IP: *.alcatel.pl 16.03.04, 11:06
Czy wiecie coś na temat firmy Anłuk. Budują osiedle w Ząbkach. Będę wdzięczna
za opienie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fazi Re: ANŁUK IP: 212.160.138.* 22.04.04, 17:39
      Zrobili na mnie dobre wrazenie.
      chyba kupie tam mieszkanko, ale jeszcze sie zastanawiam.
      Ktos wie cos wiecej o tym osiedlu legionów?
      Fazi
      • Gość: ania Re: ANŁUK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 13:51
        ja też chcę u nich kupić - sprawdzałam ich od każdej strony, sąd upadłościowy,
        wydział ksiąg wieczystych... wyglądają solidnie
        • Gość: Piotr Re: ANŁUK IP: *.derbynet.pl / 217.153.152.* 24.04.04, 23:34
          Ja obserwuje ich budowe od jakiegos czasu i poki co nie mieli postoju. Z tego
          co slyszalem , zaczynaja wykopy pod drugi blok , oddanie na grudzien. Dokumenty
          z tego co slyszalem maja ok, zawsze mozecie poprosic ich o wyslanie odpisu z
          KW, ja tak zrobilem i za pare minut mialem juz fax na swoim biurku. dla mnie
          niestety nie maja mieszkanka, szukam kawalerki, za dlugo zwlekalem , a
          mieszkanko mi potrzebne jak najwczesniej.
          • Gość: Fazi Re: ANŁUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 16:30
            To prawda, bylem tam ok. 2 tyg. temu i dziura na drugi blok jest....
            Martwi mnie tylko fakt, ze od pewnego czasu nie widze ich reklam i ogleszen w
            prasie (chyba ze zle patrze?).Skoro maja druga budowe to powinni chciec
            sprzedac szybko te mieszkania, a tu cisza....
            Cos w tym musi byc tylko, co?
            Moze ktos widzial jakies ogloszenia tego developera w prasie lub innych mediach
            i uspokoi moje obawy.Chodzi oczywiscie o Osiedle Legionow w Zabkach - Pewnie
            przesadzam, ale nie zaszkodzi spytac :-)

Dzieki za info
            Fazi

ps. Moze jest tu jakis przyszly sasiad?
            • Gość: Kaśka Re: ANŁUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 09:24
              Ogloszenia widze co tydzien w środowej Gazecie Wyborczej.
            • Gość: Ania Re: ANŁUK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 10:19
              ja kupiłam u nich w tym drugim bloku, a ogłoszenia mają też w necie,
              • Gość: Bart Re: ANŁUK IP: *.vbh.pl / 212.244.51.* 31.05.04, 13:32
                Czy umowę przedwstępną zawarłaś w formie aktu notarialnego?
                • Gość: Ania Re: ANŁUK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 14:55
                  nie, zwykła umowa cywilno-prawna, wiem że może jestem naiwna, ale jak na razie
                  dobrze im idzie, byłam tam w niedzieleę i wylali częściowo już fundamenty,
                  • Gość: Tomel Re: ANŁUK IP: 212.160.235.* 01.06.04, 12:11
                    Ile za m2??
                    • Gość: Ania Re: ANŁUK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 13:30
                      2750 zł plus 1/3 ceny m kw. za 1 mb tarasu
                      • Gość: Kaśka Re: ANŁUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 10:42
                        W dzisiejszej Wyborczej jest 2850 zł za m2 a parter 2700 zł. Chyba, ze cena za
                        metr w tym drugim bloku sie różni.
    • obserwatorka Re: ANŁUK 14.07.04, 13:15
      Chce kupić w drugim budynku mieszkanie, ale zaniepokoiła mnie informacja o
      przesunięciu terminu oddania na luty 2005. Czy ktoś odebrał już mieszkanie w
      pierwszym budynku. Będę wdzięczna za informację. POzdr
      • Gość: ania Re: ANŁUK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 13:56
        ok 1 miesiąca - byłam ostatnio na budowie kończą malowanie
        • Gość: Elka Re: ANŁUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:20
          Ja byłam jakiś czas temu na budowie i oglądałam mieszkanie na ostatnim piętrze
          z cudownym tarasem, ale przeraża mnie cena. Zastanawiawiałam się nad
          mieszkaniem w drugim bloku , chyba 51 m , ale poczekam jakie będą postepy
          budowy. Cena nie jest zła, ale przeczekam na razie.
          • obserwatorka Re: ANŁUK 15.07.04, 09:45
            Dziękuję za informację. Chyba też poczekam i popatrzę jak idzie budowa.
            • Gość: Elka Re: ANŁUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:12
              Mam tylko nadzieje, że nikt mi nie podkradnie tego mieszkania.
              Pozdrawiam
              • obserwatorka Re: ANŁUK 16.07.04, 13:47
                Ja z pewnością nie, mam na oku inne mieszkanie, choć przyznam, że 51 m jest
                ciekawe i też się nad nim zastanawiałam.
                Pozdrowienia
                • Gość: Gela Re: ANŁUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:48
                  A jak kwestia wykonania, któs był w środku i oglądał to ich cudo? z zewnatrz
                  niczego sobie, a w środku?
                  • thersen Re: ANŁUK 18.11.04, 21:22
                    dzis bylem na budowie ludzie chyba zaczynaja powoli odbierac
                    blok wyglada ciekawie, sam jestem zainteresowany mieszkaniem w
                    drugim bloku tyle ze sasiedztwo knajpy CASABLANCA jest niezwykle kuszace ,,,,

ale najmniej podobalo mi sie wykonczenie tarasu od strony orlej ...
                    wyglada jak tafla wodna - niestety z falami ... ciekawe jak w srodku fakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka