Gość: CYNK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:59 Mam cynk jutro na maturze bedzie coś z literatury polskiej albo zagranicznej. Takiego cynku nigdzie nie znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moi Re: ErKoOJa IP: *.chello.pl 04.05.05, 17:01 Tylko ciiiicho... jak się wyda, że wiemy, to trzeba będzie powtarzać całą maturę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddd Re: ErKoOJa IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 17:03 co ty gadasz? A ja mam cynk,że będzie coś z matmy,najprawdopodobniej przebieg zmienności funkcji... skad masz ten cynk? Od takiej starej babki z zezem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: ErKoOJa IP: *.net.autocom.pl 04.05.05, 17:02 to dziwne bo ja slyszalem inaczej, ze bedzie lektura z listy obowiazkowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etui Re: ErKoOJa IP: 80.55.171.* 04.05.05, 17:06 to mi ulżyło, już się nie boję :P jesteś zbawcą dla nas wszystkich <cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: ErKoOJa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:45 eee szkoda... ja tam chciałam jakieś gwiezdne wojny interpretowac, a ty mi mowisz ze polska i światowa tylko? a co z kosmiczna? ej to nie fer Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: ErKoOJa 04.05.05, 17:55 Tego się niespodziewałam, a skąd wy w ogóle wiecie, że tam jakas literatura będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belcia Re: ErKoOJa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:38 oj bedzie. a jak juz sie tyle wydalo, to napisze od siebie jeszcze [rzecz jest pewna jak to, ze niedlugo koniec swiata] ze bedzie analiza porownawcza 'tako rzecze zaratustra' nietzschego i ewangelii wg sw jana- wskaz i omow wplywy egzystencjalizmu w obu tekstach. ale ciiiiiii, nie rozpowiadajcie, bo bedzie awantura, ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: ErKoOJa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:27 nie masz racji. jutro bedzie jakies zdjecie sciany z pismem ze starozytnego egiptu, jakies tam hieroglify i bedziemy musieli to porównac z japonskim wydaniem pana tadeusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ółą Re: ErKoOJa IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.05.05, 21:21 ba! bedzie literatura polska lub swiatowa, ale ja mame poprosilam, zeby nam ulatwila , to dadza nam fragmenty z tych ksiazek... bo moja mama mnie kocha i jest z OKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: ErKoOJa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:23 zalezy z ktorego OKE... bo wiesz tematy okładala i drukowała OKE z kazachstanu, wiec wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ErKoOJa IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.05.05, 22:30 no, wiesc , ja mam mame z maroka, tate z konga, ale pracuja dla rosji , wiec stamtad mam kartki , na ktorych bedzie drukowane to, co dostaniemy... a wszyscy przeto beda mieli to samo... jakby co, to powiem mamusi, zeby wam podwyzszyla, tak po znajomosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1986 Re: ErKoOJa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:52 czeski film/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidney Re: ErKoOJa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:54 wiecie co bo jest taka zasada że jak się ma przeczucia co będzie na maturze to można być pewnym że tego akurat nie będzie więc nie będzie ani literatury polskiej ani zagranicznej Odpowiedz Link Zgłoś