m.maska 26.02.25, 20:40 na uslugach Putina... no super jest, teraz przynajmniej juz czarno na bialym jest, who is who... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Je*ać PiS-y 26.02.25, 20:42 a do tego oglosil to ich ukochany TVN... jest coraz bardziej smiesznie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Je*ać PiS-y 27.02.25, 15:28 Ja na okraglo w pracy, wiec jak na razie nie wiem w czym rzecz. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Je*ać PiS-y 27.02.25, 19:01 Ten nawet po rusku miał: Już kiedyś pisałam ,że ta ruska swołocz to potomki sowieckich sołdatów przywiezieni do Polski na ruskich tankach. Oni brali kasiorę od Niemca, Bidena, Sorosa, im żadna kasa nie śmierdzi! Pamiętacie za czyją kasę powstało PO? Polakami z honorem oni nigdy nie będą! Odpowiedz Link
m.maska Re: Je*ać PiS-y 27.02.25, 21:17 rena-ta49 napisała: > Ten nawet po rusku miał: > > Już kiedyś pisałam ,że ta ruska swołocz to potomki sowieckich sołdatów przywiez > ieni do Polski na ruskich tankach. Oni brali kasiorę od Niemca, Bidena, Sorosa, > im żadna kasa nie śmierdzi! > Pamiętacie za czyją kasę powstało PO? Polakami z honorem oni nigdy nie będą! > Takiej swoloczy ruskiej pelno jeszcze i juz sie ciesza na tych pigmentopozywnych, ktorzy beda im gwalcic zony, corki, wnuczki... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Je*ać PiS-y 28.02.25, 20:39 No to za kilka dni ruszy z Niemiec dostawa: Samolot z Islamabadu, ze 155 Pakistañskimi migrantami na pokladzie, wyladowal w Berlinie. 3 dni po wyborach, Niemcy wznowili sobie migracje! TRZY DNI! 🤣 Czy Polacy pobija ten rekord? Jest szansa! Jak sie dobrze uwiniecie to otworzycie migracje dzieñ po wyborach! Do boju! x.com/acosta_re_nata/status/1895372030092156946 Odpowiedz Link