Dodaj do ulubionych

Booking po raz kolejny

24.12.24, 21:43
Co eMatka sądzi o tym anonsie? Szczególnie w kwestii fotek.
www.booking.com/hotel/gp/villa-les-orangers.pl.html?lang=pl&soz=1&lang_changed=1&selected_currency=PLN
Obserwuj wątek
    • szara.myszka.555 Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 21:55
      Cóż, zdjęcia zrobione odkurzaczem. Do tego zero opinii.
      • krwawy.lolo Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:00
        Mnie się wydaje, jaby to były zdjęcia zdjęć. Robione odkurzaczem. Niemniej mogę się mylić. W każdym razie zastanawia mnie sens zamieszczania takiej oferty. To dla niewidomych?
    • borsuczyca.klusek Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:16
      Wyglądają jak robione kartoflem 😀
    • andallthat_jazz Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:17
      Bardzo klimatyczne. Podoba mi sie. Zwlaszcza to z sofa. W pierwszej chwili pomyslalam, ze siedzi na niej batman. Az musialam zoomowac. Jestem na tak!
      • krwawy.lolo Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:21
        Już zabukowałem coś innego, z możliwością rezygnacji. Dlatego sprawdzam codziennie, czy nie ma czegoś lepszego. No i taki kwiatek mi się pojawia.
        • andallthat_jazz Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:27
          To piekny kwiat, nie kwiatek. Ja bym tam brala, watek roku z fotorelacji gwarantowany! Nawet bez pizzy na wycieraczce. Przegrales zycie wlasnie. 😂😂😂
          • andallthat_jazz Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:36
            Bym chciala tylko wiedziec, do czego sluzy ta zielona sprezyna. 😂
            • krwawy.lolo Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:39
              Do suszenia majtek..
              • andallthat_jazz Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:48
                Yyyy serio, czy mnie w balona robisz? 😂 Jesli serio, to biore podwojnie, zeby sobie ta sprezyne na zywo zobaczyc. 😂
    • ichi51e Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:43
      Nie widzę “widoku na morze”
      • ichi51e Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:46
        Ja bym tego nie wzięła. Nie ma pościeli i depozyt 500e?
        • krwawy.lolo Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:55
          Tego z pościelą i depozytem nawet nie doczytałem. Niemniej widok na morze tam nie jest jakąś rzadkością. To wulkaniczna wyspa, w dodatku niewielka.
          Na Grenadzie też mieliśmy widok, w kilkukilometrowej oddali. To jest oczywiście fajne, niemniej nie najważniejsze.
          • ichi51e Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 23:00
            “Depozyt na poczet zniszczeń w wysokości € 500 jest wymagany po przyjeździe. Będzie to płatność gotówkowa. Zapłacona kwota powinna zostać zwrócona przy wymeldowaniu. Całość depozytu zostanie zwrócona w gotówce po sprawdzeniu stanu obiektu.”
            • krwawy.lolo Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 23:05
              Tym bardziej świadczy to o podejrzanym charakterze oferty. Ba, zaczynam się czuć, jak w obiektywie internetowej, ukrytej kamery.
    • anorektycznazdzira Re: Booking po raz kolejny 25.12.24, 00:06
      No co tu sądzić big_grin
      Punkty za szczerość, nora, której nie weźmie się nawet za tę cenę (mi w testowych datach wyskoczyła absolutna taniocha)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka