Dodaj do ulubionych

bitwa o dom vol.2

IP: 193.203.192.* 25.06.13, 10:06
jak myślicie gdzie będą kręcić 2-gą serię?

www.wirtualnemedia.pl/artykul/jesienia-druga-edycja-bitwy-o-dom-program-trafi-do-pasma-wieczornego
nie wiem, czy i gdzie jwc ma swoje inwestycje w warszawie (o ile to w ogóle będzie warszawa), ukończone i z jakimiś 10-cioma podobnymi w wielokości lokalami. może ktoś obstawia innego dewelopera??

btw, jakby ktoś chciał, to do 8-go lipca można sie zgłaszać ;)
Obserwuj wątek
    • shibdo Re: bitwa o dom vol.2 25.06.13, 18:51
      ja bym się chętnie zgłosił :D, mogli by też wziąć pod uwagę inne miasta np. poznań czy gdynię
      • agent.ds.nieruchomosci Re: bitwa o dom vol.2 25.06.13, 21:26
        Skoro przy pierwszej serii partnerem był developer JWC, można się spodziewać, że podobnie będzie przy serii drugiej.
    • agent.ds.nieruchomosci Re: bitwa o dom vol.2 27.06.13, 00:04
      Informacja dla szukających mieszkania i fanów programu Bitwa o Dom (finał programu w niedzielę na żywo, z terenu osiedla, o g.20.00). W dniach 29-30 czerwca na inwestycji Villa Campina odbędą się Dni Otwarte. Developer i uczestnicy programu serdecznie zapraszają.
      • shibdo Re: bitwa o dom vol.2 27.06.13, 20:47
        jestem ciekaw kto wygra bo oglądam od pierwszego odcinka, fajnie tym ludziom nawet tym którzy nie wygrają mogli sobie "przećwiczyć" urządzanie mieszkania, sam bym chętnie skorzystał z takiej okazji
        • Gość: jarzab Re: bitwa o dom vol.2 IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.13, 22:47
          a co pracownicy nie mogą skorzystać?
          • agent.ds.nieruchomosci Re: bitwa o dom vol.2 30.06.13, 20:10
            Finał właśnie się zaczął live na TVNie.
            • Gość: Dariusz Re: bitwa o dom vol.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 20:25
              Bardzo podobają mi się te małe okienka w kuchni. Zawsze o takich marzyłem.
              • agent.ds.nieruchomosci Re: bitwa o dom vol.2 30.06.13, 20:31
                Kto wygra wg Was? Stawka niezwykle wyrównana i pomysłowość finalistów naprawdę godna podkreślenia.
                • Gość: antyspam Re: bitwa o dom vol.2 IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.13, 00:16
                  odpowiem klasykiem
                  "a co mnie to gó... obchodzi?"
    • Gość: RodzinaNaBruku Re: bitwa o dom vol.2 IP: 46.165.251.* 01.07.13, 08:13
      Co to jest "bitwa o dom"?
      • agent.ds.nieruchomosci Re: bitwa o dom vol.2 07.07.13, 22:57
        Polskie reality show emitowane w TVN. Spośród 3000 rodzin, jury wybiera finałową 9, która co tydzień miała za zadanie wyremontować jakąś część mieszkania. Finałowy odcinek był na żywo, aby wygrać swoje mieszkanie w inwestycji JWC rodziny musiały zadowolić widzów, bo to oni decydowali o wygranej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka