peterek2 23.03.09, 20:07 Spokojnie PETA to największe oszołomy jakie są na tym świecie. Najbardziej nawiedzona organizacja jaka istnieje. Ich wszystkie teksty najlepiej totalnie ignorować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rorkdcr Re: PETA potępia Activision za World at War 23.03.09, 20:20 Obiecałem sobie że nie będę emitował niepozytywnej energii w internetowych komentarzach,dlatego nie napiszę co myślę o tej akcji Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: PETA potępia Activision za World at War 23.03.09, 20:40 Polecam ten odcinek south parka jesli chodzi o PETAe www.southparkstudios.com/episodes/103888 Odpowiedz Link Zgłoś
white-eerie Re: PETA potępia Activision za World at War 23.03.09, 21:09 W dowolnym eRPeGu zabija się tonami żabki (ha, pamiętacie Temple of Elemental Evil?), skorpiony i szczury (Fallout!), lwy (Oblivion), wilki (WoW, Gothic), dręczy kurczaki (Fable). A psy się zabijało i w CoD4, więc o co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: PETA potępia Activision za World at War 23.03.09, 22:31 To ja zaprotestuje przeciwko brutalnosci i agresji psow w CoD5!;-p Odpowiedz Link Zgłoś
at0m Re: PETA potępia Activision za World at War 24.03.09, 08:58 Ja tez w ramach "Rozwijania empatii do zwierząt" poproszę o darmową kopię Nintendogs. Odpowiedz Link Zgłoś
garam Re: PETA potępia Activision za World at War 24.03.09, 14:59 Muahahaha bo przed agresywnymi, chcącymi zabić nas za wszelką cenę nie powinniśmy się bronić, a najlepiej polać się sosem myśliwskim... Odpowiedz Link Zgłoś
garam Re: PETA potępia Activision za World at War 24.03.09, 15:00 *za wszelką cenę psami Odpowiedz Link Zgłoś
theigor777 Re: PETA potępia Activision za World at War 24.03.09, 16:28 Giant Douche... Odpowiedz Link Zgłoś
jayu Re: PETA potępia Activision za World at War 25.03.09, 04:21 PETA jest jeszcze bardziej pokrecona od nowoczesnego greenpeace'u... Jak ktos chce faktow to polecam Penn & Teller's Bullshit - odcinek o nich [wiem, zrodlo to dwaj iluzjonisci ale co tam ]. Poza tym, w CoD4 tez byly psy, ktore sie milo rznelo z kosy xD Odpowiedz Link Zgłoś