Dodaj do ulubionych

kilka nowych

20.02.04, 02:11
Serdecznie zapraszam do siebie pod
fotomost.acn.waw.pl/GumaAtos.htm
Dodałem kilka nowych, mam nadzieję, że sie Państwu spodobają.
pozdro
Obserwuj wątek
    • gumista Re: kilka nowych 20.02.04, 16:51
      Oglądałem naprawdę bardzo zdrowe klimaty.
      • fotto Re: kilka nowych 21.02.04, 21:17
        Coż dodać, cóż ująć - jak zwykle Pana foty są niesamowite. Może kiedyś bedzie mi
        dane zobaczyć je na żywo.
        • gumista Re: kilka nowych 21.02.04, 23:23
          A mogłes wybrać się fotto do Tykocina - było sporo tych prac do przeglądnięcia.
          Taka okazja może się już długo nie powtórzyć. Ale na pewno w tym roku most
          będzie miał wystawę, wiec nic straconego. Tylko do warszawy pojechać i sprawa
          załatwiona. Te najnowsze zobaczysz.
          Prawda jest to, że skany to tylko skany - gumy trzeba na żywo oglądać.
          Panie most - kiedy możemy się spodziewac wystawy?
          • mosteczek2 Re: kilka nowych 22.02.04, 02:49
            Panie Gumista et consortes!
            Serdeczne dzieki za miłe słowa. Spasi Hospodi.A kidy?
            1. Jak będe miał cos ciekawego do pokazania
            2. Jak znajdę na to forsę.
            Na razie zapraszam do Wawy 4 marca do ZPAF na wystawę Edwarda, Heleny i Ewy
            Hartwigów.
            • gumista Re: kilka nowych 22.02.04, 11:49
              Co do pokazania to masz - bo sam to widziałem i zresztą można zobaczyć na
              stronach internetowych. To drugie czyli kasa moze być trochę większym
              problemem, ale jak przypuszczam do przejścia.
              Ha, teraz przypomniałem sobie watek z przed ponad roku, jak to jakiś
              arcudruid obstawał, że będzie zarabiał na fotografii, że będzie kleił gumy itd,
              a później z tego godnie żył.
              Jak się okazuje sprawa nie jest taka prosta. Arcydruidzie a moze juz za
              swoje prace kupiłes sobie gdzies wille, nowego jaguara? co?
              • mosteczek2 Re: kilka nowych 22.02.04, 12:10
                Arcy zniknął. Prawdopodobnie uczy się angielskiego dalej, by nam szyku zadawać.
                Co do gum - zapewne mieszka już za nie w Kaliforni.. Żegnaj arcydruidzie!
                A co do gum własnych - jak będę miał gotowy i s p ó j n y zestaw o
                zadowalającej jakości technicznej i artystycznej, o merytoycznej nie wspominając
                - wtedy coś pokażę.
                • gumista Re: kilka nowych 22.02.04, 14:34
                  Trzeba było się trzymać nam zasad arcydruida - on wiedział co robi. Teraz
                  pewnie z photoartem popijaja w kalifornii likier i śmieją sie ze wszystkiego.
                  To jest dopiero porywająca kariera finansowa pewnego arcymistrza druida!!! Nie
                  wspomnę juz o pewnym fotoartyscie pisanym nie w języku ojczystym hihi ihihi
              • mosteczek2 Re: kilka nowych 22.02.04, 12:11
                A co zaś do problemów z kasą - pewnie, że jest to stan do przejścia. W
                chroniczny. Hi hi hi.
    • gumista Re: kilka nowych 22.02.04, 14:36
      Acha i jeszcze jedno - ja na nową wystawę czekam z niecierpliwością i w miarę
      możliwości staram się przybyć na wernisaż. Po tym co zobaczyłem na skanach to
      będzie coś.
      • mosteczek2 Re: kilka nowych 22.02.04, 14:53
        Athos? Prawdopodobnie dopiero w przyszłym roku. Ja jestem mało utalentowany.
        Długo pracuje nad projektami. Mrówa.
        • gumista Re: kilka nowych 22.02.04, 15:02
          a szkoda, że nie wcześniej. Oj szkoda.
          • mosteczek2 Re: kilka nowych 22.02.04, 17:09
            Szkoda? Eee tam. Żadna szkoda. Szkoda to było, jakby się pokazało coś, pod czym
            się do końca podpisać nie można!
            • zby001 Re: kilka nowych 23.02.04, 09:31
              Kilka fotek ma klimatyzacje, tego odmowic im nie mozna. Duzo tego i to robi
              chyba wieksze wrazenie.
              • mosteczek2 Re: kilka nowych 23.02.04, 18:41
                Jeszcze kilka nowych wrzuciłem. Na razie tak wiszą, a potem może pomyślę o
                przebudowie tej akurat strony.
    • gumista Re: kilka nowych 23.02.04, 19:01
      hmmm......? tak się zastanawiam, czy mi się tylko wydaje, że tutaj ktos w tym
      wątku nie ma co wystawiać....?
      • mosteczek2 Re: kilka nowych 23.02.04, 21:10
        No pewnie, że jeszcze nie mam. Jak w starm szmoncesie - mam mieć. To na razie
        ponura zapowiedź...
        • gumista Re: kilka nowych 23.02.04, 21:51
          Może się mylę, jednak ja sporo widziałem (a moze to tylko ciała astralne, albo
          moje zwidy jakieś dobrych solidnych gum)
          • mosteczek2 Re: kilka nowych 24.02.04, 01:15
            Nie, to nie są ciała astralne, tylko dopiero szkic pewnego projektu. To jest
            wizja niekompletna. Póki nie skonkretyzuje się - nie ma mowy o wystawie. To nie
            ma być wystawa gum, tylko pewna opowieść. Ja się nie zajmuje gumami dla gum
            (znudziło mi sie tojuż swego czasu), nie epatuje techniczna sprawnością, bo jak
            się coś pokazuje - samo przez sie ma sie rozumieć, że autor opanował warsztat.
            Mnie interesuja całośći. Guma ma byc tylko fragmentem. I to takim, żeby nikt nie
            zwracał uwagi na gumowatość, tylko na pewne przesłanie.
            • zby001 Re: kilka nowych 24.02.04, 10:50
              śnięte słowa. Amen.
            • gumista Re: kilka nowych 24.02.04, 18:45
              mosteczek2 napisał:

> Nie, to nie są ciała astralne, tylko dopiero szkic pewnego projektu. To jest
              > wizja niekompletna. Póki nie skonkretyzuje się - nie ma mowy o wystawie. To
              nie
              > ma być wystawa gum, tylko pewna opowieść. Ja się nie zajmuje gumami dla gum
              > (znudziło mi sie tojuż swego czasu), nie epatuje techniczna sprawnością, bo
              jak
              > się coś pokazuje - samo przez sie ma sie rozumieć, że autor opanował warsztat.
              > Mnie interesuja całośći. Guma ma byc tylko fragmentem. I to takim, żeby nikt
              ni
              > e
              > zwracał uwagi na gumowatość, tylko na pewne przesłanie.

No tak to sie wszysko trzyma porzadnie kupy.
    • joolanta superowe te zdjecia 02.03.04, 14:33
      jestem tu poraz pierwszy i tak mile zaskoczenie.
      • gumista Re: superowe te zdjecia 02.03.04, 18:48
        To pozostań dłużej a twoje zaskoczenie będzie cykliczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka