murowane big_grin (popcornu nie lubię suspicious )
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 22:32
                                                    No i zostaliśmy, tak jak przewidywałam, sami... Szykuj się szefie do strzału wink bo innego snajpera nie ma... poszedł już spać uncertain
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:14
                                                    No i tak jak przewidywałem. Obróbkę szlag trafił.
                                                    Z wkurwa można się najebać wszak też.
                                                    Zawsze to nowa okazja jakaś.
                                                    Zeby można było skuć mordę programowi, to już bydlak byłby załatwiony krzesełkiem na perłowo, kjm. Za nielojalność. Kgwdpm.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:22
                                                    Dobrze, że nikt (oprócz Lucusia?) tego nie słyszy big_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:15
                                                    Podnoszenie napięcia??? suspicious jeszcze 5.... wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:29
                                                    Stawiam więc przysłowiową kropkę nad i.
                                                    Niech tam se.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:35
                                                    Brawo szefie! .... no to polewam... a na zagrychę śledzik w oleju z cebulką wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 02.02.20, 23:52
                                                    Lubię szprotki wędzone też, ale zabrakło.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 00:02
                                                    Dla ciebie za ten strzał.... są i szprotki! wędzone, ale w oleju ... z puszki uncertain mogą być? Następnym razem będą tylko wędzone i cały stos wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 11:54
                                                    W oleju też dobre. Ogólnie to ja powinienem pochodzić spod znaku kota.
                                                    Mógłbym żreć tylko ryby.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 12:15
                                                    Pewnie dlatego tak lubisz koty big_grin Słuchaj.... a nie podkradasz im z misek???? wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 12:23
                                                    Czasem jak po pijanemu pomylę miski, to żremy razem z jednej,
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 12:32
                                                    big_grinbig_grinbig_grin no pacz! i macie się dobrze! coś w tym jest wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 13:00
                                                    Zwierzęta zawsze się zrozumieją.
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 03.02.20, 13:04
                                                    ... i podzielą wink
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.02.20, 21:36
                                                    No to co? Będziemy dzisiaj strzelać?
                                                    suspicious
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.02.20, 21:38
                                                    No jasne! Szykuj się snajperze! big_grin
                                                  • coco.franelka Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.02.20, 22:15
                                                    big_grinbig_grinbig_grin kiedy na placu boju tylko ty i ja zostaniemy za chwilę, gryf już dobranockę szykuje a w-z zaraz też zniknie pewnie... no i zostajesz tylko ty snajperze tongue_out big_grin
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 11.02.20, 22:22
                                                    Nie mów że nie chciałabyś sobie tak postrzelać.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 21.02.20, 21:00
                                                    Z czasem strzeli, ale że mam to w dupie, bo mnie się nie spieszy, a akordu nigdy nie lubiłem, no to może to trochę potrwać, hyhy.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.02.20, 22:55
                                                    Pracujemy na spokojnie, nikt z bata nie strzela.
                                                    Jakoś luźniej i milej.
                                                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.02.20, 11:38
                                                    Tymczasem setuchna jakoś sama przyszła.
                                                    No to na zdrowie!
    • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.02.20, 15:51
      Własnie się stało się.
      • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.02.20, 15:57
        Siłą rzeczy, bo matematyka nie kłamie.
        • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.04.20, 16:06
          Zaraza, wirusy, zakłamane mordy polityków.
          A my kolejny tysiączek niedlugo oprawimy.
          Tylko czy będzie z kim ten sukces opić?
          • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.04.20, 21:24
            Z lustrem.
            • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.04.20, 21:47
              Z lustrem to nudno jakoś, a jeszcze ta podejrzana morda w jego środku...
              • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.04.20, 21:53
                Zdradliwa
                • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.04.20, 21:54
                  Sorry, zdradziecka.
                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 16.04.20, 21:57
                    No co Ty, nie znam osobiście Jarkacza...
                    • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 13:39
                      I ku kolejnemu tysiączkowi buty wygodne włóż!
                      • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 15:24
                        I okop się za linią horyzontu.
                        • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 15:35
                          A po co się okopywać, kiedy wykopki dopiero we wrześniu?
                          • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 16:35
                            Tego nie wiemy...
                            • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 21:49
                              Ziemniaczki tak czy siak ktoś z ziemi wybrać będzie musiał.
                              • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 21:53
                                Dziki.
                                • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 18.04.20, 21:55
                                  Z dzikami jest kłopot, że jak wykopią to potem nie chcą oddać.
    • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.05.20, 21:20
      O, tego szukałam 😏
      • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.05.20, 21:21
        Się schowało głęboko.
        • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.05.20, 21:33
          Też tego szukałem i znalazłem to zaraz po Tobie, ale potem uciekło bo poszło do góry.
          • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.05.20, 21:41
            Trzeba może przyszpilic na dobre. Jak motyla wink
            • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.05.20, 21:42
              🦋🦋🦋
              • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.05.20, 21:52
                Wszystkie szpile zajęte.

A Ty motyla nie przyszpilaj,
                Owad miły i układny jest
                Do człowieka on się tak przymila
                Dobry motyl bo dobry jest!

• cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 22.05.20, 21:56
                  Wolę mysz.
                  • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.05.20, 21:13
                    Te myszy to ostatnio jakieś modne się zrobiły.
                    • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.05.20, 21:16
                      Koniecznie w parach!
                      • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 24.05.20, 21:18
                        A może tak w tysiącach?
                        • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.06.20, 21:48
                          No jeszcze trochę i znowu będzie okazja do świętowania kolejnej cyferki.
                          • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.06.20, 22:10
                            Ojjj, to jeszcze jeszcze!
                            • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 20.06.20, 22:12
                              No do dwoch setek jeszcze deko zostało, ale i bez stachanowców spoczko foczko, dojedziem.
                              smile
                              • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 23.06.20, 00:55
                                I kolejna seteczka wychylona.
                                No to chlup!
                                • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.07.20, 15:22
                                  Następna seta na drodze do dwóch setek trzepnięta bez zagrychy, na szybko.
                                  • cambria1.2 Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.07.20, 21:17
                                    Nawet grzybka?
                                    • leziox Re: I kolejny tysiączek strzeli 14.07.20, 21:19
                                      Grzybki wyszły i nie wiadomo, kiedy wrócą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka