Dodaj do ulubionych

Anłuk- upadłość ??

09.01.09, 12:04
Witajcie, jestem jednym z tych co kupili własne M na wiosennej, do tej pory nie za bardzo się interesowałem co i jak, raz aneks podpisałem, nigdy nie miałem okazji podjechać obejrzeć mieszkania, raz kiedyś dzwoniłem,zapewniali mnie- już niedługo, już niebawem. Cierpliwy jestem. Teraz przyszedł nowy aneks, myślę spoko. Do czasu, wczoraj dostałem telefon od kolegi który mieszka na Orlej 13, że po Ząbkach chodzą plotki iż parę dni temu Anłuk ogłosił upadłość!!! Czy to prawda? czy ktoś coś wie?? Podobno Świderska wisi kupę kasy wykonawcom którzy podali ją do windykacji i się zaczęło... Po krótkim goglowaniu szukając inf na temat rzekomej upadłości znalazłem to forum i szczerze po jego przeczytaniu jestem pełen obaw co dalej będzie!! Spotkajmy się, może nawet prędzej niż 17 stycznia, co wy na to? Ta sprawa śmierdzi i płazem nie przejdzie, czy ktoś coś wie na temat upadłości? może to tylko plotka?
Obserwuj wątek
    • monikam1981 Re: Anłuk- upadłość ?? 09.01.09, 12:34
      O żadnej upadłości nie wiem i szczerze powiem, że zaskoczył mnie Twoja nowina.
      A co do spotkania to jest mi termin obojętny- każdy mi pasuje ale nie wiem czy
      nasi sąsiedzi znajdą czas w tygodniu się spotkać.
    • 55agata Re: Anłuk- upadłość ?? 09.01.09, 14:10
      Dzwoniłam do Sądu Rejonowego dla Warszawy Pragi Płn. Wydział IX upadłościowy. Do
      dnia dzisiejszego wniosek o upadłość do nich nie wpłynął. Także alarm fałszywy.
      • mariapolo Re: Anłuk- upadłość ?? 09.01.09, 14:32
        Tez cos :) upada to sie wtedy jak ma sie sprzedane mieszkania i sama dziure w
        ziemi a nie osiedle gotowe do zasiedlenia, bylam na spotkaniu z pania Ś w
        polowie grudnia i ktos wtedy zadal pytanie o zadluzenie Anluka, prezes
        odpowiedziala ze wszelkie kredyty Anluku obciazaja niesprzedane mieszkania, a
        lokatorzy otrzymuja mieszkania z czysta hipoteka. Poza tym gdy ja kupowalam
        mieszkanie pani prezes mowila ze posiada jeszcze dzialki budowlane przy ulicy
        Poniatowskiego oraz Orlej wiec jest w razie czego z czego sciagac dlugi :)
    • kriis.borowski Re: Anłuk- upadłość ?? 09.01.09, 15:24
      sasiedzie mrdziad, prosze nie pisac plotek, szczegolnie takich po ktorych ludziom podnosi sie cisnienie (i tak juz wysokie).

potwierdzam słowa 55agata - w sadzie rejonowym nie wplynal wniosek o upadlosc na dzien 2009-01-09 godz 15:20
      • mrdziad Re: Anłuk- upadłość ?? 09.01.09, 15:44
        witam sąsiadów, i całe szczęście że to tylko plotki, nie robiłem tego celowo by
        podnieść ciśnienie komukolwiek, sam się wku..gdy to usłyszałem i pragnąłem
        zaczerpnąć informacji i dzięki Bogu rozwiać pogłoski.Na tym forum dużo się
        dowiedziałem na temat pani Ś. No i weź tu nic nie rób gdy słyszysz takie
        informacje, cicho siedzieć i czekać??
        • monikam1981 Re: Anłuk- upadłość ?? 09.01.09, 20:30
          Sąsiedzi teraz możemy się już uspokoić, plotka okazała się tylko plotką- i całe
          szczęście -uf!!!.
          Pamiętajmy o spotkaniu 17.01.2009 o g.12.00 na budowie.
          • mrdziad Re: Anłuk- upadłość ?? 12.01.09, 12:42
            drodzy sąsiedzi czy na spotkaniu w sobotę 17 stycznia będzie obecna pani prezes Ś. ?
            • monikam1981 Re: Anłuk- upadłość ?? 12.01.09, 13:25
              Dobrze by był gdyby była. Może trzeba ją poinformować o spotkaniu? Ale szczerze
              wątpi,że zechce nas zaszczycić swoją obecnością.
              • 55agata Re: Anłuk- upadłość ?? 12.01.09, 13:47
                Może przyjedzie na spotkanie, w grudniu była. Jest wiernym czytelnikiem naszego
                forum.
    • lokator.z.wiosennej Re: Anłuk- upadłość ?? 17.01.09, 17:58
      Mili lokatorzy zanim ktoś następnym razem napisze coś o upadłości jakieś spółki (nas interesuje tylko Anłuk) niech sprawdzi swoje informacje w Krajowym Rejestrze Sądowym.
      Żeby nie tracić czasu na wypis z rejestru KRS proponuje informacje sprawdzać w internetowym rejestrze KRS tj.

cors.pl/index.php?goto=statyczne/krs/krs_wyszukiwarka
      Numer KRS spółki Anłuk to: 0000108713

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka