olo7olo 13.12.07, 01:04 czy tylko ja mam dane aktualne na listopad 2007 ? będzie to jeszcze aktualizowane ? olo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliam_1 Re: e-kartoteka 13.12.07, 09:26 Ja wogóle mam problem z zalogowaniem. Mogę prosić o podanie adresu z którego teraz korzystamy. Odpowiedz Link
olo7olo Re: e-kartoteka 13.12.07, 13:52 www.e-kartoteka.pl/ login: imie.nazwisko@naszdom.wawa i podajesz stare hasło Odpowiedz Link
milena_wawa Re: e-kartoteka 04.01.08, 19:04 ja również mam dane jedynie za listopad. Ponadto zauważyłam, że oprócz standardowych opłat naliczyli mi jakieś kwoty za księgowania. Chyba nie myślą że będę im za coś takiego płacić. Odpowiedz Link
yigael Re: e-kartoteka 05.01.08, 20:53 Będzie aktualizowane, zamierzamy wykorzystywać e-kartotekę znacznie intensywniej i wszechstronniej niż miało to miejsce do tej pory. Odpowiedz Link
ryar Re: e-kartoteka 17.01.08, 14:59 czy mieszkańcy C też mogą korzystać ? Jak można zdobyć hasło Odpowiedz Link
yigael Re: e-kartoteka 17.01.08, 16:27 ryar napisał: > czy mieszkańcy C też mogą korzystać ? Jak można zdobyć hasło Trzeba być członkiem wspólnoty, którego zarządca/administrator używają oprogramowania udostępniającego tę funkcjonalność. W naszej e-kartotece nie zobaczycie przecież swoich rozliczeń. Pytanie do waszego zarządu. Odpowiedz Link