fialas 13.12.08, 10:19 Poki co mnie sie spodobalo, przede wszystkim jezeli dobrze widzialem ze to nie jest jedna z tych badziewnych gier slashowych, gdzie siekasz po 5razy kogos zeby ubic, to ja to kupuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crisu Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 10:47 Trochę dziwnie napisany news. Piszesz , że gra cierpi na jeden podstawowy błąd , a potem wymieniłeś kilka Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 11:06 ja widzę wymieniony jeden... czytaj ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
crisu Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 11:16 Pewnie chodzi ci o charyme i potem jest kropka. Ale potem zaczyna wymieniać następne bez wstępnego wprowadzenia. Ty czytaj Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 11:48 To co potem wymienia jest rozwinieciem/opisem wady pt. "brak charyzmy", ktora to jest ową podstawową wadą. Tak, czy nie? A zresztą, po co ja to piszę? Miałem sprzątać Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 12:03 Chyba poza japonia to za dobrze nie bedzie sie sprzedawac. Odpowiedz Link Zgłoś
crisu Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 12:24 Simon rzeczywiście do braku charyzmy bohatera(bo chyba o to autorowi chodziło - przecież gra nie może nie mieć charyzmy , bo to słowo zwykle przypisuje się ludziom ) można podpiąć : "oponenci nijacy" i "muzyka też niby nowa, ale jakby słyszana już tu i ówdzie..." Odpowiedz Link Zgłoś
crisu Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 12:26 A dobra to jest wątek o grze , a nie o blędach Więc jeśli chodzi o grę to przynajmniej wiadomo , że będzie wiowiskowa. A to , że oponenci nijacy to chyba nieprawda. Ten smoczek pod koniec jest niczego sobie Ps: Panowie czekamy na możliwość edycji postów ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 14:04 Tytuł do obserwacji, może być dobra giera. Klimat mi sie podoba, dużo lepsze niż ten ich ninja co ma zastąpić Gaidena na xo. Odpowiedz Link Zgłoś
cux87 Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 14:08 A mnie sie jakos nawet spodobal trailer. Na jakis gameplay trzeba jeszcze poczekac,ale jestem pozytywnie nastawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 19:01 A mnie sie podoba , kupuje na 100$ Odpowiedz Link Zgłoś