Dodaj do ulubionych

Trailer: Demons Souls

13.12.08, 10:19
Poki co mnie sie spodobalo, przede wszystkim jezeli dobrze widzialem ze to nie jest jedna z tych badziewnych gier slashowych, gdzie siekasz po 5razy kogos zeby ubic, to ja to kupuje smile
Obserwuj wątek
    • crisu Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 10:47
      Trochę dziwnie napisany news. Piszesz , że gra cierpi na jeden podstawowy błąd , a potem wymieniłeś kilka tongue_out
    • simon_x Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 11:06
      ja widzę wymieniony jeden... czytaj ze zrozumieniem smile
    • crisu Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 11:16
      Pewnie chodzi ci o charyme i potem jest kropka. Ale potem zaczyna wymieniać następne bez wstępnego wprowadzenia. Ty czytaj smile
    • simon_x Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 11:48
      To co potem wymienia jest rozwinieciem/opisem wady pt. "brak charyzmy", ktora to jest ową podstawową wadą.
      Tak, czy nie?
      A zresztą, po co ja to piszę? Miałem sprzątać smile
    • shim-en-core Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 12:00
      Ale wpierw śniadanko! ;D
    • michaelius_pl Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 12:03
      Chyba poza japonia to za dobrze nie bedzie sie sprzedawac.
    • crisu Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 12:24
      Simon rzeczywiście do braku charyzmy bohatera(bo chyba o to autorowi chodziło - przecież gra nie może nie mieć charyzmy , bo to słowo zwykle przypisuje się ludziom ) można podpiąć : "oponenci nijacy" i "muzyka też niby nowa, ale jakby słyszana już tu i ówdzie..."
    • crisu Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 12:26
      A dobra to jest wątek o grze , a nie o blędach tongue_out Więc jeśli chodzi o grę to przynajmniej wiadomo , że będzie wiowiskowa. A to , że oponenci nijacy to chyba nieprawda. Ten smoczek pod koniec jest niczego sobie smile

Ps: Panowie czekamy na możliwość edycji postów ;P
    • hellium Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 14:04
      Tytuł do obserwacji, może być dobra giera. Klimat mi sie podoba, dużo lepsze niż ten ich ninja co ma zastąpić Gaidena na xo.
    • cux87 Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 14:08
      A mnie sie jakos nawet spodobal trailer. Na jakis gameplay trzeba jeszcze poczekac,ale jestem pozytywnie nastawiony. wink
    • ico72 Re: Trailer: Demons Souls 13.12.08, 19:01
      A mnie sie podoba , kupuje na 100$

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka