boe_ 03.07.03, 12:07 ja tez dostalam torbe z biedronka od araba!!!! tyle ze w antwerpii trzy razy literowalam napis bo mi sie wierzyc nie chcialo:)))) pozdrawiam b Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boe_ Re: biedronka 03.07.03, 12:13 oh, to nie mial byc nowy watek tylko post na "audycje w radiu bis"...cos mi sie tu pochrzanilo:) nie odzywam sie bo ciezko pracuje, ale sledze losy bohaterow forum:)) pozdrawiam wszystkich boe boe_ napisała: > ja tez dostalam torbe z biedronka od araba!!!! tyle ze w antwerpii > trzy razy literowalam napis bo mi sie wierzyc nie chcialo:)))) > pozdrawiam > b Odpowiedz Link
bruxellka Re: biedronka 03.07.03, 12:18 boe_ napisała: > ja tez dostalam torbe z biedronka od araba!!!! tyle ze w antwerpii > trzy razy literowalam napis bo mi sie wierzyc nie chcialo:)))) > pozdrawiam > b hej zyjesz ???? boe moze jakies spotaknie ??? mozesz byc w niedziele na kreglach ??? Odpowiedz Link
boe_ Re: biedronka 04.07.03, 09:36 chwilowo mam u siebie moja mame, wiec moj wolny czas pochlaniaja calkowicie zwiedzanie, spacery i zakupy:)) ale kregle bardzo lubie (chociaz wyjatkowo nie wykazuje w tym kierunku zadnych uzdolnien:)) wiec w przyszlosci bardzo chetnie:) serdecznie pozdrawiam boe Odpowiedz Link
bruxellka Re: biedronka 06.07.03, 11:47 boe_ napisała: > chwilowo mam u siebie moja mame, wiec moj wolny czas pochlaniaja calkowicie > zwiedzanie, spacery i zakupy:)) > ale kregle bardzo lubie (chociaz wyjatkowo nie wykazuje w tym kierunku zadnych > uzdolnien:)) wiec w przyszlosci bardzo chetnie:) > serdecznie pozdrawiam > boe masz wiadomosc w skrzynec sparwdzawsz poczte na gazacie ?? :) pozdrowienia bruxellka Odpowiedz Link
boe_ Re: biedronka 07.07.03, 17:52 no juz sprawdzilam:) mama wlasnie wyjechala wiec przybylo mi wolnego czasu kregle pozostaja wiec kwestia otwarta:) pozdro boe Odpowiedz Link
bruxellka Re: biedronka 07.07.03, 22:23 boe_ napisała: > no juz sprawdzilam:) > mama wlasnie wyjechala wiec przybylo mi wolnego czasu > kregle pozostaja wiec kwestia otwarta:) > pozdro > boe super to nastepnym razem moze powiekszy sie team na pare torow i beda zawody miedzy torami ;D Odpowiedz Link