IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.06, 15:49
Na forum Gliwice znalazlem watek "kocham to miasto".Czytajac
wypowiedzi,zastanowilem sie,czy ja kocham te moje "Tarnowskie Dziury".I wyszlo
mi ze chyba kocham.Mimo wlasnie tych dziur,i wielu innych niedogodnosci.A Wy?.
Obserwuj wątek
    • Gość: Żygliniok Re: A Wy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:32
      A ja nie wiem czy kocham bo mieszkam w Żyglinie ale uważam , że Tarnowskie Góry
      pomomo wielu dziur w drogach jest bardzo fajnym miastem.Lepszy gospodarz i inne
      miasta przynajmniej w okolicy nie mają żadnych szans.
    • Gość: Agava Re: A Wy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:07
      Na dzień dzisiejszy mam dość tego miasta. Idąc chodnikami Tarnowskich Gór nie można mieć podniesionej głowy - trzeba patrzeć pod nogi żeby nie wdepnąć w psią kupkę :-/. Są wszędzie, wszędzie, wszędzie....Jeden wielki psi wychodek!!! Przejdzcie sie ul. Ratuszową w dni targowe (wtorek, piątek)- przecież to chyba najbrudniejsza ulica w mieście! A rynek? Niby wizytówka miasta - syf! Och przepraszam, bo czasem się komuś przypomni i posprząta. A nasz dworzec PKP? Pewnie - są i ładne miejsca w tych naszych TG, ale te pewnie docenię dopiero jak stąd ucieknę. A już jestem bliska podjęcia tej decyzji. Wtedy wracając na "stare śmieci" (hehehe) docenię miasto w którym spędziłam 30 lat.
      • kumiel jeszcze.... 06.05.06, 19:28
        Jeszcze kilka nowych supermarketów i stracę sentyment do ukochanych Tarnowskich
        Gór...
        • Gość: agua Re: jeszcze.... IP: *.eranet.pl 08.05.06, 18:50
          Masz rację jak się przyjechało z zadupia to chciłoby się GS z jabolę.
          • Gość: mark Re: jeszcze.... IP: *.kalety.net / *.kalety.net 08.05.06, 20:42
            ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka