rybka311 22.09.04, 14:22 Witam wszystkich :-) Wybieram się do Palermo w okolicy Świąt Bożego Narodzenia, szukam tanich linii lotniczych, pomóżcie :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisa1974 Re: tani przelot do Palermo 22.09.04, 15:23 czesc nie wiem z kad wylatujesz ale jest przelot warszawa-roma, roma-palermo z volareweb, wydaje mi sie ze najtanszy, a jezeli znasz dokladna date twojego wylotu to jak zarezerwujesz teraz lot to bedzie duzo taniej. Nastepna dobra opcja to z airberlin, berlin-catania no i potem godzina dojazdu z catani do palermo (dobra cena) ostatnio placilam ok.180euro. do zobaczenia w pieknym palermo! Odpowiedz Link
rybka311 do elisa1974 24.09.04, 08:08 Dzieki za informację :-) Dokładna data wylotu 22 lub 23.12.04, najchętniej z Warszawy. Lecę z koleżanką na ślub jej mamy ( o ile się nie rozmyśli ;-) Czy bilety mogę zamówić przez net? nie mam dośwadczenia, nigdy jeszcze nie latałam samolotem. Pozdrawiam cieplutko :-) Odpowiedz Link
elisa1974 Re: tani przelot do Palermo 24.09.04, 13:45 takmoczywiscie ze mozesz rezerwowac przez internet, placisz karta kredytowa, z warszawy airpolonia wspolpracuje z volareweb, takze bez problemu. Zlozcie zyczenia mamusi za odwage, ciao Odpowiedz Link