Dodaj do ulubionych

sasiedzi z gory

IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.13, 01:18
W jaki sposob sasiedzi z gory ( ostatnie pietro )( blok wielka plyta ) moga slyszec wszystko co dzieje sie pod nimi _ glosne rozmowy czy tam czynnosci codzienne telewizor muzyka to zrozumiale ale nawet czynnosci wykowywane po cichu , czy ciche rozmowy ( wchodzenie do pokoju , lazienki , itp)

2 sprawa akustyka ( w kiblu czy w lazience przez otwory grawitacyjne ( wentylacyjne ) slychac doslownie wszystko nie trzeba sie wsluchiwac _ dokladnie slychac jak np ciecie z gory se rozmawiaja xd

pdsluch _ ? ale to retardzi moherowi _ nawet nie wiem czy maja komputer p

probuje dociec w jaki sposob te ciecie wszystko slysza ? co sie dzieje pod nimi _ prosze nie zadawac pytan skad wiem poprostu slychac jak czasami komentuja nasze zycie _ a to ze to robil a to ze tamto _ wiem gowno mnie to powinno interesowac ale to jest strasznie wku...ajace :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarosław Re: sasiedzi z gory IP: *.warszawa.mm.pl 12.01.13, 14:39
      Nie wiem, może szklankę przykładają do ściany. Albo - co pośrednio wynika z Twojej wypowiedzi - po prostu słychać (skoro ty słyszysz co oni mówią o Tobie...)

Na marginesie - generalnie jestem pod wrażeniem Twojej wypowiedzi. Raz - niezwykła forma (choć pewnie tak się komunikuje wielu ludzi, ale ja takich nie spotykam, nie obracam się w środowisku armanich). Dwa - stosunek do ludzi starszych - oby dopadła Cię taka sama pogarda, jak będziesz w ich wieku.
    • Gość: weer Re: sasiedzi z gory IP: 79.162.120.* 12.01.13, 21:23
      kiedyś czytałem twojego posta na ten temat - czyżby nikt nic mądrego wtedy nie napisał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka