Dodaj do ulubionych

Dom na ursynowie

IP: *.operatorarp.pl 26.02.13, 14:03
Witam, chcę kupić dom niedaleko biurowców na Mokotowie, przy lotnisku, jest taka jedna inwestycja Domy Grabów na ul. Krasnowolskiej, całkiem przystępne ceny bo już od ok. 3 tys za metr, czy ktoś może pomóc, dać znac jak tam się mieszka, czy ktoś może coś slyszał na temat tej inwestycji?
Z góry wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: Dom na ursynowie IP: *.jmdi.pl 26.02.13, 14:12
      Witam,
      przed każdym zakupem nieruchomości trzeba sprawdzić umowę z deweloperem.

Po zapoznaniu się z umową mogę dać Panu opinię.

W przypadku zainteresowania proszę przesłać umowę na email: biuro@negocjatornia.pl
    • Gość: schatz Re: Dom na ursynowie IP: *.operatorarp.pl 26.02.13, 15:26
      bardzo dziękuje ale mnie interesuje opinia na temat tej konkretnej inwestycji, czy ktoś coś słyszał, wie, orientuje się (kwestie prawno-formalne to później) , a może ktoś tam coś już kupił
      Bardzo będę wdzięczna za pomoc
    • Gość: Raf Re: Dom na ursynowie IP: *.ip.netia.com.pl 26.02.13, 15:26
      Generalnie Grabów (osiedle segmentów budowanych w latach 80tych) to fajna lokalizacja i mieszka się dobrze.
      Jednak Krasnowolska to niezły kawałek od Grabowa i jeżeli nie masz samochodu to z tzw. buta jest dość daleko do przystanków na Puławskiej.
    • saprafik Re: Dom na ursynowie 26.02.13, 17:06
      lmgtfy.com/?q=Inwestycja+osiedle+Grab%C3%B3w+na+ul.+Krasnowolskiej&l=1
      • Gość: PanMiciura super miejscóweczka... IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.13, 19:26
        ...bliziutko do linii kolejowej, progu pasa startowego, centrów logistycznych, południowych obwodnic Warszawy, więc jeśli jesteś przesyłką kurierską, to będziesz się czuć tam świetnie. Jeśli marzy ci się domek, z ogródkiem, to pamiętaj że brzozy tam żadnej nie posadzisz, bo samoloty prawie szorują dupą po polu.
        • Gość: Gość Re: super miejscóweczka... IP: *.nameserverus2.com 27.02.13, 09:01
          > ...bliziutko do linii kolejowej, progu pasa startowego, centrów logistycznych,
          > południowych obwodnic Warszawy, więc jeśli jesteś przesyłką kurierską, to będzi
          > esz się czuć tam świetnie. Jeśli marzy ci się domek, z ogródkiem, to pamiętaj ż
          > e brzozy tam żadnej nie posadzisz, bo samoloty prawie szorują dupą po polu.

Żeby nie być gołosłownym, adres jest około 400 metrów od osi pasa startowego i jakieś 1200-1300 metrów od początku tego pasa. Cisza i spokój gwarantowane :)
    • Gość: schatz Re: Dom na ursynowie IP: *.operatorarp.pl 27.02.13, 12:30
      Tak się składa, ze samochód mam, okolice widziałam, brzóz nie mam zamiaru sadzić, lotnisko i dobrze że jest bo często podróżuje, a i siedziba biura jest na Mokotowie, pytanie tylko czy ktoś może coś wie o tym Inwestorze, bo wszystko sie dość dobrze składa pod względem i prawnym i finansowym, tylko porostu chciałam zasięgnąć opinii na tut. forum na temat osiedla Grabów II
      • Gość: schatz Re: Dom na ursynowie IP: *.operatorarp.pl 27.02.13, 12:35
        Dziękuję za link, tez wcześniej przejrzałam te same strony, ale gdyby jednak ktoś miał jakies info to z góry dziękuję
      • Gość: 01 Re: Dom na ursynowie IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.02.13, 12:49
        > lotnisko i dobrze że jest bo często podróżuje

w tym stanie umysłowym nie warto o nic pytać, po prostu od razu kupuj
        • Gość: Rob Re: Dom na ursynowie IP: *.operatorarp.pl 27.02.13, 13:34
          Witam, ja tam kupiłem i jestem bardzo zadowolony cisza spokój i to niby co gadają o lotnisku to wszystko bzdury (mieszkałem na Kabatach przy samym tesco i jak puszczali samoloty tamta drogą to czasami głowa pękała od hałasu) tylko zaskoczony jestem że cena tak poszła w dół ale pewnie kryzys i stąd taka okazja, ale mogę całkowicie polecić mieszkam od 3 lat i jestem bardzo na TAK
          Inwestor jest architektem i projektował mi jeszcze dom, a i jakby coś potrzeba było w temacie remontów to tez może załatwić świetną ekipę.
          Nie ma co się zastanawiać
          Namiary i więcej info o Inwestorze może Pani poczytać na jk-styl.pl
          • sammler Re: Dom na ursynowie 27.02.13, 14:25
            Rob, mam propozycję. Schatz też pisze z twojej domeny (operatorarp.pl). Wierzę głęboko, że to czysty zbieg okoliczności i ta państwowa spółka powołana do sprzedaży majątku upadłych przedsiębiorstw nie ma nic wspólnego z naganianiem na kupno konkretnych segmentów na Ursynowie (bo niby jaki mogłaby mieć?)... Ale skoro już zatrudnia dwóch ekspertów w ww. dziedzinie, z których jeden mieszka już od 3 lat w przywołanym segmencie, a drugi zastanawia się nad kupnem dokładnie takiego samego, to czemu nie skorzystać?

Wstań od biurka i przejdź się po pokojach... Na pewno znajdziesz schatza, z którym będziesz mógł (oczywiście w godzinach pracy, skoro w godzinach pracy możecie pisać na forum) na spokojnie obgadać temat... Na tym forum jest niestety zbyt wiele troli...

A wszystkim, którzy chcieliby obu panom pomóc nawiązać kontakt, polecam tę stronę.

S.
            • Gość: RumunOperator operatorarp IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.13, 14:53
              operatorarp ustami Mschatz już polecała coś kiedyś od jk-styl
              forum.gazeta.pl/forum/w,106,134722459,139478430,Re_Cynamonowy_Dom_Ursynow_Imielin.html
              To było w pół roku temu, wtedy polecała innym, a teraz się zastanawia...
              • sammler Re: operatorarp 27.02.13, 15:05
                Hihi :)

S.
    • Gość: Krasnowolski Re: Dom na ursynowie IP: *.dynamic.lte.plus.pl 18.03.13, 12:54
      Mieszkam tam od 2 lat, bardzo bałem się o hałas. Lotnisko jest dość blisko.
      Ale idzie się przyzwyczaić. W zasadzie samoloty już nie przeszkadzają.
      Jedynie kiedy startują na tę stronę, zwłaszcza w lecie jest to trochę uciążliwe.
      Pociągi czasem słychać ale o ich uciążliwość jest zerowa. Zagadką jest jak będzie słychać pobliską NS oraz S2 - a na pewno coś będzie dochodzić. Na pewno nie jest to miejsce ciche jak polana leśna ale z drugiej strony czego można oczekiwać od terenu odległego o 10 km od Pałacu Kultury. Ja zdecydowanie polecam. Mieszka się w Warszawie ale jakby na wsi. Nie słyszałem by ktoś miał zamiar się stad wyprowadzić z powodu hałasu. Wszak alternatywą jest codzienne stanie w korku na Puławskiej.
    • Gość: Propertyforsale Re: Dom na ursynowie IP: *.cdma.centertel.pl 23.03.13, 15:36
      Domy w Wilanowie w cenie apartamentu - Propertyforsale.pl
      15 km od Centrum polecam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka