Dodaj do ulubionych

Wątek idealny

06.05.11, 21:42
Alois uważa że moje wątki są idiotyczne ponieważ nie dotyczą polityki (o to pewnie chodzi - w innych tematach nie potrafi się wypowiedzieć). Przypominam przy okazji że fora typowo polityczne są na innych stronach.

Jakie cechy według was powinien mieć dobry wątek? Czym skusić tarnogórskich internautów (potencjalnych userów tego forum)???
:D
Obserwuj wątek
    • strefas Re: Wątek idealny 06.05.11, 21:45
      Buła jeśli alois ma swój temat a nie życzy sobie abyś się tam wypowiadał to powinieneś go posłuchać ,ale jak watek jest innego autora to możesz zignorować jego post
      • bulczanka Re: Wątek idealny 06.05.11, 21:51
        Alois tu nie decyduje. Ja mu nie bronię pisać w moich topikach. Forum to rzecz publiczna. Wątków nie zabezpiecza się hasłem. Skończcie z tym cyrkiem. To żałosne.
        W jednym masz rację - należy skończyć z docinkami i skupić się na odpowiadaniu na temat.
        • strefas Re: Wątek idealny 06.05.11, 21:59
          Jeśli alois wtrąci ci się twój temat a będzie nie mile widziany to ignoruj ten post potem kliknij na kosz jeśli modek uzna to za pisanie samego z sobą wytnie ten post i po sprawie
          • bulczanka Re: Wątek idealny 06.05.11, 22:04
            Nie zabraniam pisać aloisowi w moich topikach. Szkoda że używa on kilku kont i pisze z samym sobą. Zawsze będzie rodziło to dyskomfort.
            Nie jestem tępy. Dość mam tej neverending story więc postaram się pisać w jego wątkach na temat. Piszę "w jego" ponieważ we wszystkich innych takich problemów nie ma co potwierdzi robin, kielonek i inni:)
            • net.kielonek Re: Wątek idealny 06.05.11, 22:58
              Nie ma sprawy. Za flaszkę mogę nawet potwierdzić, że po mieście jeździ Salomon na słoniu.
              Zdrówko tematu o temacie!
              • bulczanka Re: Wątek idealny 06.05.11, 23:30
                Przekupny jesteś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka