Dodaj do ulubionych

problem z polska tv

17.10.06, 13:40
Proszę o pomoc. Jak odbierać polską tv (tvp 1, tvp 2, może polsat i tvn) we
włoszech? Ze zwykłej digitale odbiera się tylko pierdołowate "zdrowie i
uroda". Czy na płatnym sky będę miała zwykłe, polskie kanały? Bardzo proszę o
pomoc
Obserwuj wątek
    • dzanet523 Re: problem z polska tv 17.10.06, 14:50
      O mnie też ten temat by bardzo interesował ! Co prawda mam niewiele czasu na
      oglądanie tv, ale już nie mogę z tą włoską telewizją, sieczka nie z tej ziemi i
      ten okropny dubbing w każdym filmie :(((
    • funghettino Re: problem z polska tv 17.10.06, 16:40
      ja w sky-ju mam tylko tv kultura, tv polonia i inne pomniejsze, jedynki dwojki,
      tvn ani polsatu nie mam. chociaz polsat teoretycznie powinien byc
    • pulzara Re: problem z polska tv 17.10.06, 17:15
      sa osoby, ktore kupuja w polsce pakiet cyfra plus, placa w polsce abonament, a
      montuja dekoder we Wloszech i ogladaja wszystkie polskie kanaly...
    • pulma Re: problem z polska tv 17.10.06, 19:07
      Ja odbieram :TV Polonia,Polsat,TV Kultura,tele 5,Zdrowie i uroda,Viva, i nie
      pamiętam co jeszcze(Kiedyś miałam też cały TVN) za pomocą Digitale SKY-ale
      starego typu:na kartę.
      Takie stare Digitale zostało mi sprzedane niedawno w znajomym sklepie,potem
      pozostało tylko ustawić programy....
      • socka2 Re: problem z polska tv 17.10.06, 22:57
        mam cyfre i odbieram, w zaleznosci od pakietu, wiekszosc polskich kanalow.
        place abonament przez tel. karta kredytowa, rok temu zlecilam oplate w banku.
        • katy.8 Re: problem z polska tv 07.11.06, 14:21
          Faktycznie, zakup (badz dzierzawa)dekodera w Polsce to bezproblemowy dostep do
          ogromnej ilosci polskich kanalow. Socka2 kupila Cyfre, ja Polsat- mozna sobie
          wybrac w zaleznosci od oczekiwan programowych (obie platformy oferuja Tvp1 i
          Tvp2 , kilka kanalow "wspolnych" ale juz tematyczne troche sie roznia). Koszt
          abonamentu w przeliczeniu na euro nie jest wysoki (moje 35 zlotych mcznie to
          niecale 9 euro). Oplacac mozna z kazdego zrodla-najprosciej z konta przez
          internet, ale rowniez wysylac badz zostawiac pieniadze rodzinie lub zaplacic z
          gory na kilka,kilkanascie miesiecy podczas pobytu w Polsce.

Ps.Np na platformie Polsatu oprocz ok.trzydziestu kanalow po polsku odbieram 60
          programow wloskich. Wszystkie "glowne" Rai1-3, Rete4, Can5 i Italia 1 sa tak
          czysto krystaliczne,ze w ogole nie oplaca sie korzystac z anteny naziemnej,
          przez ktora niejednokrotnie sniezy.
          • polski0001 Re: problem z polska tv 26.12.06, 23:30
            Ja juz kilka lat temu przywiozłem sobie CYFRE + i opłacam za cały rok abonament
            i mam wszystkie polskie programy i włoskich chyba ze 100 na kanałach od 150 (na
            dekoderze) Place 600 zl rocznie i mam dwa miechy za darmo :-))
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka