08.07.12, 17:17
trudne sytuacje, porażki, niepowodzenia w relacjach z ludźmi są dla Was źródłem rozwoju, w myśl zasady nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.....? smile
Obserwuj wątek
    • kristoff11 Re: czy 08.07.12, 17:32
      i tak i nie - zależy to od sytuacji.
      • torado Re: czy 08.07.12, 17:45
        kristoff11 napisał:

> i tak i nie - zależy to od sytuacji.

a kiedy nie?
        • kristoff11 Re: czy 08.07.12, 18:39
          nie potrafię na poczekaniu wskazać takiej sytuacji. To będzie wypadkowa czasu, przestrzeni, sytuacji i osób
          • raziel24 Re: czy 13.07.12, 13:13
            He he "na poczekaniu" dobry jesteśsmile
    • 7malgorzata7 Re: czy 08.07.12, 20:01
      torado napisała:

> trudne sytuacje, porażki, niepowodzenia w relacjach z ludźmi są dla Was źródłem
      > rozwoju, w myśl zasady nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.....? smile

No pewnie, ze sa zrodlem rozwoju smile Trudno nie wyciagnac wnioskow na przyszlosc z sytuacji, ktora nas zdolowala...Ale, przyznam sie bez bicia, ze o ile w zyciu codziennym dobrze sobie radze z "klasyfikacja" bliznich, to wirtualnie kiepsko mi idzie sad
      • torado Re: czy 08.07.12, 20:14
        7malgorzata7 napisała:

> torado napisała:
        >
        > > trudne sytuacje, porażki, niepowodzenia w relacjach z ludźmi są dla Was ź
        > ródłem
        > > rozwoju, w myśl zasady nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.....?
        > smile
        >
        > No pewnie, ze sa zrodlem rozwoju smile Trudno nie wyciagnac wnioskow na przyszlos
        > c z sytuacji, ktora nas zdolowala...Ale, przyznam sie bez bicia, ze o ile w zyc
        > iu codziennym dobrze sobie radze z "klasyfikacja" bliznich, to wirtualnie kiep
        > sko mi idzie sad

no cóż no cóż.....na pocieszenie dodam, że nie tylko Tobie....bo to trudna sztuka wink
        • 7malgorzata7 Re: czy 08.07.12, 20:32
          torado napisała:
          > no cóż no cóż.....na pocieszenie dodam, że nie tylko Tobie....bo to trudna sztu
          > ka wink

Pocieszylas mnie smile Mniej wiecej chyba chodzi o to, ze lubie u innych to w czym sama jestem kiepska, czyli umiejetnosc pieknego formulowania mysli. Dlatego mam slaobosc do wszystkich zlotoustych wink No i za diabla nie moge zrozumiec, ze tak pieknie formulowany sens ich wypowiedzi istnieje tylko wirtualnie...
    • wyszeptany-o-zmroku Re: czy 13.07.12, 13:47
      Porażki jakiekolwiek by nie były zawsze mobilizują,w każdej dziedzinie i na każdej płaszczyznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka