Dodaj do ulubionych

Warszawa Włochy, ul. Mikołajska

IP: *.army.mil.pl / *.army.mil.pl 30.06.04, 08:23
Szukam przyszłych sąsiadów (jak mam nadzieję) z ul. Mikołajskiej na Włochach.
Zanim kupię mieszkanie chciałbym się spytać, jak oceniacie wiarygodność
inwestora i całą inwestycję?
pozdrawiam
darek
Obserwuj wątek
    • Gość: angela Re: Warszawa Włochy, ul. Mikołajska IP: *.kwik / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 15:00
      chetnie podpytam w ktorym miejscu ,pracuje w okolicach - moze bylaby to dobra
      inwestycja , prosze o blizsze info
      • Gość: midarek Re: Warszawa Włochy, ul. Mikołajska IP: *.army.mil.pl / *.army.mil.pl 22.07.04, 17:19
        ul. Mikołajska, charakterystyczne osiedle "ujęte" w trójkąt ulic pośród domków
        jednorodzinnych... Buduje firma ATTIS. Wyprzedane większość mieszkań, termin
        oddania późna jesień/zima (???)br. Folder reklamowy jak się zorientowałem
        delikatnie odbiega od rzeczywistości, ale nie bądźmy małostkowi :-)

dziękuję z góry za info
        midarek
        • Gość: Konrad Re: Warszawa Włochy, ul. Mikołajska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 16:26
          Mozesz podac jakies namiary na developera, strona www, tel?
          • joannaff Re: Warszawa Włochy, ul. Mikołajska 26.07.04, 10:37
            Gość portalu: Konrad napisał(a):

> Mozesz podac jakies namiary na developera, strona www, tel?

zajrzyj tutaj:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=11326668
            a wiecej info znajdziesz na nieruchomosci.onet.pl wpisujac Ogrody włoskie.

dodam, ze zakonczenie inwestycji jest planowane na koniec lutego
            • Gość: midarek Re: Warszawa Włochy, ul. Mikołajska IP: *.army.mil.pl / *.army.mil.pl 26.07.04, 13:21
              > dodam, ze zakonczenie inwestycji jest planowane na koniec lutego
              :-) ja usłyszałem, że na koniec listopada... góra grudzień, co mi osobiście nie
              odpowiada, bo odbiór mieszkania w zimę to nieporozumienie, ale nie bądźmy
              małostkowi :-))
              pozdrawiam
              darek
              • joannaff Re: Warszawa Włochy, ul. Mikołajska 27.07.04, 14:22
                > :-) ja usłyszałem, że na koniec listopada... góra grudzień,

w umowie mam napisane oddanie na 28 lutego...
                • Gość: Seba Re: Warszawa Włochy, ul. Mikołajska IP: *.abg.com.pl / *.abg.com.pl 28.07.04, 12:51
                  ja również
                  • Gość: midarek Re: Warszawa Włochy, ul. Mikołajska IP: *.army.mil.pl / *.army.mil.pl 30.07.04, 14:52
                    Wczoraj po raz kolejny byłem na Mikołajskiej... sprawdzić, czy
                    rzeczywiście "okna są wstawiane", jak to powiedział mi Pan Krzysztof. Z pewną
                    taką nieśmiałością pofatygowałem się na Włochy i... rzeczywiście! Jest nieźle!
                    Zrobiłem sobie przy okazji pokaźną rundkę po okolicy, a zwłaszcza po lasku po
                    drugiej stronie ulicy. Las, z kategorii
                    Chodźmy_I_Wyrzućmy_Tam_Wszystkie_Śmieci, domki odwiecznych mieszkańców Włoch i
                    nowe inwestycje, zwłaszcza "plomby" takie jak Ogrody Włoskie... Sprawdziłem ile
                    jest pieszo do najbliższego przystanku autobusowego, czy (i jak bardzo) słychać
                    pociągi, samochodu oraz psy sąsiadów...
                    no cóż, cieszę się, że rzeczywiście okna już powoli są wstawiane do pnących sie
                    murów!
                    pozdrawiam
                    midarek
                    • Gość: Seba Re: Warszawa Włochy, ul. Mikołajska IP: *.abg.com.pl / *.abg.com.pl 02.08.04, 14:03
                      ponieważ Pan Prezes jest bardzo zajęty i nie udaje mi się z nim skontaktować
                      pozwolę sobie w ten sposób przekazać trochę ciekawostek.
                      Będe tam i mieszkał i mam ustalone z Panem Prezesem iż będę tam udostępniał
                      mieszkańcom internet.
                      Polecam adres intelnet.fm.interia.pl
                      Załączone zdjęcia z budowy
                      pozdrawiam,
                      Seba
                      • Gość: sepi Re: Warszawa Włochy, ul. Mikołajska IP: *.lot.pl 02.08.04, 15:01
                        Czesc SEBA !

Wypelnilem twoja ankiete. Mam miec mieszkanie w bud. C

pozdrawiam

Zbyszek
                        • joannaff forum prywatne - WŁOCHY - OGRODY WŁOSKIE 02.08.04, 17:20
                          Drodzy sąsiedzi,
                          na Fora prywatne założyłam forum mieszkanców Ogrodów Włoskich. Znajdziecie je w
                          katalogu:
                          Fora prywatne/Miasta/Mazowieckie/Warszawa/WŁOCHY - OGRODY WŁOSKIE

Myslę, że będzie to dobre miejsce na ustalanie różnych spraw, np. internet -
                          SEBA świetny pomysł.

Będzie też możliwość lepszego poznania się:)

pozdrawiam i do zobaczenia na forum:)

Asia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka