maciejk54
02.02.11, 12:19
Witam,
Chcialbym ostrzec kupujacych przed tym deweloperem. Jak wspolpraca przebiegala wzorowo do momentu przelania pieniazkow na konto dewelopera to pozniej to istna droga przez meke. Brak kontaktu. Nikt nie chcial rozmawiac o usterkach bo po sprzedazy juz nikt inwestycja sie nie zajmuje. Kierownik inwestycji nie ma czasu i ochoty przyjezdania aby ocenic usterki i sie do nich ustosunkowac jako ze " ja nie jestem specjalista i nie mam pojecia o normach budowlanych wiec wszelkie userki musze zglaszac przez kwalifikowanego RZECZOZNAWCE". Moja rekalamacja doryczy nie zamykajacego sie okna, przeciekajacego tarasu oraz dziurawej rynny, rzeczywiscie trzeba skonczyc co najmniej 8 fakultetow w dziedzinie budowlanej i znac 21 jezykow zeby stwierdzic te userki!!!! SIC!!!
Deweloper zachowuje sie jak jakis podrzedny sprzedawca podrobek na stadionie, ktory wmawia swoim klientom ze sprzedaje towar pelnowartosciowy a w rzeczywistosci to bubel, za ktory nie chce wziac odpowiedzialnosci. Jezeli ktos jest zainteresowany cala historia to zapraszam na forum: www.slonecznamagdalenka.fora.pl/