Dodaj do ulubionych

Piastów czy Piaseczno

IP: *.subscribers.sferia.net 05.11.12, 22:13
Mamy dwójkę małych dzieci, zastanawiamy się nad zakupem małego i taniego segmentu w.w. lokalizacjach. Piaseczno trochę znam , w Piastowie byłem dwa razy, nie znam ale ceny niższe.
Proszę o porównanie infrastruktury społecznej, szkoły, komunkacji z Warszawą oraz ogólnego poglądu na temat Piastowa i Piaseczna.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: endriu Re: Piastów czy Piaseczno IP: *.centertel.pl 05.11.12, 22:36
      Piastów bliżej" Warszawy" i lepiej skomunikowany. Z Piaseczna bliżej na biurowy Służew, jest na droższym południu Warszawy. Wybór jak między dżumą a tyfusem.
    • Gość: dalej hop Piaseczno IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.11.12, 10:38
      Mi sie duzo bardziej podoba Piaseczno. Fajniejszy klimat, architektura i bliskość Warszawy
      • Gość: Maciek Re: Piaseczno IP: *.30.17.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.12, 20:56
        Architektura...???
        • Gość: Woyt Re: Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 20:26
          Zdecydowanie Piaseczno. Akurat tak się składa, że znam dobrze i jedno i drugie. Piastów to ciągle zapyziała dziura gdzie psy dupami szczekają. I totalnie wioskowa.
          • Gość: Jula Re: Piaseczno IP: *.play-internet.pl 11.11.12, 12:45
            Mam podobne wrażenia. Mieszkałam jakiś czas w Piastowie i dla mnie to dziura i nie wiem czy kiedykolwiek się to zmieni. Tam czas jakby stanął w miejscu. Znam tez Piaseczno i zdecydowanie jest przyjemniejsze i nowocześniejsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka