iwopo1 09.01.04, 12:54 Poszukuje osob, ktore podpisaly umowe z Natolin Plaza Center. Budowa miala byc zakonczona w 2003 roku a praktycznie nawet nie jest dobrze rozpoczeta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: Natolin Plaza Center IP: *.crowley.pl 12.01.04, 10:52 No właśnie, gdzie to miało powstać?????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero Re: Natolin Plaza Center IP: *.u.mcnet.pl 12.01.04, 12:19 Ja podpisałam z nimi umowę na początku grudnia 2001 i chcę się jakoś "uwolnić" z tej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Natolin Plaza Center IP: *.crowley.pl 12.01.04, 13:06 Napisz zgdie to jest i kto buduje, to może ktoś Cię uwolni, nie dajesz mu szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero Re: Natolin Plaza Center IP: *.u.mcnet.pl 12.01.04, 14:18 Natolin Plaza Center Sp. z o.o., z ul. K. Słota-Sokoła (skrzyżowanie z Belgardzką). Buduje na Ursynowie, na rogu Nowoursynowskiej 139 i Płaskowickiej - stoi tam oczywiście tablica informacyjna i fragment budowanej ściany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hp Re: Natolin Plaza Center IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.04, 14:42 VERO, powinnas usciekac jak najszybciej. Jakiś czas temu widziałem tam dźwig ale od co najmniej 8-9 miesięcy nic się nie dzieje i nawet ten dźwig któregoś dnia zniknął!!!Poza tym sprawa "autostrady" nie jest rozwiązana, a ma iść ona właśnie....Płaskowicką. Jeśli w tunelu - to ok, bo będą dobre zabezpieczenia. Ale jeśli będzie to trasa szybkiego ruchu - to biada nam wszystkim, którzy mieszkają niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwopo Re: Natolin Plaza Center IP: *.zapora / 217.96.25.* 13.01.04, 15:48 Sorry, nie bylo mnie kilka dni. Budowa jest przy Nowoursynowskiej 139, developer to Natolin Plaza Center. Odpowiedz Link Zgłoś