Dodaj do ulubionych

Natolin Plaza Center

09.01.04, 12:54
Poszukuje osob, ktore podpisaly umowe z Natolin Plaza Center. Budowa miala
byc zakonczona w 2003 roku a praktycznie nawet nie jest dobrze rozpoczeta.
Obserwuj wątek
    • rubeus Re: Natolin Plaza Center 09.01.04, 15:50
      A gdzie miała ona powstać ?
      • Gość: ?? Re: Natolin Plaza Center IP: *.crowley.pl 12.01.04, 10:52
        No właśnie, gdzie to miało powstać?????????/
    • Gość: vero Re: Natolin Plaza Center IP: *.u.mcnet.pl 12.01.04, 12:19
      Ja podpisałam z nimi umowę na początku grudnia 2001 i chcę się jakoś "uwolnić"
      z tej inwestycji.
      • Gość: ?? Re: Natolin Plaza Center IP: *.crowley.pl 12.01.04, 13:06
        Napisz zgdie to jest i kto buduje, to może ktoś Cię uwolni, nie dajesz mu szans
        • Gość: vero Re: Natolin Plaza Center IP: *.u.mcnet.pl 12.01.04, 14:18
          Natolin Plaza Center Sp. z o.o., z ul. K. Słota-Sokoła (skrzyżowanie z
          Belgardzką). Buduje na Ursynowie, na rogu Nowoursynowskiej 139 i
          Płaskowickiej - stoi tam oczywiście tablica informacyjna i fragment budowanej
          ściany
          • Gość: hp Re: Natolin Plaza Center IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.04, 14:42
            VERO, powinnas usciekac jak najszybciej. Jakiś czas temu widziałem tam dźwig
            ale od co najmniej 8-9 miesięcy nic się nie dzieje i nawet ten dźwig któregoś
            dnia zniknął!!!Poza tym sprawa "autostrady" nie jest rozwiązana, a ma iść ona
            właśnie....Płaskowicką. Jeśli w tunelu - to ok, bo będą dobre zabezpieczenia.
            Ale jeśli będzie to trasa szybkiego ruchu - to biada nam wszystkim, którzy
            mieszkają niedaleko.
        • Gość: iwopo Re: Natolin Plaza Center IP: *.zapora / 217.96.25.* 13.01.04, 15:48
          Sorry, nie bylo mnie kilka dni. Budowa jest przy Nowoursynowskiej 139,
          developer to Natolin Plaza Center.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka