Dodaj do ulubionych

willa kwirynow - segmenty

IP: *.skynet.net.pl 21.12.11, 15:17
jestesmy z mezem zainteresowani ta inwestycja - segmenty w cenie juz od 790 tys.
podobno zaczeli juz prace budowlane.
czy ktos juz sie interesowal kupnem u nich segmentu?
jak wygladala realizacja wczesniejszych etapow?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Bożenka Re: willa kwirynow - segmenty IP: *.play-internet.pl 22.12.11, 01:07
      Witam Panią. Ja z małżonką również myślimy nad zakupem w tej inwestycji. Rzetelny deweloper budujący ładne budyneczki w odpowiadającej nam okolicy, i w dodatku za rozsądną cenę - to jest z grubsza to czego potrzebowalismy;) Więc teraz już tylko wybieramy się do banku po kredycik, a segmencik zarezerwowaliśmy żeby nam nie uciekł sprzed nosa (podobno sporo mają zainteresowanych!). Nie wiem czy w to wierzyć ale podobno mimo tego jak się ładnie Państwo uśmiechną i poproszą to można wynegocjować 2% w dół (to nam powiedzieli znajomi, którzy już się zdecydowali!). Pozdrawiam być może przyszłych sąsiadów;) Zosia
    • Gość: krynia Re: willa kwirynow - segmenty IP: *.dynamic.mm.pl 22.12.11, 09:50
      Witam, mieszkam w poprzednim etapie. Super , świetna okolica i świetne wykonanie. Wzięłam kredyt w 2008 przy CHF 2,10 ale i tak jestem szczęśliwa - ta inwestycja to inwestycja mojego życia. Kuksia bierz to i nie słuchaj forumowych troli. Polecam Ci jeszcze bardzo dobrych doradców z home broker - wielu osobom pomogli tak jak mi, dostałam kredyt na preferencyjnych warunkach z odroczoną marżą - mam obecnie ratę 1500 zł, co przy zarobkach nasze rodziny 3500 to mały pikuś.

polecam, bierz, nie zastanawiaj się.

Krynia z segmentu A
      • Gość: MatkoBoska Re: willa kwirynow - segmenty IP: *.play-internet.pl 22.12.11, 10:14
        "jestem taka szczęśliwa ta inwestycja to inwestycja mojego życia"

LOL, niezłe ;) Można by dobrego psychiatrę poradzić.
    • Gość: Zbigniew Re: willa kwirynow - segmenty IP: 217.8.177.* 22.12.11, 10:14
      Ja z mężem również tam będę mieszkał. I nasze milusińskie też. Pozdrawiam wszystkich sąsiadów.
      A tak na poważnie to po co zaśmiecać to forum. Dajcie sobie siana z segmentem za "już od 790 tyś". Kto wam to kupi?
      • wandotroll1 Re: willa kwirynow - segmenty 22.12.11, 10:21
        0,20 pln od postu, więc co za różnica czy kupi czy nie?
        • Gość: Lucynka 58 Re: willa kwirynow - segmenty IP: *.subscribers.sferia.net 22.12.11, 10:49
          a ja właśnie zarezerwowałam dla mojego kochanka segmencik skrajny z ładną działeczką , żeby się mógł poopoalć spokojnie i żeby wścibskie bachory sąsiadów nas nie podglądały, a segmenciki przeurocze, jeszcze tylko kredycik i hajda ho do Krwinowa będzie się dojerzdżało!
          • wandotroll1 Re: willa kwirynow - segmenty 22.12.11, 10:54
            A to w ogóle jest w mazowieckim? Bo nic mi ta nazwa nie mówi.
          • Gość: Zbigniew Re: willa kwirynow - segmenty IP: 217.8.177.* 22.12.11, 11:12
            Patrząc na twój nick zgadzam się zupełnie z tym żeby dzieci nie patrzyły na was opalających się.
            Jeśli faktycznie płacą wam 0,20 za post to się trochę wysilcie, bo te wasze "segmenciki", "przeurocze" i "kredyciki" demaskują was w pierwszym zdaniu.
            • Gość: Lucynka 58 Re: willa kwirynow - segmenty IP: *.subscribers.sferia.net 22.12.11, 12:39
              Co mi Pan tu imputuje? Co prawda pracowałam kiedyś w biznesie nieruchomościowym ( w ten sposób poznałam mojego młodszego kochanka) ale się zniechęciłam bo ludzie przestali inwestować na kredycik. Jednakowoż kupuję tą wille w Krwinowie , bo po pierwsze cenka mi odpowiada i uważam że to dobra ynwestycja, poza tym będę miała gdzie pograsować ze swoim kochankiem a Panie z biura sprzedaży zapewniły mnie że przez ściany tych domków sąsiedzi nic nie będą słyszeć, więc śmiało można sobie pokwiczeć;-)
              Mam tylko nadzieje że wkrótce poznam nowych sąsiadów, z którymi bedziemy sobie wspólnie grilować. Jestem mistrzynią w pieczeniu kiełbaski!
              Mam jeszcze nadzieję że młodym wykształconym sąsiadom nie będzie przeszkadzało opalanie się toples...Jakby co zawsze można posadzić wyskie tuje!
              Jeszcze jedno, mój kochanek obecnie bezrobotny chętnie trawniczek przystrzyże, po piesku kupke sprzątnie za drobną opłatą. Już się nie mogę doczekać....
              • Gość: kuksia Re: willa kwirynow - segmenty IP: *.skynet.net.pl 22.12.11, 13:05
                myslalam, ze to forum jest po to, zeby podyskutowac o nieruchomosciach w warszawie i okolicach, dowiedziec sie, czy dany deweloper jest solidny, a nie sobie nawymyslac.

dziekuje za konstruktywne odpowiedzi (zwlaszcza dotyczace mozliwosci negocjacji ceny), a do tych zlosliwych i nieprzyjemnych nie bede sie odnosic. nie kazdy, kto napisal posta na tym forum jest wyslannikiem dewelopera. sa tez zwyczajni ludzie szukajacy dla siebie fajnego domu.

do wandotroll1: Kwirynow to czesc Starych Babic, czyli mazowieckie.

PS porownujac cene poprzednich etapow willi kwirynow czy nawet aktualne ceny inwestycji na bemowie (makdom-fort chrzanow, bi-patio avenir, domdevelopment-akropol), to moim zdaniem jest to interesujaca oferta.
                • Gość: kredycik_i_wio Re: willa kwirynow - segmenty IP: *.play-internet.pl 23.12.11, 01:22
                  dobrze myślałaś - to forum jest dla tych co chca kupić. Więc co tu robisz, przekręciaro? Przecież ty chcesz SPRZEDAĆ? myslisz ze nie wyczuję deweloperskiej gnidy z kilometra? to się przeliczylaś, sprzedajna harpio. Nie masz przypadkiem genów jakiegoś dziadka-szmalcownika, co wydawał rodaków gestapowcom? że tak się w niego wrodziłaś i nabierasz rodaków na zmarnowane niewolnicze życie, spłacając w pocie czoła bankierów z zachodniej europy? no ale niekitorzy za prowizyjkę zrobią każdą niegodziwość. nie pozdrawiam, smutnych świąt.
    • sammler Re: willa kwirynow - segmenty 23.12.11, 02:16
      Gość portalu: kuksia napisał(a):

> jestesmy z mezem zainteresowani ta inwestycja - segmenty w cenie juz od 790 tys

Rozumiem, że chodzi o etap IV? Przepraszam za szczerość, ale chyba sobie żartujesz, jeśli piszesz o segmencie pod Warszawą w cenie od 5.266,67 zł/m2 (segment 150 m2 "już za" 790 tys zł, w tym 1-st. garaż - podobno tylko takie są oferowane w tym etapie). I to bez względu na to, czy ten segment chcesz kupić, czy tylko próbujesz nam sprzedać. Tańsze w przeliczeniu na m2 są już domy na osiedlu Saska w Wa-wie, o rzut beretem od mostu Siekierkowskiego, reklamowanym jako ekskluzywne (ja bym raczej powiedział, że pretensjonalne).

S.
      • Gość: jacek willa kwirynow - segmenty IP: *.speed.planet.nl 23.12.11, 07:38
        pretensjonalne to rychtyk cos dla ciebie !!!

a swoja droga ciekawe, gdzie i w jaki sposob mozna wejsc w posiadanie darmowego zabezpieczenia do ryzyka pretensjonalnosci ???
      • Gość: gosc Re: willa kwirynow - segmenty IP: *.by.hacksoft.info 23.12.11, 09:05
        Nie zmienia to faktu, że tylko nieco większe segmenty/bliźniaki w poprzednim etapie, budowanym już "w kryzysie" sprzedały się co do jednego w cenach znacząco wyższych(od 1,2 mln za 170m), więc nie sądzę by była to wygórowana cena jak za tę okolicę.
        • sammler Re: willa kwirynow - segmenty 24.12.11, 08:55
          Gratuluję nowatorskiego podejścia do wyceny nieruchomości... Jak to szło? Miliony much nie mogą się mylić?

S.
          • Gość: jacek willa kwirynow - segmenty IP: *.speed.planet.nl 24.12.11, 10:40
            ty a moze sprobuj opylac muchom te swoje darmowe zabezpieczenia ??

jak sie mucha pomyli - bedzie mogla skorzystac
    • Gość: ooo sprzedawca innowator IP: *.dynamic.mm.pl 23.12.11, 09:12
      jeden z pierwszych developerów, który na stronie z ynwestycją zamieszcza zdjęcie klientów

www.willakwirynow.pl/otoczenie_kwirynowa.html?p=49
      dla mnie bomba

• Gość: Lucynka 58 Re: sprzedawca innowator IP: *.subscribers.sferia.net 23.12.11, 09:49
        Jak można być tak okrutnym o okresie swiąt wobec Pań z biura, to przeurocze blondynki, nawet mój kochnek (Adolf) wziął od jednej numer telefonu i esemesuje świątecznie;-) Na stronie jest zdjęcie polany w lesie, idelalne miejsce żeby się wspólnie zintegrować np. pobawić w berka lub poopalać na golaska!
        Te domki są super , codziennie oglądam wizualizację i już zarezerwowałam duuuuuuuuże łużeczko z blek red wait.
        Papaptki, wesolych swiat dla sasiadow, pan z biura i moich wielbicieli!
        • Gość: LOL Re: sprzedawca innowator IP: *.play-internet.pl 23.12.11, 12:00
          "Nie zmienia to faktu, że tylko nieco większe segmenty/bliźniaki w poprzednim etapie, budowanym już "w kryzysie" sprzedały się co do jednego w cenach znacząco wyższych(od 1,2 mln za 170m), więc nie sądzę by była to wygórowana cena jak za tę okolicę. "

A to akurat nic nie mówi o atrakcyjności tego zadupia a tylko o tym jakimi idiotami jest mnóstwo naszych rodaków i jak nakręcono szaleństwo w poprzednich latach. Dali dorosłym dzieciom nóż w rękę (kredyt pod korek) i dzieciaki się pokaleczyły. Tak czy kwak naiwne jelenie jak sam piszesz już kupiły, a reszta na widok takich cen i miejsc wybucha śmiechem :-)
          • Gość: łosica Re: sprzedawca innowator IP: *.dynamic.mm.pl 23.12.11, 15:44
            z racji sąsiedztwa "łosiowych błot"
            ŁOSIE a nie jelenie!
            • Gość: Lucynka 58 Re: sprzedawca innowator IP: *.subscribers.sferia.net 27.12.11, 18:34
              I jak drodzy, przyszli sąsiedzi? Pojedliście w święta? Ja z Adolfem wybrałam się na Pasterkę do Krwinowa i było tak códnie że utwierdziłam się w przekonaniu o zakupie na kredycik tej wiilli. Ludzie tak pięknie śpiewali kolędy...mój kochanek szepnął mi w kościele na ucho: to nasze miejsce na ziemi stara:-)
              • wandotroll1 Re: sprzedawca innowator 27.12.11, 18:41
                Po kiego grzyba podbijasz tę nędzną reklamę?
                • Gość: Lucynka 58 Re: sprzedawca innowator IP: *.subscribers.sferia.net 27.12.11, 18:59
                  Ponieważ chcę żeby jak najszybciej pojawili się nowi (najchętniej młodzi) sąsiedzi! Chcę żeby mój Adolf jak najszybciej zanalazł jakieś zajęcie przy koszeniu trawników. W przyszłości widzę go w roli administratora osiedla, a ty dlaczego podbijasz kochanieńka, tobie też zależy żeby wille szybko się sprzedały
      • Gość: andrzej Re: sprzedawca innowator IP: *.home.aster.pl 03.07.12, 00:12
        Cała prawda! Dobrze to ująłeś!
        • aniskar Re: sprzedawca innowator 09.12.16, 18:33
          Witam, czy ktoś z Państwa zakupił segment w tej inwestycji? Jestem na etapie kupna innej inwestycji tego developera i chciałam dopytać o kilka szczegółów kogoś kto już kupił i może na kilka pytań odpowiedzieć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka