Dodaj do ulubionych

Paliwo marzec 2026

09.03.26, 19:35
Jak tam u Was? u mnie dzisiaj diesel 2,21€, a moja benzyna tankuje E5: 2,10€... nigdy w Niemczech diesel nie byl drozszy od benzyny - do teraz.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Paliwo marzec 2026 09.03.26, 19:37
      Kocham sluchac tych inteligentnych inaczej: "nie mam samochodu, nie interesuje mnie"... a transport, a produkcja rolna, a zywnosc? jednym slowem wszystkie ceny poleca w gore, kazda bulka.
    • rena-ta49 Re: Paliwo marzec 2026 09.03.26, 19:46
      W Polsce też znacznie podskoczyły ceny paliwa.
      Daniel Obajtek o kłamstwach Donalda Tuska:

Cena baryłki ropy w 2022 roku ---> $121
      Cena baryłki ropy w 2026 roku ---> $83
      „Jeżeli pan Donald Tusk twierdził, że wie jak to zrobić i że paliwa powinny być wtedy po 5,19, to proszę, odpowiedzcie mi państwo, dlaczego paliwa nie są
      • m.maska Re: Paliwo marzec 2026 10.03.26, 10:27
        rena-ta49 napisała:

> W Polsce też znacznie podskoczyły ceny paliwa.
        > Daniel Obajtek o kłamstwach Donalda Tuska:
        >
        > Cena baryłki ropy w 2022 roku ---> $121
        > Cena baryłki ropy w 2026 roku ---> $83
        > „Jeżeli pan Donald Tusk twierdził, że wie jak to zrobić i że paliwa powinny być
        > wtedy po 5,19, to proszę, odpowiedzcie mi państwo, dlaczego paliwa nie są

Bo w 2022 to byl wina rzadu i Obajtka, a dzisiaj w 2026 to jest wina Trumpa... taka mentalnosc Kalego.
        A czy kiedykolwiek cokolwiek bylo wina tuska? nigdy, ten nieudacznik, ktory nigdy nie potrafil rzadzic, ktory nie potrafi nawet wyslac samolotow po swoich wyborcow nigdy niczego nie potrafil, to zwykly kuglarz jedyne co potrafi to jak komiwojazer handlowac Polską... "prognozy nie sa przesadnie alarmujace", tama powinna wytrzymac, nie wytrzymala... zawsze brak planu B, czlowiek bez wyobrazni. Inni mysla za niego, UE wymyslila SAFE to uczepil sie jak pijany plotu i w jego umysle nie ma miejsca na alternatywe.
        • rena-ta49 Re: Paliwo marzec 2026 10.03.26, 20:49
          Z tym SAFE ,to coś mi się wydaje,że on chcą umoczyć Polaków ,jak z OFE!
          Dług publiczny ogromny,to chce za*ebac kasę .
          Niemcy trzymają go za jaja mocno,on ma strach w oczach.
          Ten nieudacznik nadaje się tylko do podawania marynarek,rządzić nigdy nie potrafił!
        • rena-ta49 Re: Paliwo marzec 2026 10.03.26, 20:59
          Ci złodzieje sprzedają paliwo kupione jeszcze przed wojna! Łupia klientów aż miło,a dług publiczny wciąż rośnie.
          • m.maska Re: Paliwo marzec 2026 11.03.26, 11:37
            rena-ta49 napisała:

> Ci złodzieje sprzedają paliwo kupione jeszcze przed wojna! Łupia klientów aż mi
            > ło,a dług publiczny wciąż rośnie.

Myslisz, ze tam na Jagodnie czy Wilanowie jest jakas refleksja? nie sadze, tvn to stan umyslu, tego sie juz nie zmieni.
            • rena-ta49 Re: Paliwo marzec 2026 12.03.26, 19:36
              m.maska napisała:

> rena-ta49 napisała:
              >
              > > Ci złodzieje sprzedają paliwo kupione jeszcze przed wojna! Łupia klientów
              > aż mi
              > > ło,a dług publiczny wciąż rośnie.
              >
              > Myslisz, ze tam na Jagodnie czy Wilanowie jest jakas refleksja? nie sadze, tvn
              > to stan umyslu, tego sie juz nie zmieni.
              >
              >

Nie ,do jebacpisow mało dociera.
              Miłość do Tuska wymaga od nich poświęceń !
            • al-szamanka Re: Paliwo marzec 2026 13.03.26, 07:50
              m.maska napisała:

> rena-ta49 napisała:
              >
              > > Ci złodzieje sprzedają paliwo kupione jeszcze przed wojna! Łupia klientów
              > aż mi
              > > ło,a dług publiczny wciąż rośnie.
              >
              > Myslisz, ze tam na Jagodnie czy Wilanowie jest jakas refleksja? nie sadze, tvn
              > to stan umyslu, tego sie juz nie zmieni.

No nie, cale lewactwo osleplo, a do tego zatracilo zdolnosc liczenia, ani slowa nie pisna na drozyzne... bo to ich drozyzna, czyli jest super... cheeeeeeeeeeeese!
              • m.maska Re: Paliwo marzec 2026 13.03.26, 23:36
                al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                >
                > > rena-ta49 napisała:
                > >
                > > > Ci złodzieje sprzedają paliwo kupione jeszcze przed wojna! Łupia kl
                > ientów
                > > aż mi
                > > > ło,a dług publiczny wciąż rośnie.
                > >
                > > Myslisz, ze tam na Jagodnie czy Wilanowie jest jakas refleksja? ni
                > e sadze, tvn
                > > to stan umyslu, tego sie juz nie zmieni.
                >
                >
                > No nie, cale lewactwo osleplo, a do tego zatracilo zdolnosc liczenia, ani slowa
                > nie pisna na drozyzne... bo to ich drozyzna, czyli jest super... cheeeeeeeeeee
                > ese!
                >
                >

Wszystko do czasu, do czasu kiedy nagle zauwaza, ze nie stac ich juz na splacanie tych kredytow, ktore pozaciagali, a wtedy, nie zycze tuskowi zeby wciaz byl u wladzy kiedy nastapi przebudzenie, kiedy urwa sie te swietne zarobki w korpo, bo korpo uzna, ze trzeba robic ciecia.
                Nic nie trwa wiecznie... wystarczy spojrzec na Dubai, tak swietnie zarlo i zdechlo.
                Argentyna tez przed II wojna swiatowa byla najbogatszym krajem na swiecie i... sie ryplo. Wystarczy wprowadzic na Saharze komune i piasku zabraknie.
                • rena-ta49 Re: Paliwo marzec 2026 16.03.26, 20:58
                  Jebacpisy nie zdaja sobie sprawy z tego,ze drozejace paliwo powoduje automatycznie podwyzki wszyskiego,tpwarow w sklepie tez!!
                  Rzadza Polska sami kretyni i dyletanci.
                  Zaraz inflacja podskoczy,bezrobocie wciaz rosnie
                  rewaloryzacja emerytur niska,ludziom juz brakuje forsy,ale z milosci do Tuska gotowi sa umierac bez lekow i zarcia.
    • m.maska Re: Paliwo marzec 2026 27.03.26, 16:42
      Ach dobrotliwy pan tusek obnizy ceny paliw... czyzby dobrotliwy? niezupelnie, wczoraj kanclerz Merz oglosil, ze wprowadzi obnizki, widac tusk uznal,, ze dostal tym samym zezwolenie od niemieckich panow i dlatego wprowadzi obnizke... okradl was, ja wam tuska nie wybieralam. Aha porodowka w Lesku jest, wg tuska, w rzeczywistosci nie ma, ale lemingi kochaja byc robione w idiotow.
      • rena-ta49 Re: Paliwo marzec 2026 28.03.26, 19:53
        m.maska napisała:

> Ach dobrotliwy pan tusek obnizy ceny paliw... czyzby dobrotliwy? niezupelnie, w
        > czoraj kanclerz Merz oglosil, ze wprowadzi obnizki, widac tusk uznal,, ze dosta
        > l tym samym zezwolenie od niemieckich panow i dlatego wprowadzi obnizke... okra
        > dl was, ja wam tuska nie wybieralam. Aha porodowka w Lesku jest, wg tuska, w rz
        > eczywistosci nie ma, ale lemingi kochaja byc robione w idiotow.
        >

Kolejny raz Tusk zrobił Polaków w jajo,obiecując obniżkę cen paliw.
        Od czasu, gdy zaczęli prace nad obniżką VAT i akcyzy, kilkukrotnie podnieśli ceny w hurcie, w związku z tym obniżki w detalu będą niewielkie, o ile w ogóle.
        www.pap.pl/aktualnosci/orlen-podniosl-hurtowe-ceny-paliw
        W ten sam dzień, gdy wchodzi ustawa obniżająca ceny paliw, Orlen podnosi hurtowe ceny paliw.

Wygląda na to, że w tej ustawie chodziło tylko o próbę ataku na Prezydenta Nawrockiego.
        Która też nie wyszła.

Żałosne państwo Tuska z sowieckiej dykty i szwabskiego kartonu w pigułce.
        x.com/HubnerrMax/status/2037906242539057170

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka