Dodaj do ulubionych

Dni otwarte

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 19:02
Gdyby ktoś był zainteresowany: www.robyg.pl/dni-otwarte.html W weekend będą dni otwarte Robyga (Bemowo, Wilanów, Żoliborz), ostatnia chwila, żeby złapać jakieś mieszkanko w RnS i ewentualnie obejrzeć, jakąś promocję wyhaczyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: wz wstrzymać się z zakupem!!!!!Będzie lepszy program! IP: *.free.aero2.net.pl 12.10.12, 20:30
      wstrzymać się z zakupem!!!!!Będzie lepszy program! Będzie dopłata do mieszkania, nie do kredytu! Olać RNS.
      • Gość: ) Re: wstrzymać się z zakupem!!!!!Będzie lepszy pro IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.12, 11:31
        Nie będzie żadnego nowego programu. A nawet jeśli, to moim zdaniem nic im to nie da. Ludzie zwyczajnie nie mają pieniędzy. Co mi po 10% "ulgi" jak mieszkanie kosztuje 500-600 tyś? Niech to samo mieszkanie kosztuje 200-300 tyś to nikomu (oprócz banków i devów) żadne dofinansowanie nie będzie potrzebne. Moim zdaniem potencjał w postaci lemingów w kagańcu na 30+ lat już się skończył.
        • rydzyk_fizyk Re: wstrzymać się z zakupem!!!!!Będzie lepszy pro 15.10.12, 22:51
          Inna sprawa, że musieliby się wstrzymać co najmniej do 2014 r. :)
          • Gość: Optymista Re: wstrzymać się z zakupem!!!!!Będzie lepszy pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.12, 00:14
            Jak się ma w perspektywie kredycik na 30 lat to warto chyba jeszcze ten rok poczekać i przemęczyć się z mamusią. Dzięki nowym dopłatom ratka kredytu będzie mniejsza.
            • Gość: Mat ostatni gasi światło IP: 82.192.79.* 16.10.12, 07:51
              Jak przeczytałem w piątek o kolejnym programie dopłat by utrzymać wysokie ceny to spakowałem walizki i już mnie nie ma. Bye "milionerzy" na smyczy.
              • Gość: Patriota Re: ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.12, 08:44
                Powodzenia. Pakuj się szybko. Nie potrzebujemy tu takich jak ty.
                • Gość: Mat Re: ostatni gasi światło IP: 82.192.79.* 16.10.12, 10:24
                  Tak. Polsce potrzebni są niewolnicy pracujący za miskę ryżu i oddający wszystko do banku. Ja raczej też nie będę tęsknił. Sprawdź IP z którego piszę, a dowiesz się gdzie postanowiłem żyć.
                  • Gość: man Re: ostatni gasi światło IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.12, 13:51
                    mi wyświetliło Holandię, ale mogę się mylić...
            • Gość: ) Re: wstrzymać się z zakupem!!!!!Będzie lepszy pro IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.12, 14:57
              Może być też tak, że devy dobrze wiedzą że żadnego nowego programu nie będzie, a cała akcja nastawiona jest na podtrzymanie cen jeszcze przez najbliższy rok do momentu kiedy nasz geniusz ekonomii ogłosi że kasy nie ma, nie było i nie będzie. Dla nich (devów) to konkretne pieniądze przez kolejnych kilka-kilkanaście miesięcy.
              • Gość: matol pampers kanta sie wypelnia IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.12, 18:33

www.bankier.pl/forum/temat_rabat-na-sprzedazy-nieruchomosci-ponad-25,11915437.html
                prezeczytajcie jaka obnizke dali 150k - z 600k na 450k - chyba nie jest wesolo - jak fajnei spada smiec na gieldzie :D
                • Gość: Pan Tygrys Re: pampers kanta sie wypelnia IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.12, 20:15
                  Dobra fura, albo srednia fura i super motor, albo... hmmm, ci co kupili po 600 teraz pewnie tocza piane z ust. Pol biedy jak ktos wzial za gotowke lub z niewielkim kredytem, stac go, ale jak ktos sie zapetlil na 30 lat we franiu...
    • Gość: olga Re: Dni otwarte IP: *.205.73.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.11.12, 22:33
      Na pewno warto jest korzystać z takich dni otwartych. Jesli tylko inwestycja Shiraz Trio na Bielanach bedzie gotowa to na pewno bedziemy skorzystać z takich dni otwartych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka