Dodaj do ulubionych

willa anna - dom development

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 23:42
witam
czy ktos juz odbieral swoje mieszkanko? jak przebiegaly odbiory? ja nie dawno
sie zdecydowalam na ta inwestycje i zastanawiam sie jak to przebiegnie. z
gory wielkie dzieki za info
pozdr dla sasiadow;)
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: willa anna - dom development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 19:32
      .
    • Gość: Kuki Re: willa anna - dom development IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 04.06.04, 13:48
      Czesc,

Ja odebralem i juz mieszkam od pewnego czasu. Odbior byl OK. Zdecydowana
      wiekszosc mieszkan nie byla pod klucz, wiec teraz jest duzo ekip, ktore caly
      czas wierca ;) Ale okolica jest spoko i do centrum i Wilanowa blisko...

Do zobaczenia,

Kuki
      • Gość: Gosia Re: willa anna - dom development IP: 194.29.172.* 04.06.04, 17:02
        A dużo było poprawek? I jak się mieszka?
        pozdr
        • Gość: Kuki Re: willa anna - dom development IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 07.06.04, 11:44
          Witaj,

Co do poprawek, to moze jedna. I mala. Ogolnie jestem zadowolony, a ekipe ktora
          wykonczyla mieszkanie tez polecam. A zyje sie cudownie...;)

Narka,

Kuki
      • ingolula Re: willa anna - dom development 05.06.04, 08:27
        Kuki,
        napisz czy masz już internet i czy długo czekałeś na podłączenie?

Margerita
        • Gość: Kuki Re: willa anna - dom development IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 07.06.04, 11:45
          Czesc,

Nie mam jeszcze :(
          Ale dzisiaj podlaczaja, wiec dam Ci znac.

Narka,

Kuki
        • Gość: Kuki Re: willa anna - dom development IP: *.acn.waw.pl 07.06.04, 19:33
          Czesc,

Mam juz internet :D

Pozdrowienia dla sasiadow,

Kuki
          • Gość: mati Re: willa anna - dom development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 00:41
            ile kosztuje i og kogo?
            pozdr
            • Gość: Kuki Re: willa anna - dom development IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 08.06.04, 11:37
              mati,

za duzo i za wolno chodzi. Ale zapominam czasami, ze to nie Szwecja czy
              Japonia ;)

Mam Astercity i chodzi, to najwazniejsze. Kiedys mialem Neo+ i byla to szybsza,
              lecz drozsza usluga.

Linki:
              www.aster.pl
              www.neostrada.pl

Jak nie chcesz miec telefonu, to zostaje Astercity.

Pozdrowienia dla sasiadow,

Kuki
              • Gość: xxx Re: willa anna - dom development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 11:06
                • Gość: Mati Re: willa anna - dom development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 14:30
                  Czy wiadomo juz z czym otworzą nam sklepiki na dole??
    • ingolula Re: willa anna - dom development 04.06.04, 18:46
      Witam,
      ja również odebrałam i wszystko było ok.
      Wprowadzamy się w lipcu.

Pozdrawiam
      Margerita

• ingolula Re: willa anna - dom development 04.06.04, 19:04
        dodam tylko, że najbardziej cieszy się nasza sunia bo do jeziora "kilka metrów".
        • Gość: Mati Re: willa anna - dom development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 00:50
          Witam sąsiadów:)
          ja jeszcze przed odbiorem ale czy wiadomo juz cos na temat wysokosci czynszu??
          pozdr
          • ingolula Re: willa anna - dom development 05.06.04, 01:51
            Witaj Mati,
            jeszcze nie pytałam, ale myślę że nie będzie najniższy. W naszym domu ma
            mieszkać tylko 46 rodzin co może w znacznym stopniu wpłynąć na cenę. Jednak to
            tylko moje przypuszczenia.
            • Gość: Mati Re: willa anna - dom development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 13:48
              Ciekawe.... zeby tylko nie przesadzili z jego wysokoscia;(
              A tak poza tym mam pytanie. W tej niższej 3 piętrowej części budynku na
              ostatnim piętrze jest taras na który jest wejście z klatki? Czy wiecie do kogo
              on należy??? może jest wspólny?!? To by było rewelacyjne rozwiązanie na imprezy
              grilowe mieszkańców willi ;)
              pozdr
              • Gość: Margerita Re: willa anna - dom development IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 14:31
                Obawiam się, że ów taras jest prywatny. Poszczególne mieszkania mają duże
                tarasy, za które DD pobierał opłaty. Ja mieszkam w części wyższej i niestety
                nie załapałam się na mieszkanie z tarasem. Jednak robienie grilla polecam
                gdzieś na wolnej przestrzeni, bo i po co mieszkańcy okolicznych bloków mają nam
                zaglądać do talerza.Może po prostu zorganizujemy piknik nad jeziorkiem?

pozdrawiam
                Margerita

• Gość: . Re: willa anna - dom development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 23:36
      .
      • Gość: Mati Re: willa anna - dom development IP: 195.94.207.* 15.06.04, 09:40
        Ponawiam pytanko. Czy wiadomo juz z czym otworzą nam sklepiki na dole? I
        jeszcze jedno. Do osóbktóre już odebrały mieszkanko, na co zwracać uwagę przy
        odbiorach?
        • Gość: MARGERITA Re: willa anna - dom development IP: *.acn.waw.pl 16.06.04, 20:33
          Wiem, że na dole ma być jakaś galeria, ale to tyle.
          Co do odbioru to musisz sprawdzić z listą ( załącznik do umowy)czy wszystko się
          zgadza. U mnie było ok.

Margerita
          • Gość: Mati Re: willa anna - dom development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 22:58
            Galeria? To ciekawe :) a w którym pomieszczeniu tym pod wyższą częscią budynku
            czy niższą.
            • Gość: Margerita Re: willa anna - dom development IP: *.acn.waw.pl 17.06.04, 08:49
              Pod wyższą.

Pozdrawiam
              Margerita
              • Gość: mati Re: willa anna - dom development IP: 195.94.207.* 17.06.04, 13:01
                No to fajnie. Ciekawe co będzie pod niższą?

Pozdrawiam serdecznie
                • Gość: anna Re: willa anna - dom development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.04, 20:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka