Dodaj do ulubionych

zamieniecka 70

IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 19:05
metr za 8.000
okolica nieciekawa, bo przy ulicy, w dzień korki i działka niezbyt duża
ale

blisko do centrum
okolica mi znajoma
Obserwuj wątek
    • Gość: Becia Re: zamieniecka 70 IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 19:29
      Czyli teraz tylko kredycik i wio... :)
    • Gość: ja Re: zamieniecka 70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 00:25
      Zwłaszcza układ tego apartamentu za ponad pół miliona zasługuje na uwagę :)
      www.zamieniecka70.pl/zam_mieszkania/nr6.pdf
      Kurcze kto to do cholery kupuje :)
      • Gość: mmm Re: zamieniecka 70 IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 00:51
        i jak?
        • Gość: mmm Re: zamieniecka 70 IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 01:05
          widze, ze stoja meiscu z budowa..
          ale przedobrzyli
          drogo
          plusy:
          bazar w sasiedzwtwoei-meg melina i polaczenie do centum genalne
      • Gość: facio Re: zamieniecka 70 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 16:51
        He he cena tego mieszkania już poszła 20tys w dół, na stronie jest za 509. Ja bym ich dusił do 450-460, ponad połowa jest wolnych tych mieszkań.
    • Gość: Bryl Re: zamieniecka 70 IP: *.centertel.pl 07.11.11, 16:34
      Praga jest nie doceniana. Blisko Centrum, dobre połączenie, niedaleko lasy i Wisła, sporo parków, pełna infrastruktura, wszędzie blisko a ceny śmiesznie niskie w porównaniu do takich Kabatów czy innych lokalizacji gdzieś hen poza miastem.
      Dziwna sprawa. Ja mam mieszkanko przy Siennickiej róg Waszyngtona i nie zamienił bym na żadną inną lokalizację.
      • fumek Re: zamieniecka 70 07.11.11, 21:32
        a co ta inwestycja ma z Pragą wspólnego? akurat wychowałem się w okolicach Siennickiej i wiem, że każdy z tamtejszych mieszkańców zdziwiłby się bardzo, jakby usłyszał, że mieszka na Pradze a nie na Grochowie :-)

ad rem
        lokalizacja na Zamienieckiej jest całkiem niezła, ale nie wszystkie twoje argumenty trafione. Połączenie z Centrum rzeczywiście b. dobre, pełna infrastruktura (w tym genialny i cywilizowany bazar Szembeka - na Kabatach ludzie skazani są na badziewie z Tesco albo drogie badziewie z bazarku przy Wąwozowej). Z tymi lasami i Wisłą to bym tak nie wyskakiwał. Najbliższy las to Olszynka Grochowska a to już kawałek drogi z Zamienieckiej. Wisła również w pewnej odległości, ale akurat Wisła nie zapewnia mieszkańcom wielu atrakcji. Parki rzeczywiście są w okolicy bardzo fajne.
        Akurat okolice rogu Siennickiej i Waszyngtona stawiam o półkę wyżej niż okolice Zamienieckiej, mimo że to również Grochów. Tam to już jest rzeczywiście rzut beretem do centrum czy do Skaryszaka. Niestety nic się w tych okolicach nie buduje.
        Gość portalu: Bryl napisał(a):

> Praga jest nie doceniana. Blisko Centrum, dobre połączenie, niedaleko lasy i Wi
        > sła, sporo parków, pełna infrastruktura, wszędzie blisko a ceny śmiesznie niski
        > e w porównaniu do takich Kabatów czy innych lokalizacji gdzieś hen poza miastem
        > .
        > Dziwna sprawa. Ja mam mieszkanko przy Siennickiej róg Waszyngtona i nie zamieni
        > ł bym na żadną inną lokalizację.
    • krzywinska Re: zamieniecka 70 28.01.14, 12:53
      Cena może nie jest wyjątkowo atrakcyjna, ale mieszkania są wykończone pod klucz z meblami w kuchni z AGD, w łazience jest szafka pod umywalką, kabina prysznicowa z hydromasażem. Jak ktoś nie lubi remontów to idzie na gotowe. oglądałam i fajnie wyglądają.
      • Gość: Widziałem Re: zamieniecka 70 IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.14, 13:35
        Mieszkanie jest wkończone od 2010 roku, i nikt tego nie chce kupić... trochę dziwne prawda?
        Układ jest bardzo nie ciekawy, za dużo kątów :)
        Przy ruchliwej ulicy zamienieckiej, nie wiem jak można spać tam w nocy
        Cena bardzo wysoka, wyposażenie nie używane ciekawe jak z gwaracnją?. I do kupienia obowiązkowo miesce w klatce w garażu.
        • doris-32 Re: zamieniecka 70 30.04.14, 09:56
          ja kupiłam mieszkanie jestem zadowolona ,mieszkania ustawne wykończone w dobrym standardzie cena przystępna co do garażu miejsca zlokalizowane na platformach bez problemu wjeżdzam na moje miejsce budynek zlokalizowany w centrum pragi więc trudno wymagać totalnej ciszy ale nie narzekam powstaje w okolicy centrum plac szembeka okolica staje się bardzo atrakcyjna polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka