viki2lav 18.12.06, 15:37 potrzebuje przewiezc pare gratow do Polski, ktos z was zna jakas sprawdzona; tak solidna jak i ekonomiczna firme, ktora moglabym wynajac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
italka2 Re: transport mebli 18.12.06, 16:08 Witam, Ja pracuje we wloskiej spedycji wiec znam wielu przewoznikow wloskich i polskich.Napisz skad i dokad mialby byc ten transport ?Pozdrawiam Odpowiedz Link
maciek_dm Re: transport mebli 19.12.06, 13:28 witam! mam pytanie z innej paczki: co to znaczy "ekonomiczna firma"?;) Odpowiedz Link
marafioti Re: transport mebli 20.12.06, 17:33 ja z innej beczki. niedlugo bede miala staz mam nadzieje ze firmie transportowej potrzebuje kilku informacji. czy kolega ktory wspomnial ze zna przewoznikow moglby mi pomoc? adres gazetowy.lub gg 2556528 Odpowiedz Link
italka2 Re: Do marafioti 22.12.06, 16:48 Niestety nie mam gg ale mozesz pisac na adres gazetowy lub tu na forum.Ja prawie 10 lat pracuje w urzedzie celnym i znam bardzo duzo firm transportowych wloskich jak i polskich.Jesli Ci bede mogla pomoc to bardzo chetnie.Wesolych Swiat. Odpowiedz Link
viki2lav Re: Do marafioti 26.12.06, 20:18 w miare tania moglaby byc, moze byc nawet firma krzak:-). transport z Rzymu do Warszawy Odpowiedz Link