GoĹÄ: izz IP: 82.160.115.* 28.02.09, 12:33 pięknie.....ale jak tak mam na codzień powiem nieskromnie -biały salon z czarnymi dodatkami,kuchnia szara z białymi meblami-nic tylko chłonąć i wypoczywać:)jestem tu szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pepsi Re: Zawsze black and white IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:46 tylko pozazdrościć :) Odpowiedz Link Zgłoś
femmefatale3 Re: Zawsze black and white 19.04.09, 15:23 Cudze chwalicie a swojego nie znacie!!! Mamy taki czarno-biały hotel w Polsce w poznaniu, "Blow up Hall" w Starym Browarze przy ulicy Kościuszki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tata-Dyrektor Re: Zawsze black and white IP: *.aster.pl 19.04.09, 17:12 Co wieczora was proszę do czarnej windy, Służę wam lift-boy: messieurs, dames, entrez! Pierwsze piętro - wybielone gniazdko PiS-u pindy Dalej Lechu, Jarosław, Peron - wszystko co wstrętne, I polityczne spełniam wszystkie obowiązki, Marzę w późną noc w otoczeniu splajtowanych Muz, Tu nie grożą mi już niebezpieczne związki, To całe towarzystwo przypomina usunięty guz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lola Re: Zawsze black and white IP: 79.139.10.* 19.04.09, 17:58 super :) Odpowiedz Link Zgłoś
staq Re: Zawsze black and white 19.04.09, 19:24 interesujące ale ... przy ostatnim zdjęciu westchnęłam z ulgą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kandinsky Re: Zawsze black and white IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 17:22 byłem ... nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pepsi Re: Zawsze black and white IP: *.cust.tele2.pl 22.04.09, 15:24 'Blow up Hall' to zupełnie inna koncepcja. Meksyk stawia na minimalizm i w sumie prostotę, mimo tego całego designu. A w Poznaniu chodzi o luksus, ekskluzywność, wyjątkowość, sztukę. Przeczytajcie sobie jak się promują: starybrowar5050.com/news/1079 ten hotel meksykański jest jakoś bardziej przyjazny... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzygamer Re: Zawsze black and white 29.05.09, 11:48 Czerń i biel to jest to.Kolory republiki Grzegorza Ciechowskiego i Depeche Mode. Sam mam dom urządzony w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
tilla3 Zawsze black and white 09.11.09, 22:03 bardzo mi się podobają biało-czarne dodatki, wyglądają bardzo stylowo, ostatnio kupiłam śliczną solniczkę i pieprzniczkę w tych kolorach www.modernform.pl/product/2694/fm-12-solniczka-i-pieprzniczka.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: desiner Re: Zawsze black and white IP: 188.33.80.* 12.11.09, 16:05 interesujące, to prawda, ale... zrezygnowałbym z czerni. Czyż tak white-project.notlong.com nie jest o wiele... lżej? Odpowiedz Link Zgłoś