dorsanto 10.01.04, 18:32 Szukam sąsiadów Zacisza Bis. Odezwijcie się. Czy ktoś już podpisał umowę? Pozdrawiam Tadzik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawelm11 Re: Mieszkańcy Zacisza Bis IP: 5.5R2D* / *.statoil.com 12.01.04, 12:10 tutaj jest troche przyszlych sasiadow forum.wyspowa.waw.pl/viewforum.php?f=10&sid=a58ab6ec253b565869e4fc54f43d9d4f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona L Re: Mieszkańcy Zacisza Bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 23:30 Mam zamiar kupić mieszkanie na Zaciszu Bis, ale czytałam umowę z prawnikiem i niektóre punkty są nie do przyjęcia.zwłaszcza parag.6 pod koniec. Trochę się waham, bo nie mają jeszcze pozwolenia na budowę. We wtorek może podpisze umowę jeśli firma pójdzie też na moje warunki. np. Po co nam neon, za który kasę będzie brał Budimex a nie wspólnota / po 3 latach/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona L. Re: Mieszkańcy Zacisza Bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 09:02 Czy już nie szukasz sąsiadów na Zaciszu Bis. Jeżeli dobrze pójdzie to jutro tj. 27.01 2004 podpiszę umowę przedwstępną. A czy Ty już podpisałeś? Czy naniosłeś jakieś zmiany w swojej umowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona L Re: Mieszkańcy Zacisza Bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 22:16 Czy nie jest tajemnicą, na którym piętrze zarezerwowałeś mieszkanie? Bo ja na 3 Odpowiedz Link Zgłoś
dorsanto Re: Mieszkańcy Zacisza Bis 26.01.04, 22:31 nie oczywiście nie jest tajemnicą ja podpisałem umowę na lokal na parterze. Oczywiście miłą sąsiadkę poznam. Pisałem już wcześniej, że w umowie nic nie modyfikowałem. Przyjąłem że reklama jest podstawą sukcesu każdej firmy. Pozdrawiam Tadzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona L. Re: Mieszkańcy Zacisza Bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 22:43 Sorry za ciągłe pisanie, ale nie magę doczekac się do jutrzejszego spotkania z moją panią handlowiec. Nie wiem czy uda mi się wynegocjować pewne sprawy, a niestety jak postanowię coś na swoim to wytrwale próbuję osiągnąć swoje zamierzenia. Odpowiedz Link Zgłoś