sibeliuss 10.01.09, 13:53 W lokalu przy aptece trwają ostatnie prace budowlane, tu siedzibę będzie miała pizzeria Antipasti, przenosząca się z lokalu pod drugiej stronie ulicy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia148 Re: Będzie pizzeria 10.01.09, 17:32 To błąd ale mam nadzieję , że padnie szybko. Na Kowalskiego po sklepie otworzyli niedawno pizzernię. Ulotki roznosili Odpowiedz Link
krepy_edek Re: Będzie pizzeria 10.01.09, 21:48 Szkoda tylko że zanim pizzeria padnie klienci rozjeżdżą nam trawniki przed osiedlem. Czy tego typu lokal usługowy nie musi mieć zagwarantowanych dla klientów miejsc parkingowych? Odpowiedz Link
mar-zz Re: Będzie pizzeria 10.01.09, 22:50 Miejscow do trawników nie som przyzwyczajone. A swoją droga czy cos moze jeszcze to wejście zapaskudzić? Teraz dopiero doceniam przenikliwośc Pani Poncyleusz , że nie wymienia spalonych zarówek oświetlających wejście. Mniej widać syfu a to tej Pani poprawia samopoczucie Odpowiedz Link
macho331 Re: Będzie pizzeria 12.01.09, 08:53 Jaki trawnik masz na myśli? Ten przy kanałku, na który wraz ze setką innych osób codziennie wyprowadzasz pieska? Odpowiedz Link
monia148 Re: Będzie pizzeria 12.01.09, 18:15 Nie wiem do kogo nalezy sprzątanie przed wejściem na osiedle? Jakąś część powinien finansować sklep, jakąś fryzjer, jakąś wspólnoty a teraz własciciek pizzerii. Tylko kto się ma tym zająć? Administratorka półtora nieszczęścia? Bramy nie zdązyła przed zima zlecić do pomalowania, logo na bramie to juz takie ma byc czy do malowania przygotowane, zarówki sa wymieniane po kolejnych tu licznych monitach, oczko wodne wiosną zazieleniło się i już lekko cuchnać zaczynało. I na tym małym fragmencie widać nieróbstwo i lenistwo oraz całkowita obojętnośc. Odpowiedz Link
mar-zz Re: Będzie pizzeria 12.01.09, 18:18 juz z alejki dojscia do osiedla, alejki dla pieszych korzystaja auta. Szybko zniszcza ten wjazd. To własnosc miejska czy wspólnot a może wspólnoty C ? Odpowiedz Link
nextira Re: Będzie pizzeria 12.01.09, 23:01 na tej alejce powinien stanąć pachołek, a wzdłuż alejki słupki aż do samego "5 min"... Odpowiedz Link
siwy-zz Re: Będzie pizzeria 22.01.09, 16:22 Antipasto prawdopodobnie otwarte.Widziałem dzisiaj dostawce pizzy wychodzącego z lokalu. Odpowiedz Link
macho331 Re: Będzie pizzeria 23.01.09, 09:43 Nareszcie! To przedłużające się oczekiwanie zaczynało już być irytujące Odpowiedz Link
siwy-zz Re: Będzie pizzeria 04.03.09, 22:35 Od jutra mają mieć pozwolenie na sprzedaż piwa.Jak dla mnie, narazie są spoko. Odpowiedz Link
sylwetka7 Re: Będzie pizzeria 08.03.09, 21:02 Ja polecm fabbro pizze na Kowalskiego zamawiam często, mają też super spagetti, wybrałam się nawet do nich, klimatyczny lokal miła obsługa. Odpowiedz Link