Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: FIFA 10

28.07.09, 21:54
Hm... Jeśli to się nie zmieni zbytnio, a raczej tak będzie, to nie widzę najmniejszego sensu interesowania się tym tytułem. Kalka z 09.
Obserwuj wątek
    • cube822 Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:01
      @wlkmk
      Czlowieku co ty za bzdury piszesz. Animacja jest rewelacyjna , o niebo lepsza niz w 09. Gra wyglada teraz o wiele bardziej naturalnie , nice job EA
    • chips_bekonowy Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:05
      Może się czepiam ale czemu zapowiadany mecz to Wisła Legia prezentacja Arsenal Tottenham a mecz Bayern Manchester LOL

Poza tym miło na zagranicznym blogu trafić na polskie nazwiska w trakcie gry. Widać nasi tam byli big_grin
    • lethaldoze Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:22
      Teraz jak Eto przyszedł do mojego Interu nabrałem ochoty by pyknąć nim kilka bramek w nowej fifie big_grin big_grin
    • bodziobtw Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:43
      cube822 ale dowaliłeś samo EA stwierdziło ze rewelacji pod względem graficznym od 09 nie będzie więc widać ze jesteś tylko fanem fify i fifa musi być najlepsza lecz się.
    • kt2424 Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:45
      Niewygląda to za ciekawie patrzac na samom rozgrywke PES 2010 Własnie wtym bije na łeb Fife 10
    • blindoln Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 22:59
      @lethaldoze

Mam tak samo. big_grin Po tych transferach Milito & Eto'o nie mogę się doczekać najnowszej FIFY. smile Mogłaby wyjść jutro. tongue_out
    • bodziobtw Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 23:17
      Fani interku macie eto ale juz nie macie Ibry a to nie ważne te wasze wypowiedzi mnie rozśmieszają wy się nie możecie doczekać fify przez te transfery lol odpalcie so 09 i zrób so eto i milito w interze LOL
    • robberpl Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 23:40
      @bodziobtw,
      sam się powinieneś leczyć z dwóch powodów:
      1. Jeździsz po kimś bo się podoba animacja w nowej FIFIE? ekhm...
      2. Stwierdzili, że nie poprawią jakoś szczególnie grafiki, ok, ale... co to ma do ANIMACJI?
      No to "LOL", PES-boy'ku
    • robberpl Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 23:46
      a tak wogóle, albo mi się wydaje, albo zaimpletowali już tą słynną 360* kontrolę zawodnikiem?
    • mozgu83 Re: Rozgrywka: FIFA 10 28.07.09, 23:48
      HAHAHA - to mój komentarz odnośnie tego jak oni biegają. Ogólnie fajnie wygląda, ale sposób przebierania nogami to jakaś komedia. Ewentualnie jazda na łyżwach.
    • bodziobtw Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 00:52
      wiem dałem plame pojebało mi się chodziło ze animacja wygląda bardziej naturalnie a ja tu z grafiką mój błąd
      robber uspokój się bo sam jesteś chory ja gadałem coś o animacji? mi się też podoba! i człowieku nie nazywaj kogoś fanboy'em po tym ze komuś pojeba*a się animacja z grafiką!
    • hqpoznan Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 01:00
      Chlopaki no bez jaj... Animacja widac ze zostala bardziej dopracowana pilka jest bardziej lotna a ruchy zawodnikow bardziej naturalne sry ale gram codziennie w fife i moge stwierdzic roznice big_grin
    • wlkmk Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 01:51
      cube822>>> Odpal mecz w 09 i porównaj to sobie z powyższym filmikiem. Gra się nie zmieniła. Może coś tam poprawią, ale na wiele bym nie liczył. Fani FIFy i tak to kupią. Wciąż bawi mnie zapalczywość w kwestii wyższości PESa na FIFką, lub vice versa, aczkolwiek nadal ją dostrzegam wśród wypowiadających się.
      Reasumując, jeśli gra będzie tak wyglądać, co jest praktycznie pewne (09 się przyjęła/spodobała), to ciekawi mnie kwestia podejścia do wtórności, którą co i rusz zarzuca się dziecku KONAMI. Pożyjemy zobaczymy.
    • blindoln Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 01:52
      @bodziobtw

Ty masz jakieś problemy? To chyba normalne, że w FIFĘ grają fani piłki nożnej, a wydarzenia w świecie piłki nożnej potęgują chęć zagrania swoją drużyną. No chyba, że Ty kupujesz (o ile w ogóle kupujesz) nowe FIFY dla poprawionej grafiki. ^^
    • robberpl Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 10:43
      fajnie wiedzieć biodziobtw, że ci się cośtam poje*ało. ja ci w myślach nie czytam i niby skąd miałem to wiedzieć? z twojego postu wynikało, że czepiasz się gościa bo se ubzdurał, że jest lepsza animacja. Myśl za nim coś napiszesz.
    • sivkins Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 12:16
      To jest raczej fake lub jakas beta co w manu robi Ronaldo??
    • s1ntex Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 12:23
      Mi się podoba, ja widzę poprawę, a te dyskusję wyżej, to naprawdę szkoda nerwów, no ale bijcie się, bijcie, słodko smile
    • lethaldoze Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 12:30
      @bodziobtw
      Inter za Ibrę dostał Eto'o i 43mln euro więc finansowo się opłacało, zresztą nie mam Fify09 a starej już teraz kupował nie będę.
      @sivkins
      chyba nie myślisz że w EA co parę dni uzupełniają składy, jak się skończą wakacyjne transfery to uaktualnią. Już boski Cristiano zmienił klub kto pierwszy do kompa i zmieni na Real to boss.
    • ringem Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 12:44
      Niestety, filmik jest już niedostępny na youtubie. Usunięty z powodu praw autorskich. Przynajmniej można się pośmiać przy wojence fanatyków obu serii piłkarskich smile
    • strajker92 Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 13:16
      Damn.. EA już zareagowało indifferent
    • strajker92 Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 13:21
      www.youtube.com/watch?v=VprRVi5kyvg
      coś takiego na youtubie znalazłem.
    • blindoln Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 13:46
      @strajker92

To jest to samo co było i też pewnie niedługo zniknie z internetu.
    • screwbalski Re: Rozgrywka: FIFA 10 29.07.09, 15:49
      Sory, ale nie dostrzegam różnic między 09 a 10.

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka