wlkmk 28.07.09, 21:54 Hm... Jeśli to się nie zmieni zbytnio, a raczej tak będzie, to nie widzę najmniejszego sensu interesowania się tym tytułem. Kalka z 09. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cube822 Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:01 @wlkmk Czlowieku co ty za bzdury piszesz. Animacja jest rewelacyjna , o niebo lepsza niz w 09. Gra wyglada teraz o wiele bardziej naturalnie , nice job EA Odpowiedz Link Zgłoś
chips_bekonowy Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:05 Może się czepiam ale czemu zapowiadany mecz to Wisła Legia prezentacja Arsenal Tottenham a mecz Bayern Manchester LOL Poza tym miło na zagranicznym blogu trafić na polskie nazwiska w trakcie gry. Widać nasi tam byli Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:22 Teraz jak Eto przyszedł do mojego Interu nabrałem ochoty by pyknąć nim kilka bramek w nowej fifie Odpowiedz Link Zgłoś
bodziobtw Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:43 cube822 ale dowaliłeś samo EA stwierdziło ze rewelacji pod względem graficznym od 09 nie będzie więc widać ze jesteś tylko fanem fify i fifa musi być najlepsza lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
kt2424 Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:45 Niewygląda to za ciekawie patrzac na samom rozgrywke PES 2010 Własnie wtym bije na łeb Fife 10 Odpowiedz Link Zgłoś
blindoln Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:59 @lethaldoze Mam tak samo. Po tych transferach Milito & Eto'o nie mogę się doczekać najnowszej FIFY. Mogłaby wyjść jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
bodziobtw Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 23:17 Fani interku macie eto ale juz nie macie Ibry a to nie ważne te wasze wypowiedzi mnie rozśmieszają wy się nie możecie doczekać fify przez te transfery lol odpalcie so 09 i zrób so eto i milito w interze LOL Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 23:40 @bodziobtw, sam się powinieneś leczyć z dwóch powodów: 1. Jeździsz po kimś bo się podoba animacja w nowej FIFIE? ekhm... 2. Stwierdzili, że nie poprawią jakoś szczególnie grafiki, ok, ale... co to ma do ANIMACJI? No to "LOL", PES-boy'ku Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 23:46 a tak wogóle, albo mi się wydaje, albo zaimpletowali już tą słynną 360* kontrolę zawodnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mozgu83 Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 23:48 HAHAHA - to mój komentarz odnośnie tego jak oni biegają. Ogólnie fajnie wygląda, ale sposób przebierania nogami to jakaś komedia. Ewentualnie jazda na łyżwach. Odpowiedz Link Zgłoś
bodziobtw Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 00:52 wiem dałem plame pojebało mi się chodziło ze animacja wygląda bardziej naturalnie a ja tu z grafiką mój błąd robber uspokój się bo sam jesteś chory ja gadałem coś o animacji? mi się też podoba! i człowieku nie nazywaj kogoś fanboy'em po tym ze komuś pojeba*a się animacja z grafiką! Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 01:00 Chlopaki no bez jaj... Animacja widac ze zostala bardziej dopracowana pilka jest bardziej lotna a ruchy zawodnikow bardziej naturalne sry ale gram codziennie w fife i moge stwierdzic roznice Odpowiedz Link Zgłoś
wlkmk Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 01:51 cube822>>> Odpal mecz w 09 i porównaj to sobie z powyższym filmikiem. Gra się nie zmieniła. Może coś tam poprawią, ale na wiele bym nie liczył. Fani FIFy i tak to kupią. Wciąż bawi mnie zapalczywość w kwestii wyższości PESa na FIFką, lub vice versa, aczkolwiek nadal ją dostrzegam wśród wypowiadających się. Reasumując, jeśli gra będzie tak wyglądać, co jest praktycznie pewne (09 się przyjęła/spodobała), to ciekawi mnie kwestia podejścia do wtórności, którą co i rusz zarzuca się dziecku KONAMI. Pożyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
blindoln Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 01:52 @bodziobtw Ty masz jakieś problemy? To chyba normalne, że w FIFĘ grają fani piłki nożnej, a wydarzenia w świecie piłki nożnej potęgują chęć zagrania swoją drużyną. No chyba, że Ty kupujesz (o ile w ogóle kupujesz) nowe FIFY dla poprawionej grafiki. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 10:43 fajnie wiedzieć biodziobtw, że ci się cośtam poje*ało. ja ci w myślach nie czytam i niby skąd miałem to wiedzieć? z twojego postu wynikało, że czepiasz się gościa bo se ubzdurał, że jest lepsza animacja. Myśl za nim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sivkins Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 12:16 To jest raczej fake lub jakas beta co w manu robi Ronaldo?? Odpowiedz Link Zgłoś
s1ntex Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 12:23 Mi się podoba, ja widzę poprawę, a te dyskusję wyżej, to naprawdę szkoda nerwów, no ale bijcie się, bijcie, słodko Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 12:30 @bodziobtw Inter za Ibrę dostał Eto'o i 43mln euro więc finansowo się opłacało, zresztą nie mam Fify09 a starej już teraz kupował nie będę. @sivkins chyba nie myślisz że w EA co parę dni uzupełniają składy, jak się skończą wakacyjne transfery to uaktualnią. Już boski Cristiano zmienił klub kto pierwszy do kompa i zmieni na Real to boss. Odpowiedz Link Zgłoś
ringem Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 12:44 Niestety, filmik jest już niedostępny na youtubie. Usunięty z powodu praw autorskich. Przynajmniej można się pośmiać przy wojence fanatyków obu serii piłkarskich Odpowiedz Link Zgłoś
strajker92 Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 13:21 www.youtube.com/watch?v=VprRVi5kyvg coś takiego na youtubie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
blindoln Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 13:46 @strajker92 To jest to samo co było i też pewnie niedługo zniknie z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 15:49 Sory, ale nie dostrzegam różnic między 09 a 10. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś