Gość: DIANA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.03.04, 16:28 Szukam osób, które kupiły mieszkanie (bądź zamierzają) w realizowanej przez strabag inwestycji. Czy myślić, że zakup u nich mieszkania to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arti.c Re: BEMOWO-PARK 03.03.04, 16:35 Ja się przmierzałem do tej inwestycji, ale zrezygnowałem kiedy się okazało że w pobliżu będzie przebiegać Trasa AK Odpowiedz Link Zgłoś
h.i.p Re: BEMOWO-PARK 03.03.04, 16:35 Gość portalu: DIANA napisał(a): > Szukam osób, które kupiły mieszkanie (bądź zamierzają) w realizowanej przez > strabag inwestycji. Czy myślić, że zakup u nich mieszkania to dobry pomysł. hip: Jak dla mnie lokalizacja jest fatalna. W pobliżu dość ruchliwe skrzyżowanie, po obu stronach linie tramwajowe, poza tym za parę lat powstanie w odległości 100 m łącznik autostrady z trasą AK. Gorzej być nie może pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: BEMOWO-PARK IP: 195.245.217.* 04.03.04, 08:00 mam ochote na mieszkanko w budynku F. Proszę jednak o info kiedy musze odwiedzić notariusza jaka kasa jeszcze do zapłacenia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś