Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy Zacisza Bis

10.01.04, 18:32
Szukam sąsiadów Zacisza Bis. Odezwijcie się. Czy ktoś już podpisał umowę?
Pozdrawiam
Tadzik
Obserwuj wątek
    • Gość: pawelm11 Re: Mieszkańcy Zacisza Bis IP: 5.5R2D* / *.statoil.com 12.01.04, 12:10
      tutaj jest troche przyszlych sasiadow
      forum.wyspowa.waw.pl/viewforum.php?f=10&sid=a58ab6ec253b565869e4fc54f43d9d4f
    • Gość: Iwona L Re: Mieszkańcy Zacisza Bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 23:30
      Mam zamiar kupić mieszkanie na Zaciszu Bis, ale czytałam umowę z prawnikiem i
      niektóre punkty są nie do przyjęcia.zwłaszcza parag.6 pod koniec. Trochę się
      waham, bo nie mają jeszcze pozwolenia na budowę. We wtorek może podpisze umowę
      jeśli firma pójdzie też na moje warunki. np. Po co nam neon, za który kasę
      będzie brał Budimex a nie wspólnota / po 3 latach/
    • Gość: Iwona L. Re: Mieszkańcy Zacisza Bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 09:02
      Czy już nie szukasz sąsiadów na Zaciszu Bis. Jeżeli dobrze pójdzie to jutro tj.
      27.01 2004 podpiszę umowę przedwstępną. A czy Ty już podpisałeś? Czy naniosłeś
      jakieś zmiany w swojej umowie?
    • Gość: Iwona L Re: Mieszkańcy Zacisza Bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 22:16
      Czy nie jest tajemnicą, na którym piętrze zarezerwowałeś mieszkanie? Bo ja na 3
      • dorsanto Re: Mieszkańcy Zacisza Bis 26.01.04, 22:31
        nie oczywiście nie jest tajemnicą ja podpisałem umowę na lokal na parterze.
        Oczywiście miłą sąsiadkę poznam.
        Pisałem już wcześniej, że w umowie nic nie modyfikowałem. Przyjąłem że reklama
        jest podstawą sukcesu każdej firmy.
        Pozdrawiam
        Tadzik
        • Gość: Iwona L. Re: Mieszkańcy Zacisza Bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 22:43
          Sorry za ciągłe pisanie, ale nie magę doczekac się do jutrzejszego spotkania z
          moją panią handlowiec. Nie wiem czy uda mi się wynegocjować pewne sprawy, a
          niestety jak postanowię coś na swoim to wytrwale próbuję osiągnąć swoje
          zamierzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka