Dodaj do ulubionych

J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 12:16
Zamierzam kupić mieszkanie na Bemowie tuż za Carrefourem. Jesli macie jakieś
doświadczenia lub przestrogi przed tym developerem bardzo proszę o kontakt
ewentualnie porady na co należy uważać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piohal Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.crowley.pl 15.01.04, 12:58
      Pzestrog na forum jest mnóstwo. Generalnie JWC jest uważany za beznadziejngo
      developera. Stało się tak bo kiedys JWC mialo jakiś program 30% finansowania ze
      śodków własnych. Program padł, wiele się osób przejechalo. Poza tym kilka ich
      budów to podobno tragedia. Jednak traz jakość na pewno sie podniosła i nie
      wierz we wszystkie negatywne opinie. JWC jest takie jak ci sie trafi. Ja nie
      mam na razie problemow, ale swoje M-3 kupilem jak już wszystko stało. Jeszcze 2
      miechy i bede mieszkał. Niestety z terminami w JWC nie jest najlepiej. Nie
      chcesz kupic czegoś co już stoi? Polecam. A co do umów, to JWC ma b rózne w
      zaleznosci od osiedla. B. ważne jest własność gruntu a nie uż. wiecz oraz to ze
      dev. zobowiąże sie do przeniesienia wlasnosci lokalu bez obciążeń. Bo grunty
      JWC są zadłużone ale jak jest takie zobowiązanie to w sumie sprawa jst
      bezpieczna. Zapytaj się Bebiaka.
      • Gość: Elam Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 15:40
        Dzięki za informacje, ja chce kupic mieszkanie w budynku ktory praktycznie już
        stio, mieszkanie do odebrania w czerwcu, wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze.
        Pozdrawiam
      • Gość: fali Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: 62.233.205.* 15.10.04, 12:38
        Witam.Właśnie zamierzam kupić mieszkanie od J.W.C. Sady Rembertowskie(termin
        oddania 2 kwartał 2006).Czy masz
        może jakieś info na temat tych inwestycji.Słyszałem już dużo o J.W.C. i boję
        się czy mieć z nimi cokolwiek wspólnego.
        Dzięki za odpowiedź
        fali@gazeta.pl
    • Gość: o. Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 14:50
      Oszukaja cie .Nie kupuj ,spozniaja sie tak ,ze mieszkanie przestanie ci sie
      oplacac(ja czekam juz 3 lata od momentu podpisania umowy)Teraz proponuja bym
      zrezygnowala jak koncza budynek a ja mam umowe w USD teraz sprzedaja w EURO
      dla zysk.Budynek moze wygladac
      inaczej .
      • Gość: Elam Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 15:38
        Czy można wiedzieć w jakiej lokalizacji miała miejsce ta przykra sytuacja, ja
        noszę sie z zakupem mieszkania na Bemowie i trochę się łudzę ze bedzie lepiej
        tym bardziej ze zaoferowano mi mieszkanie (okazyjnie) które ma być gotowe w
        czerwcu. Pozdrawiam
        • Gość: radek Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: 81.93.74.* 15.01.04, 16:56
          istnieje forum przyszłych mieszkańców ogrody bema www.ogrodybema.of.pl, dziwne
          z tego co się orientuję to raczej w budynku c nie ma już wolnych mieszkań, może
          się wyrobią na czerwiec, możesz powiedzieć ilu pokojowe to mieszkanie?
          • Gość: mariola Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.04, 20:06
            Dziwne to jest to ze sa jeszcz osoby ktore o nich nie slyszaly i zadaja
            pytania w stylu: czy warto....Rece opadaja do ziemi bo jest tylu ile oni
            nabrali a pojawiaja sie nastepni. Sam bylem swiadkiem jak sprzedali dwa razy
            to samo mieszkanie wiec nie dzis sie Radek.
            Ta "fantastyczna" firma buduje koszmarnie zle, jest zadluzona, oddaje z
            koszmarnymi opoznieniami jesli w ogole no i generalnie ma klientow w dupie!
            • Gość: o. Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 12:51
              Masz racje.Kiedys spotkalam na Radzyminskiej ludzi ktorzy kupili mieszkanie w
              OB byli zrozpaczeni bo handlowcy wprowadzili ich w blad co do materialu
              wykonczeniowego zimowego ogrodu,usytuowania mieszkania no i terminu realizacji
              a JW nie chcialo z nimi rozwiazac umowy.Ja kupujac mieszkanie ,kupilam w
              budynku 3kondygnacyjnym a bede mieszkac w 6 oczym mie nigdy nie powiadomili. Z
              dniem zakonczenia duzej ulgi budowlanej sprzedaje to mieszkanie i bede
              trzymac sie z daleka od JW.
              • Gość: N Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 13:07
                Podzielam opinię przedmówców, aby nie pakować się w umowę z jwc. Zgodnie z moją
                umową termin oddania mieszkania minął mi w lipcu ubiegłego roku. Do tej pory
                nie usłyszałam nawet przeprosin, w wręcz pretensje ze strony pracowników, że o
                co mi chodzi... Że nie wspomnę o mieszkaniu, które nadal się buduje... Jeżeli
                będą mieli rok opóźnienia, to będzie cudownie, a zanosi się, że może być więcej.
                W tym wszystkim najgorsze jest, że traktują klientów jak psy. Ale co się
                dziwić, PAni prezes daje przykład: dla niej idealny klient to taki który płaci,
                na wszystko się zgadza i nie widzi, jak jwc robi go w konia...
                No, pozdrawiam
                • Gość: o. Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 13:52
                  Masz mieszkanie na DP ,czy SR?
                  • Gość: N Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 20:37
                    SR-być może...:((
                    • Gość: Piohal Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.energis.pl 16.01.04, 22:51
                      Drogi N. A w jakim budynku masz mieszkanie na SR? Bo ja na R1a. Współczuję
                      dlugiego oczekiwania. Zapraszam na forum osiedla. A co do terminow - wlasnie
                      oddają pierwsze mieszkania do adaptacji. Aha i jeszcze jedna refleksja: moim
                      zdaniem, czas trwania budowy jest realny, natomiast zapisy w umowach odstają
                      kompletnie od rzeczywistosci i są wzięte z kosmosu. Porozmawiaj z handlowcem i
                      kierownikiem na budowie a przekonasz się jak różne terminy podają. Moze nie
                      będzie aż tak źle na tych Sadach...:) A i JW poskromimy...
                      • Gość: fali Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: 62.233.205.* 18.10.04, 09:56
                        Możesz dać mi namiary na forum SR ???
    • Gość: Przemek Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.crowley.pl 26.01.04, 16:17
      Firma na skraju bankructwa, kilkadzisiat procesow w sadzie, nawet roczne
      opoznienia z realizacja inwestycji. Jakosc wykonczenia fatalna-nawet zarywajace
      sie balkony w Ząbkach. Pękające ściany i odpadający tynk to nic niezwyklego w
      inwestycjach JW
      • Gość: ??? Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.axelspringer.com.pl 26.01.04, 16:39
        Czy informacje o "skraju bankrudztwa" są srawdzone.
        Wiem, że w lutym startują z nową inwestycją
        ???
      • Gość: Piohal Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 18:24
        Nie przesadzaj Przemek. JW może i nie jest doskonałe i miało nieudane
        inwesycje, ale jakość się stale poprawia. O dziwo, w rozmowach z mieszkańcami
        Dąbrówki Wiślanej jakoś wszyscy są w miarę zadowoleni. A poza tym - jeśli
        firma jest na skraju bankructwa - banki nie udzielają kredytów i nie zgadzają
        się na wydzielenie lokali spod hipoteki. A z tym w JW jak narazie nie jest
        źle. Aha, w rozmowie z zaufanym pracownikiem jednego z banków powiedziano mi,
        że kredyt w wysokości 10 mln spłacany jest terminowo. Pozdrawiam.
        P.S. Nie jestem pracownikiem JW.
        • Gość: kinga Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.01.04, 21:15
          Przemek nie przesadza.
          Kazde slowo to niestety prawda.
          Trzymaja sie jeszcze na powierzchni dzieki ukladzikom w polityce i kolejnym
          debilom powierzajacym im swoja ostatnia kase..
          Przykre ale prawdziwe...
          Wielu instytucjom zalegaja pieniadze i juz niedlugo ten kolos na glinianych
          nogach zipnie.
          Taka mam nadzieje.
          Rozczulaja mnie stwierdzenia ze buduja coraz lepiej.
          Hahahahhaha!
          Dobreeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
          Te ruiny to jest coraz lepiej?!!?
          • Gość: antyPR Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 08:12
            Kingo, mam nadzieję, że tą kupę którą posadziłaś na tym forum ktoś rozsądny
            uprzątnie. Zamiast pisać takie kretyńskie teksty zajmij się poprawianiem
            wizerunku swojej firmy /o ile potrafisz/. Te różnie konfiguracje Przemków,
            King, Gościów itp. z powtarzających się IP lub providerów są już nudne i
            żałosne. Więcej finezji ludzie z PR, skupcie się na środowej GW, tam jest pole
            do waszego działania.
            • Gość: Piohal Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.crowley.pl 27.01.04, 08:46
              Fakt - to zaczyna byc juz nudne.I przez to forum staje sie mialo wiarygodne.
              • Gość: tomasz Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.01.04, 21:12
                Za to firma o ktorej piszecie staje sie coraz bardziej
                wiarygodna:)))))))))))))))))))))))
    • Gość: PG Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: 195.164.60.* 28.01.04, 15:45
      Nie wiem czy warto sugerować się wypowiedziami na tym forum, gdyż często stają
      się miejscem potyczek różnych developerów. Sam jakiś czas temu kupiłem
      mieszkanie w JW. Będę czekam na odbiór jeszcze sporo czasu, ale po
      przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw myślę, że warto. Oczywiście przed
      kupnem też czytałem różne konentarze na temat tej firmy, ale doszedłem do
      wniosku, że powierzenie pieniędzy innym developerom jest o wiele bardziej
      ryzykowne. Budowy JW zazwyczaj są nieterminowe, ale zawsze są. To chyba bardzo
      istotne dla potencjalnych kupujących (a przynajmniej dla mnie). Odnosząc się
      do kwestii ich jakości to należy zaapelować do wszystkich o zdrowy rozsądek.
      Wielu krytykuje JW za kilka wpadek z początku lat 90 -tych, a to nijak ma się
      do obecnych inwestycji. Ich jakość jest o wiele wyższa. Potencjalni klienci
      JW szukają mieszkań TANICH w dość dobrych lokalizacjach. Jeżeli komuś nie
      podobają się te mieszkania to zawsze może poszukać czegoś innego. Wszystkie
      inwestycje ( bez względu na developera) oferowane za niską cenę muszą być
      przeprowadzane kosztem czegoś....jakości, terminowości,etc. Po prostu taniej
      się nie da. Niezadowolony klient zawsze może wybrać lokalizację, która z
      pewnością nie będzie miała mankamentów, ale czy nie kosztem ceny?
      • Gość: k. Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 16:58
        Poczekaj a zobaczysz jak to jest w JW.Ja kupilem mieszkanie w 2001r. i nie
        wiem kiedy w nim zamieszkam. Cena byla przystempna ok.2430m.Jednak moje straty
        na dzisiaj to ok.20000PLN.Jak to dodam to nie warto bylo u nich
        kupowac.Pieniadze to nie wszystko ,bo ile nerwow mozna stracic (ja jeszcze
        nie mieszkam, wiec co bedzie dalej?).Jak otrzymam klucze i akt notarialny to
        opisze dokladnie swoja przygode z JW,ku przestrodze dla wszystkich
        potencjalnych kupujacych .
        • Gość: Piohal Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 19:48
          A można wiedzieć gdzie kupiłes to twoje lokum w JW?
      • Gość: MW Do PG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 09:02
        Ja tez kupiłem i czekam.
        To nie jest do końca tak jak piszesz. Bo blok w którym pękły ściany i balkony
        się za bardzo uginają byl wybudowany w 1998r. Czyli 5 lat temu.
        Wybrałem tą firmę z tych powodów co ty, ale boje się tej jakości jak cholera,
        ale jeszcze bardziej bałem sie wpłacić kase i jej nie zobaczyć. Przeciez niska
        cena nie może tłumaczyć fuszerki. To wszystko wiąze się niestety z prawem
        obowiązującym w polsce (celowo z małej litery). I tym że w obecnym świecie poza
        kasą nic się nie liczy. W imię pieniędzy można robić wszystko.
        Pozdrawiam
    • Gość: m Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.gallery.devs.futuro.pl 02.02.04, 08:42
      Ja kupuję mieszkanie na bukowińskiej, siostra mieszka na dąbrówce i nie
      narzeka, wszysko zalezy od podejścia.
      • Gość: cinek Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.02.04, 22:15
        Tez prawda!Najlepiej wmowic sobie ze jest ok:))
        Bzdury opowiadaja bajarze twierdzacy ze kiedys to mieli wpadki a teraz jest
        ok!
        To GOWNO prawda!!!!!!!!!
        • Gość: antyPR Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 07:57
          Jezu, znowu odezwał się oszołom spod nicka cinek, kinga lub tomasz. Czy
          lekarze zapomnieli ci podać wieczornej porcji leków? Ach ta służba zdrowia.
          • Gość: Karzeł Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 03.02.04, 11:03
            JWC to naprawdę niezła kicha. Nawet jak uda Ci się fartownie trafić na dobrego
            podwykonawcę (bo przecież to nie JWC buduje, tylko wynajmuje różne firmy i od
            tego zależy ile będzie usterek), to potem będziesz miał problemy albo:
            1. z inną inwestycją niż, ta którą chciałeś wybrać (np. ilość kondygnacji, lub
            ilosć czy rozkład budynków na osiedlu)
            1a. problemy z miescami postojowymi czy terenem "zielonym". HA zielonym, raczej
            BURYM
            2. z naprawą ustrek
            3. z aktem notarialnym (Teraz niestety długo się czeka - jedyne zdanie, które
            da się usłyszeć w biurze)

4.
            5.
            6. czyli wiele innych problemów w zależności od Twojego szczęścia

Ogólnie Ci powiem, JAK NIE MUSISZ U NICH KUPOWAĆ TO NIE KUPUJ!!! Ale to Twoja
            decyzja.

Ps1 czyli Informacja warszawska: większość osób kupujących w JWC jest spoza
            Warszawy, a zatem traktują te mieszkania jak ... noclegownie. Co za tym idzie,
            brud, smród itp. Jeśli zamierzasz z tym walczyć to zginiesz (sprawdzone na
            Książkowej).
            Ps2 czyli mój IP provider: A ciekawe czy i ja jestem z jakiejś konkrencji
            • Gość: antyPR Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 15:39
              Karle, napisałeś kilka ogólników, które świadczą, iż nie masz bladego pojęcia
              o aktualnej sytuacji np. z aktami notarialnymi, czy miejscami postojowymi itp.
              Odnośnie serwera z którego korzystasz, to będąc związany w jakiś sposób ze
              złodziejską firma i wyłudzaczem państwowych pieniędzy nie powinieneś zabierać
              głosu i oceniać innych. Twoją wizytówką jest obsrany kibel na dworcu we
              Wrocławiu.
              • Gość: M Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: 194.235.127.* 04.02.04, 11:30
                Drogi antyPR, a raczej pracowniku JWC(chyba że jesteś członkiem fun-clubu JWC),
                gdyż po przejrzeniu wszystkich Twoich wątków tylko taki wniosek można wysnuć.

Nie jestem w żaden sposób związany z inwestycjami JWC, jednak jestem związay z
                wieloma instytucjami zajmującymi się zabezpieczeniem ryzyk handlowych jak i
                windykacją.
                Mówiąc krótko JWC jest oceniane fatalnie, a sam fakt kontynuowania działalności
                JWC jest dla analityków sporą zagadką. Jeśli banki finansują działaność JWC (a
                tego nie wiem) to nie nie wydaje mi się aby czyniły to na podstawie rzetelnej
                oceny ryzyka.

Póki sprzedają się nowe mieszkania jakoś się pewnie będą domykać finansowo, ale
                jeśli źródełko nieco przysnie może być kiepsko.

Chyba że ktoś kocha ryzyko....
                • Gość: Opty Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 14:45
                  A ja podpisałem umowę przedwstępną w sierpniu 2003 a we wrześniu odebrałem
                  klucze (Osiedle DW). Pan którego wynająłem do wykańczania mieszkanka
                  stwierdził że dawno takich prostych ścian nie widział.
                  Na akt notarialny czekałem 3 miesiące, księgę założono mi w miesiąc po
                  podpisaniu aktu. Niestety to że brakuje miejsc parkingowych i wokół osiedla
                  jest buro to prawda :(. Ale mam nadzieję, że okolica się zazieleni z chwilą
                  kiedy ostatni dźwig wyjedzie z naszego osiedla. Ogólnie OK. Póki co :)
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Karzeł Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 05.02.04, 08:16
                    antyPR ale się ubawiłem !!!!!!!!!!!!

1. Od zarania dziejów mieszkam w Warszawie, a we Wrocławiu bywam żadko.
                    2. widzę, że Twoja znajomość Wrocławia jest o wiele lepsza niż rynku
                    Warszawskiego (skoro tak zachwalasz ten kibel to następnym razem spróbuje go
                    znaleźć - może dasz jakieś dodatkowe namiary, np. 2 kabina z lewej strony)
                    3. pkp - a czy nie wiesz, że teraz jest wolny rynek i można sprzedawać różne
                    swoje usługi, włącznie z domenami, kontami i skrzynkami

4. Tak naprawdę to ja jestem pracownikiem "JW Dom Construction Development"
                    • Gość: _PVM_ Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.land.waw.pl 05.02.04, 09:23
                      Witam,
                      Kupilem mieszkanko w JW w lokalizacji Bukowinska, prace sa wykonanywane
                      terminowo i solidnie ( jako ze mieszkam bardzo blisko budowy mam okazje sie
                      temu przygladac ). Jak narazie nie mam wiekszych zastrzezen, no moze poza
                      faktem ze policzyli 700 zl za przesuniecie umieszczenia gniazdek i baterii w
                      projekcie, a to juz jest lekkie dojenie klienta. Po sasiedzku JW buduje sie
                      blok w ktorym mieszkania sa trozsze o 30 % i patrzac na te budowy widze ze nie
                      roznia sie ani technologia ani solidnoscia.

Pozdr.
                      D.
                • subti Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje 17.05.04, 14:06
                  Gość portalu: M napisał(a):

> Drogi antyPR, a raczej pracowniku JWC(chyba że jesteś członkiem fun-clubu
                  JWC),
                  >
                  > gdyż po przejrzeniu wszystkich Twoich wątków tylko taki wniosek można wysnuć.
                  >
                  > Nie jestem w żaden sposób związany z inwestycjami JWC, jednak jestem związay
                  z
                  > wieloma instytucjami zajmującymi się zabezpieczeniem ryzyk handlowych jak i
                  > windykacją.
                  > Mówiąc krótko JWC jest oceniane fatalnie, a sam fakt kontynuowania
                  działalności
                  >
                  > JWC jest dla analityków sporą zagadką. Jeśli banki finansują działaność JWC
                  (a
                  > tego nie wiem) to nie nie wydaje mi się aby czyniły to na podstawie rzetelnej
                  > oceny ryzyka.
                  >
                  > Póki sprzedają się nowe mieszkania jakoś się pewnie będą domykać finansowo,
                  ale
                  >
                  > jeśli źródełko nieco przysnie może być kiepsko.
                  >
                  > Chyba że ktoś kocha ryzyko....

no nie pszedaasz ?

Subti
                • subti Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje 17.05.04, 14:08
                  Gość portalu: M napisał(a):

> Drogi antyPR, a raczej pracowniku JWC(chyba że jesteś członkiem fun-clubu
                  JWC),
                  >
                  > gdyż po przejrzeniu wszystkich Twoich wątków tylko taki wniosek można wysnuć.
                  >
                  > Nie jestem w żaden sposób związany z inwestycjami JWC, jednak jestem związay
                  z
                  > wieloma instytucjami zajmującymi się zabezpieczeniem ryzyk handlowych jak i
                  > windykacją.
                  > Mówiąc krótko JWC jest oceniane fatalnie, a sam fakt kontynuowania
                  działalności
                  >
                  > JWC jest dla analityków sporą zagadką. Jeśli banki finansują działaność JWC
                  (a
                  > tego nie wiem) to nie nie wydaje mi się aby czyniły to na podstawie rzetelnej
                  > oceny ryzyka.
                  >
                  > Póki sprzedają się nowe mieszkania jakoś się pewnie będą domykać finansowo,
                  ale
                  >
                  > jeśli źródełko nieco przysnie może być kiepsko.
                  >
                  > Chyba że ktoś kocha ryzyko....

Jestem prcawonikiem do ktorego zglosilo sie JWC kiedys i niemli takich zlych
                  dokumentuf.NIe wiem jaka teraz ale jakis czas tmu nie blo tak zle jak krarzy
                  opinia.

Subti
          • Gość: cinek Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.02.04, 13:39
            Drogi pajacu antyPR. Juz Cie ktos podsumowal w ktoryms z postow, wiec ja tylko
            dodam ze nie jestem ani kinga, ani tomaszem ani zdzicha czy krycha.
            Kretynie do potegi entej (rzeczywiscie chyba pracowniku jwc) aster ma ciut
            wiecej niz jednego klienta w warszawie.
            Ale skad taki ciemniak (bo ktos piszacy dobrze o jw musi byc ciemniakiem) moze
            to wiedziec...
            • Gość: żenada Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.04, 15:35
              Wracaj z powrotem na to drzewo z którego niedawno zszedłes cinku.
              Jak przygladam sie tym pseudodyskusja na tym forum i tymi obelgami to aż
              niedobrze sie robi. Jedna wielka żenada.

Pozdrawiam nielicznych, którzy maja rzeczywiście coś do powiedzenia na temat,
              na który sie wypowiadaja.
              • Gość: ziggy Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: 193.19.140.* 07.02.04, 00:27
                To może zanim niektórzy na tym forum zaczną obrażać swoje matki dodam od siebie
                dla tych którzy się faktycznie zastanawiają, że decyzja o współpracy z JW jest
                ryzykowna - często obsuwają im się terminy, mieszkania nie są super jakości,
                umowy w widoczny sposób uprzywilejowują developera to z drugiej strony
                mieszkania faktycznie powstają i są rzeczywiście konkurencyjne cenowo. Jeśli
                komuś faktycznie zależy na terminach to niech lepiej próbuje szczęścia gdzie
                indziej, albo szuka w JW takiego na ukończeniu. Moje spostrzeżenia dotyczą
                głównie Sadów Rembertowskich i muszę przyznać, że póki co jest tak jak się
                spodziewałem. Ponieważ budynek jest już w dużym stopniu ukończony też mogę
                ocenić, że z jakością nie jest aż tak źle jak na tą cenę. Co do
                późniejszych "kwiatków" w trakcie ekspolatacji budynku to myślę, że dotyczą one
                głównie starszych budynków JW i wiele w tej kwestii zależy od zarządcy budynku,
                żeby potrafił skutecznie wyegzekwować naprawy gwarancyjne od JW. Pozdrawiam.
                • Gość: REALISTA Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.chello.pl 17.05.04, 20:37
                  JAK SŁUCHY GŁOSZĄ PODOBNO KTOŚ Z J.W. DESTRUCTION PISZE POZYTYWNE POSTY O TEJ
                  FIRMIE. DODAM TYLKO,ŻE JEST OSOBA Z MARKETINGU Z RADZYMIŃSKIEJ. SA TO
                  WIARYGODNE INFO Z TZW. PIERWSZEJ RĘKI. CO SIE TYCZY JAKOŚCI, TERMINÓW TO IDĄ
                  ONE W PARZE I TO SOLDNIE-JEDNO I DRUGIE TO WIELKA TANDETA I TRAGIFARSA,
                  NACIĄGANIE LUDZI DO GRANIC NIEMOŻLIWOŚCI.
              • Gość: kluczak Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 20:55
                prosze o kontakt tych którzy odbierają mieszkania w ogrodach bema
                • Gość: XXX Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.amwaw.edu.pl 06.10.04, 00:16
                  wejdz na formum
                  www.ogrodybema.oknonet.pl/index.php
                  a tam na odpowiednie wątki, szczególnie "Budynek C"

• Gość: FreiR Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 21.10.04, 19:51
      hej, przestraoga...?
      "moja przygoda z JWC" na tym forum to moja historia z firma, zapraszam do
      lektury
      • Gość: iza Re: J.W.CONSTRUCTION-prośba o informacje IP: *.k.mcnet.pl 22.10.04, 13:00
        spóżniaja się, to fakt, ale kiedy dostaniesz juz klucze, jesteś raczej
        zadowolony, jakoś wykończenia mieszkania naprawdę zaskakuje, wiem to sama,
        ostatnio odebrałam od nich klucze, drobne usterki usunęli od razu, nie było się
        do czego czepiać, ściany równe, podłogi też, majster potwierdził
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka