Dodaj do ulubionych

Zielony Żoliborz - Robyg - Villa Poema

IP: *.warszawa.mm.pl 11.01.11, 12:00
Przyglądam się podgryzaniu Żoliborza przemysłowego przez developerów i jak na razie wygląda to dramatycznie. Dwa pierwsze projekty są przejawem wyciskania gruntu na maksa, bez jakichkolwiek odniesień do charakteru Żoliborza. Mieszkać się tam pewnie będzie okropnie...
Trzeci projekt jest wprawdzie mały, ale sąsiedztwo piekarni oraz cmentarza też nie jest porywające.
A pytania są takie: Czy wiadomo coś na temat planów innych posiadaczy gruntów, np.: Acciony?
I co dzielnica zrobiła w sprawie infrastruktury towarzyszącej, czy są jakieś rozmowy na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: steady_at_najx Re: Zielony Żoliborz - Robyg - Villa Poema IP: 46.112.114.* 11.01.11, 17:39
      jesteś na prowizji? jaka to firemka, w którym poście i pod którym nickiem uchylisz nam rąbka?
      • kot.pik Re: Zielony Żoliborz - Robyg - Villa Poema 11.01.11, 17:49
        Gość portalu: steady_at_najx napisał(a):

> jesteś na prowizji? jaka to firemka, w którym poście i pod którym nickiem uchyl
        > isz nam rąbka?

A tak z ciekawości, stedi, od kogo Ty bierzesz kasę?
        • Gość: tasd Re: Zielony Żoliborz - Robyg - Villa Poema IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 07:32
          steady to społecznik dlatego dalej mieszka u mamusi
      • Gość: Jerry Re: Zielony Żoliborz - Robyg - Villa Poema IP: *.warszawa.mm.pl 12.01.11, 15:04
        Jesteś wtórnym analfabetą? Przeczytaj mój tekst próbując złożyć słowa w zdania. Następnie spróbuj je zrozumieć. Na koniec złóż to w całość. Nadal wyglądam na naganiacza?

Liczyłem na inwestycje w tej okolicy. Obecnie mieszkam na Bielanach i nie chcę się wyprowadzać daleko (Bemowo i Białołęka odpada, tego chyba tłumaczyć nie muszę), więc nie mam wielkiego wyboru. Ba Bielanach buduje się niewiele a lokalizacje pozostawiają wiele do życzenia - więc może Żoliborz przemysłowy. Ale to co tam robią...
        • Gość: Miauuu Re: Zielony Żoliborz - Robyg - Villa Poema IP: *.cbr.tp.pl 15.02.11, 11:30
          Zasada jest prosta: Czym bliżej centrum....tym ciaśniej. Ja też bym chciał mieć dookoła las....i mieszkać w centrum.
          • Gość: Ola Re: Zielony Żoliborz - Robyg - Villa Poema IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.06.13, 23:15
            Wątek niżej masz odkopany wątek o inwestycji Marvipolu, tam to jest ciasno. W w/w jest zupełnie normalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka