torado 08.07.12, 17:17 trudne sytuacje, porażki, niepowodzenia w relacjach z ludźmi są dla Was źródłem rozwoju, w myśl zasady nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.....? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torado Re: czy 08.07.12, 17:45 kristoff11 napisał: > i tak i nie - zależy to od sytuacji. a kiedy nie? Odpowiedz Link
kristoff11 Re: czy 08.07.12, 18:39 nie potrafię na poczekaniu wskazać takiej sytuacji. To będzie wypadkowa czasu, przestrzeni, sytuacji i osób Odpowiedz Link
7malgorzata7 Re: czy 08.07.12, 20:01 torado napisała: > trudne sytuacje, porażki, niepowodzenia w relacjach z ludźmi są dla Was źródłem > rozwoju, w myśl zasady nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.....? No pewnie, ze sa zrodlem rozwoju Trudno nie wyciagnac wnioskow na przyszlosc z sytuacji, ktora nas zdolowala...Ale, przyznam sie bez bicia, ze o ile w zyciu codziennym dobrze sobie radze z "klasyfikacja" bliznich, to wirtualnie kiepsko mi idzie Odpowiedz Link
torado Re: czy 08.07.12, 20:14 7malgorzata7 napisała: > torado napisała: > > > trudne sytuacje, porażki, niepowodzenia w relacjach z ludźmi są dla Was ź > ródłem > > rozwoju, w myśl zasady nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.....? > > > No pewnie, ze sa zrodlem rozwoju Trudno nie wyciagnac wnioskow na przyszlos > c z sytuacji, ktora nas zdolowala...Ale, przyznam sie bez bicia, ze o ile w zyc > iu codziennym dobrze sobie radze z "klasyfikacja" bliznich, to wirtualnie kiep > sko mi idzie no cóż no cóż.....na pocieszenie dodam, że nie tylko Tobie....bo to trudna sztuka Odpowiedz Link
7malgorzata7 Re: czy 08.07.12, 20:32 torado napisała: > no cóż no cóż.....na pocieszenie dodam, że nie tylko Tobie....bo to trudna sztu > ka Pocieszylas mnie Mniej wiecej chyba chodzi o to, ze lubie u innych to w czym sama jestem kiepska, czyli umiejetnosc pieknego formulowania mysli. Dlatego mam slaobosc do wszystkich zlotoustych No i za diabla nie moge zrozumiec, ze tak pieknie formulowany sens ich wypowiedzi istnieje tylko wirtualnie... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: czy 13.07.12, 13:47 Porażki jakiekolwiek by nie były zawsze mobilizują,w każdej dziedzinie i na każdej płaszczyznie. Odpowiedz Link