krwawy.lolo 24.12.24, 21:43 Co eMatka sądzi o tym anonsie? Szczególnie w kwestii fotek. www.booking.com/hotel/gp/villa-les-orangers.pl.html?lang=pl&soz=1&lang_changed=1&selected_currency=PLN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szara.myszka.555 Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 21:55 Cóż, zdjęcia zrobione odkurzaczem. Do tego zero opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:00 Mnie się wydaje, jaby to były zdjęcia zdjęć. Robione odkurzaczem. Niemniej mogę się mylić. W każdym razie zastanawia mnie sens zamieszczania takiej oferty. To dla niewidomych? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:16 Wyglądają jak robione kartoflem 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:17 Bardzo klimatyczne. Podoba mi sie. Zwlaszcza to z sofa. W pierwszej chwili pomyslalam, ze siedzi na niej batman. Az musialam zoomowac. Jestem na tak! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:21 Już zabukowałem coś innego, z możliwością rezygnacji. Dlatego sprawdzam codziennie, czy nie ma czegoś lepszego. No i taki kwiatek mi się pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:27 To piekny kwiat, nie kwiatek. Ja bym tam brala, watek roku z fotorelacji gwarantowany! Nawet bez pizzy na wycieraczce. Przegrales zycie wlasnie. 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:36 Bym chciala tylko wiedziec, do czego sluzy ta zielona sprezyna. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:48 Yyyy serio, czy mnie w balona robisz? 😂 Jesli serio, to biore podwojnie, zeby sobie ta sprezyne na zywo zobaczyc. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:46 Ja bym tego nie wzięła. Nie ma pościeli i depozyt 500e? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 22:55 Tego z pościelą i depozytem nawet nie doczytałem. Niemniej widok na morze tam nie jest jakąś rzadkością. To wulkaniczna wyspa, w dodatku niewielka. Na Grenadzie też mieliśmy widok, w kilkukilometrowej oddali. To jest oczywiście fajne, niemniej nie najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 23:00 “Depozyt na poczet zniszczeń w wysokości € 500 jest wymagany po przyjeździe. Będzie to płatność gotówkowa. Zapłacona kwota powinna zostać zwrócona przy wymeldowaniu. Całość depozytu zostanie zwrócona w gotówce po sprawdzeniu stanu obiektu.” Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Booking po raz kolejny 24.12.24, 23:05 Tym bardziej świadczy to o podejrzanym charakterze oferty. Ba, zaczynam się czuć, jak w obiektywie internetowej, ukrytej kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Booking po raz kolejny 25.12.24, 00:06 No co tu sądzić Punkty za szczerość, nora, której nie weźmie się nawet za tę cenę (mi w testowych datach wyskoczyła absolutna taniocha) Odpowiedz Link Zgłoś