Gość: Nie Polecam
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
19.09.12, 10:28
Witam,
Już nie jest tak słodko ja kiedyś. Po 5 latach użytkowania mieszkania jako zadowolony klient kupiłem kolejne, większe, ładniejsze, lepsze. Taka była teoria. Prawda okazała się jednak inna. Jakość padła na pysk zupełnie. W mieszkaniu - fatalnie wykonane tynki, najtańsze jakie się tylko dało zamontować parapety, straszliwej jakości okna - wypaczają się, klamki od okien wystarczy dotknąć by odleciały, drzwi wejściowe niby antywłamaniowe a jak z papieru - pewnie też najtańsze, wentylacja - niby maiła być nowoczesna, hybrydowa tylko hałasuje, zerowa izolacja akustyczna mieszkania. Na klatkach i korytarzach - niefunkcjonalne, przeszkadzające grodzie przeciwpożarowe (zamiast zamontować do każdego mieszkania drzwi przeciwpożarowe pomontowali na klatkach grodzie przeciwpożarowe - prosta kalkulacja zamiast 5, 6 solidnych drzwi do mieszkań, najwyżej para dodatkowych grodzi na każdym piętrze - super oszczędność), gorąco jak w piekle - wentylacja oczywiście nie działa ale niby jest, w windach parzący panel sterujący - z czymś takim pierwszy raz się spotkałem - przyciski tak gorące, że można się poparzyć.
I na dodatek balkony, z których woda opadowa kapie Ci na głowę mimo, a może właśnie dla tego, że nad sobą masz balkon sąsiada.
Zupełna tragedia jakościowa mimo dość wysokich cen. Aż nie chce się o tym pisać. Jako stały klient EBEJOT z całego serca odradzam.