Dodaj do ulubionych

SKOROSZE III - WŁAM DO POMIESZCZEŃ GOSP.

IP: *.net.external.hp.com 12.03.02, 09:43
Witam,

Z wiązku z ponownym włamaniem w bloku 8 ponawiam pytanie do wszystkich
zainteresowanych: CZY KTOŚ WIE, CO Z OCHRONĄ POSESJI?

Przy okazji apel do Wszystkich: pamiętajcie o zamykaniu wejść na strychy i
garaże. Nikt inny na tym nie traci - tylko my...

Art
Obserwuj wątek
    • Gość: PL Re: SKOROSZE III - WŁAM DO POMIESZCZEŃ GOSP. IP: *.it.pl 12.03.02, 11:32
      W ostatnim czasie lawinowo wzrosła ilość włamań w spokojnym dotąd Starym Ursusie
      Na sąsiednim osiedlu Kolorowa jest podobnie jak u nas na Skoroszach III.
      Uważam,że każdy włam trzeba zgłaszać na Policję. Już teraz po ulicach jeżdzi
      więcej patroli.Temat ochrony posesji wyjaśni się zapewne po zakończeniu budowy
      A4.Teraz to chyba za droga impreza.Pozdrawiam
    • Gość: ej Re: SKOROSZE III - WŁAM DO POMIESZCZEŃ GOSP. IP: *.it.pl 12.03.02, 11:36
      Witam Wszystkich,
      jestem mieszkanka A3. Swego czasu skradli mi z samochodu radio w garazu.
      Jak zadzwonilam z pytaniem o ochrone do administracji - pani stwierdzila, ze decyzja zarzadu Wspolnoty
      budynek nie ma ochrony do momentu wykonczenia budynku A4. Istna paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdr
      ej
      • Gość: Gawdar Re: SKOROSZE III - WŁAM DO POMIESZCZEŃ GOSP. IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 14.03.02, 11:34
        Czy niw uważacie, że nie tylko w kontekście ochrony ale również wielu innych
        powinnyśmy się zastanowić nad wyborem bardziej sprawnego i światłego Zarządu
        wspólnoty Skorosze III.
        Pzdr
        • Gość: Art Re: SKOROSZE III - WŁAM DO POMIESZCZEŃ GOSP. IP: *.net.external.hp.com 14.03.02, 13:50
          Witam,

Jestem troszkę niezorientowany.
          Co poza sprawą ochrony możesz im zarzucić?

Art
          • Gość: Art Re: SKOROSZE III - WŁAM DO POMIESZCZEŃ GOSP. IP: *.net.external.hp.com 19.03.02, 12:43
            Ponawiam pytanie do Gawdar'a.

Art
          • Gość: Gawdar Re: SKOROSZE III - WŁAM DO POMIESZCZEŃ GOSP. IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 08.04.02, 13:10
            Gość portalu: Art napisał(a):

> Witam,
            >
            > Jestem troszkę niezorientowany.
            > Co poza sprawą ochrony możesz im zarzucić?
            >
            > Art

Wiele rzeczy:
            [ pierwsze zebranie na pytanie co tak naprawdę wchodzi w czynsz Pani Prezes
            zakręciła się jak śrubka i zakończyła wywód, że musi jeszcze coś sprawdzić
            [ Przyszedł Prezes EBEJOTU a Pani Prezes rozpływa się na jego widok - a wydaje mi
            się, że powinno być na odwrót
            [ później ogłoszenie Zarządu, że posiadają to takie to a takie komórki -
            próbowałem się dodzwonić na jedną cały czas wyłączona - ciekawe jakie rachnunki
            płacą
            [ próba rozmowy na temat zagospodarowania tarasu z Panią Prezes - koszmar nie na
            nic się nie zgadza bo WM się nie zgadza - czyli jej głos jest naszym głosem
            [ później sprawa zamykania drzwi do garażu. Nikt nie był łaskaw poinformować nas,
            że są kluczę tylko pewnego wieczoru wracam, wjeżdżam do garażu ,w bagażniku pełno
            zakupów a tu niespodzianka bieganie na około - Zarząd pownien natychmiast ustawić
            do pionu administratora - a tu nic towarzystwo wzajemnej adoracji
            [ostatnie sprawa

pomysł z ochroną za 90 zł miesięcznie od mieszkania - to chyba lekka
            przesada "frazes" niech policzą dobrze i zastanowią się co proponują

• Gość: arek Re: SKOROSZE III - WŁAM DO POMIESZCZEŃ GOSP. IP: 157.25.78.* 22.03.02, 17:01
      podpisuje sie pod tym rekami i nogami. Rowniez jestem goracym oredownikiem
      ochrony naszego bloku - za tydzien sie do niego przeprowadzam a wiadomosc o
      wlamaniach to istny zimny prysznic!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka