pulawszczyzna 15.03.13, 20:01 powstanie na terenach zalewowych: forum.powiat-piaseczynski.info/viewtopic.php?t=8183&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulawszczyzna Re: Apartamenty Nadarzyńska-Piaseczno 15.03.13, 20:24 kurierpoludniowy.pl/archiwalne/pdf/piaseczno476.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabaty Re: Apartamenty Nadarzyńska-Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 21:00 na szczęście są osiedla na Piasecznie, które nie są wybudowane na terenach zalewowych, a są to: os. Lech, os. Słowicza, os. Bema, os. Plaza, os. Spółdzielni Mieszkaniowej "Jedność", os. Julianów i inne. Będzie remont torów kolejowych i z Piaseczna zaczną jeździć SKM-ki :) czyli nie tylko KM będzie jezdzić. I będą dojeżdzać do Śródmieścia w 26 minut:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Apartamenty Nadarzyńska-Piaseczno IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.03.13, 22:53 Piaseczno i okolice to w ogóle bardzo sympatyczne miejsce. Niby za miastem a rzut beretem do Wawki. Oczywiście jest fajnie o ile nie ma się mieszkania na terenach zalewowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Apartamenty Nadarzyńska-Piaseczno i inne IP: *.centertel.pl 06.04.13, 15:33 ja bym nie polecał tym terenów bo są zalewowe ale rozglądałem się za inwestycjami i przy ulicy Geodetów jest kilka ciekawych propozycji i komunikacja też jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliajuliak Re: Apartamenty Nadarzyńska-Piaseczno 22.09.15, 16:01 Przecież to tereny zalewowe, największy chłam w Piasecznie! tuż przy Perełce! ktoś kupi apartamenty nadarzyńska razem z basenami mało tego, że teren zalewowy, w dole, to jeszcze inwestycja wybudowana w ostrym dole. Grunt był tani, to deweloper się pokusił. Z tego co wiem, to lokali do wyboru do koloru, nikt nie chce kupować. Bo co za idiota kupi sobie mieszkanie za grubą kasę na terenie zalewowym? wystarczy pierwszy lepszy deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś