Dodaj do ulubionych

Ronson, co myślicie

IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.12, 18:12
Jakie macie zdanie na temat Ronson Development? Warto z nimi rozmawiać. Z tego co widzę, to raczej stabilny deweloper, chyba że się chwalą na wyrost: www.porthouse.pl/porthouse/artykul/1675/ronson-development-spokojny-o-przyszlosc

Pytanie jak oceniacie też ich ofertę mieszkań?
Obserwuj wątek
    • Gość: .- Re: Ronson, co myślicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.12, 11:40
      Wyszukiwarkę ukradli?
    • Gość: Czosnek Re: Ronson, co myślicie IP: *.play-internet.pl 19.01.12, 13:19
      pachnie mocno od nich czosnkiem tak jak całe GW, więc zalecam daleko idącą ostrożność!
    • Gość: r. Re: Ronson, co myślicie IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.01.12, 21:05
      Czesc, ja kupilem kilka m-cy temu lokal w Gemini2. Na razie jestem zadowlony. Bylo z kim pogadac, Pan od zmian w aranzacji tez bardzo cierpliwy. Dostaje informacje na kazdym etapie, moglem zobaczyc tez lokal pokazowy. Bardzo zalezalo mi na kupnie w tej akurat inwestycji, z uwagi na lokalizacje, bardzo dobre opinie o Gemini1 i jakos wykonania (a Gemini2 ma byc w jeszcze lepszym standardzie). Obseruje szybko rosnaca budowe, uruchamiam kolejne transze kredytu cieszac sie z kursu CHFa

Wiem, ze zaraz beda tu glosy ze niepotrzebnie kupowalem, ze jestem jeleniem, ze przeplacilem, ale naprawde mnie to nie interesuje. Nie jest to tematem tego watku! :-)
      • Gość: Dział Sprzedaży Re: Ronson, co myślicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 21:28
        "Obseruje szybko rosnaca budowe, uruchamiam kolejne transze kredytu cieszac sie z kursu CHFa"
        Cieszy dobra postawa klienta, ponadto mieszkanie w najlepszej i najdroższej dzielnicy - warszawskim Beverly Hills to także i prestiż

Gratulujemy!!!
        • Gość: ha Re: Ronson, co myślicie IP: *.energis.pl 20.01.12, 11:20
          Ludzie, czy naprawde nikt nie może być zadowolony? Kupić mieszkania? Jeśli tylko ktoś cos pochwali, to od razu albo podejrzenie że jest z działu sprzedaży czy tez pracuje dla deva albo że jest jeleniem.
          • dobrapolisa Re: Ronson, co myślicie 20.01.12, 12:02
            Gość portalu: ha napisał(a):

> Ludzie, czy naprawde nikt nie może być zadowolony? Kupić mieszkania? Jeśli tylk
            > o ktoś cos pochwali, to od razu albo podejrzenie że jest z działu sprzedaży czy
            > tez pracuje dla deva albo że jest jeleniem.

Nawet nie wiesz jak bym chciał być zadowolony!!!
            Tyle że mam mniej farta:)
            Elmis Invest w każdym razie w Łomiankach nie polecam:)
            • Gość: Mateusz Re: Ronson, co myślicie IP: 46.187.139.* 26.08.13, 20:22
              A ja uważam ze Ronson ma ciekawe inwestycje w Warszawie, z tego co wiem to buduje również w innych miastach.
              • Gość: antydev Kamilu, Marku i Mateuszu- po co odkopałes 3 wątki? IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 21:13
                o Ronsonie? Zatrudnili cie tam i chcesz jakieś bzdury popisać?
                Zacząłeś z grubej rury jak amator. Ja bym już Cię zwolnił, bo się zbłaźniłeś tymi 3 postami.
                • Gość: facet z ręcznikiem Re: Kamilu, Marku i Mateuszu- po co odkopałes 3 w IP: *.adsl.highway.telekom.at 26.08.13, 21:35
                  > o Ronsonie? Zatrudnili cie tam i chcesz jakieś bzdury popisać?
                  > Zacząłeś z grubej rury jak amator. Ja bym już Cię zwolnił, bo się zbłaźniłeś ty
                  > mi 3 postami.

raczej się chłopak rozwija zawodowo jako spamer, błaźnił się pod nickiem gumri, gdzie nie wiedział, jakiej jest płci i kiedy co kupił, ale zawsze od Ronsona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka