Dodaj do ulubionych

Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów

IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.12, 13:30
Co myślicie o Fadesie Polnord i Ostoi Wilanów? Planuję zakup własnego M i to jedna z ofert, które rozpatrzam najpoważniej. Słyszałem dużo dobrego o tym osiedlu i developerze, ale chciałbym jeszcze zasięgnąć opinii na forum. Bedę wdzięczny za wszystkie wypowiedzi. Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: cablo_postas Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.12, 14:16
      oczekuję na wdzięczność i wypowiadam się - bardzo dobry developer , nie wiem czy nie najlepszy, próbuje nawet budować coś pod konstancinem
      • Gość: pastas_coblo Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów IP: *.core.ynet.pl 23.06.12, 01:04
        Bardzo dobry deweloper, wszystko przebiega sprawnie i szybko. Pełen profesjonalizm, szczególnie do momentu wpłaty kasy
        • Gość: Pablo_cablo Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów IP: *.core.ynet.pl 23.06.12, 01:07
          newforum.gazeta.pl/forum/w,106,98769569,98769569,FADESA_Polnord_Polska_moja_historia.html

forum.gazeta.pl/forum/w,106,109423682,109423682,Ostoja_Wilanow_Fadesa_Polnord_szukam_informacji.html
          • lechita_pz Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów 26.03.15, 20:43
            Polnord- opinie o największych deweloperach www.facebook.com/robyg.murapol.opinie.raporty.
    • Gość: kiblo_babras Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 14:41
      a jakie jeszcze inne oferty rozpaczasz?
      • Gość: costac_bibas Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów IP: *.net.pbthawe.eu 28.07.12, 12:42
        Kupiłem tam mieszkanie rok temu, nie ma zadnych poważniejszych problemów, najwyżej jakies pierdoły, ktore zawsze się spotyka przy kupnie mieszkania. Sąsiedzi tez mówią ze są zadowoleni. Cena na tle konkurencji wypada racjonalnie. Jesli jeszcze raz podejmowałbym tą decyzję, zrobiłbym tak samo, polecam.
        • Gość: Gość Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów IP: *.play-internet.pl 28.07.12, 13:19
          Plusem jest to, że można negocjować rabat na zakup mieszkania wakacyjnego w Sopocie/Gdańsku. Czyli dwa w jednym.
          • Gość: krzych_gib Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów IP: *.net.pbthawe.eu 30.08.12, 20:02
            Fadesa jest ok, to dobry developer, jestem wlasnie po zakupie wlasnego M w ostoi wilanów i jestem zadowolony
    • Gość: Marian My z mężem też już nabyliśmy apartamencik w Ostoi IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 23:17
      Deweloper jest znakomity, brak jakichkolwiek usterek, a nawet jak są, to są błyskawicznie usuwane. Polecam Fadesę i to osiedle, prima sort!
      • agul-la00 fadesa 30.09.12, 18:58
        Jestem właśnie po zakupie mieszkania od Fadesy na osiedlu Ostoja wilanów, jestem bardzo zadowolona, nie było żadnych problemów. Wszystko wyglada w porządku. Obsługa w Fadesie jest mila i pomocna, polecam i pozdrawiam
        • Gość: jola Re: fadesa IP: *.core.ynet.pl 30.09.12, 21:29
          znacie jakąś maść na ból jąder??
    • Gość: MaxMarek Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.12, 18:50
      Wspaniały deweloper, wspaniale mieszkania!!! Kupujcie!!!
      • Gość: powaga Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.12, 07:52
        wśród wspaniałych developerów tenże najwspanialszy.....
    • lechita_pz Re: Fadesa Polnord / Ostoja Wilanów 26.03.15, 20:44
      Polnord. Raporty, opinie o największych deweloperach w Polsce www.facebook.com/robyg.murapol.opinie.raporty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka