IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:53
Odebrałam taki wynik cytologii i nie wiem teraz czy mam iść z tym do gina czy
nic nie robic czy się podleczyć czymś bez recepty. Proszę o radę!
Grupa II, zmiany zapalne i odczynowe, niespecyficzna flora bakteryjna,
niewielkie zmiany zapalne.
Obserwuj wątek
    • dorianne.gray Re: Cytologia 08.06.06, 20:04
      Nie wiem jak Ty, ale ja jak odbieram jakieś wyniki to idę do lekarza, żeby mi
      je zinterpretował i powiedział, co dalej...
      • Gość: zuza Re: Cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:06
        dziwaczna jesteś, przecież wiadomo, że na forum zinterpretują najlepiej wink
        • Gość: Majeczka Re: Cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:20
          Chodzi o to że jak pójde do lekarza to wybule 80 zł!smile (dla mnie to nie jest
          pstryknąć palcami) I nie chcę iść po to aby usłyszeć - wszystko w porządku,
          proszę przyjść za 3 miesiące. Czy teraz jasne?
          • Gość: zuza Re: Cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:28
            i co? wolisz, zeby diagnozę postawiły jakieś panienki z forum? wątpliwa
            oszczedność, ale to w koncu twoje zdrowie
          • dorianne.gray Re: Cytologia 08.06.06, 23:46
            To w Polsce już nie ma bezpłatnej opieki zdrowotnej? Co za czasy...
            Fakt, 80 zł ważniejsze niż zdrowie smile
            • wesolabuzia1 Re: Cytologia 08.06.06, 23:54
              ogólnie mówią, ze II gr ok. Tylko niektóre dziewice mają Igr. Zależy jeszcze w
              jakim czasie przed czy po owulacji przeprowadza się cytologię.Ja też miałam II
              gr.jakiś stan zapałny, dostałam Gynalgin i czyje ze lepiej.
              • Gość: Majeczka Re: Cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 00:06
                Wreszcie jakiś konkret, dzięki. Gynalgin jest na receptę?
              • aga55jaga Re: Cytologia 09.06.06, 00:10
                o przepraszam moja mama ma I gupę a dziewicą zapewne nie jest sądząć po mnie i
                moim rodzeństwie
                I mnie też po zabiegu trafiła się raz pierwsza grupa
                • Gość: Majeczka Re: Cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 00:38
                  To bardzo łądnie smile Ja też miałam I ale to było wieki temu. Faktycznie gdy
                  zaczęłąm uprawiać sex zrobiła się II uncertain Ci afceci nam szkodzą!
                  • aga55jaga Re: Cytologia 09.06.06, 00:46
                    i tu się z tobą zgodzę
                    • wesolabuzia1 Re: Cytologia 09.06.06, 16:31
                      nie wim czy Gynalgin jest na receptę, zapytaj w aptece.Ja miałam receptę.wiem
                      jedynie ze kosztuje niecałe 2 zł.
                      • Gość: Majeczka Re: Cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:39
                        Używam teraz Vagical, takie globulki z nagietkiem na stan zapalny. Na zmiane z
                        Lactovaginalem. Zobacze moze pomoże. I tak mam na wyniku cyt. zalecone
                        powtórzenie badania za 3 meisiące to powtórzę nawet za 2. (taniej - 35 zł) Jak
                        nie minie idę do gina.
                      • Gość: kinga Re: Cytologia IP: *.compower.pl 10.06.06, 20:16
                        tak gynalgin jest na receptę kosztuje 1,80zł
                        • Gość: nana Re: Cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:00
                          ja tylko dostalam odp ze mam II grupe(choc wyniki dostalam to i tak nic nie
                          zrozumialam).gin powiedziala ze to dobry wynik. 3-4 miesiace pozniej podczas
                          wizyty gin sie zapytala czy mam uplawy-akurat mialam jakies makarony,
                          przepisala mi nystatyne za 8 zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka