Dodaj do ulubionych

Forty Bema firma Profibud

27.09.14, 15:45
Czy ktoś z Was wie coś na temat tej inwestycji? Na ich stronie nie ma jeszcze nic o tej budowie ale dzis widziałam szyld z informacją, że na ul. Waldorfa ma stanąć blok/osiedle.
Obserwuj wątek
    • annsiem1 Re: Forty Bema firma Profibud 29.09.14, 21:53
      Witam! A gdzie widziałaś szyld? I czy inwestorem ma być Profbud (ten od Osiedla Eskadra)? Tez jestem zainteresowana okolica. Pozdrawiam
      • agnieszka_mmm Re: Forty Bema firma Profibud 30.09.14, 09:25
        Zaraz przy tej szkole sportu. W weekend odbywały się tam targi śniadaniowe i na ogrodzeniu zawiesili szyld, że w tym miejscu powstanie nowa inwestycja. Tak to ci od Eskadry. Wchodziłam na ich stronę ale jeszcze nie ma żadnych informacji.
        • agnieszka_mmm Re: Forty Bema firma Profibud 30.09.14, 09:25
          Profbud a nie Profibud :) Źle wpisałam.
    • annsiem1 Re: Forty Bema firma Profibud 06.10.14, 13:57
      Hej Agnieszko jeśli możesz odezwij się do mnie na maila niebieska-roza@wp.pl :)
      • jarro21 Re: Forty Bema firma Profibud 06.10.14, 20:26
        Dzwoniłem do Profbudu - na razie robią rozeznanie rynku - czego chcą klienci (liczba pokoi, kuchnia otwarta, itp.). Niestety nie chcą powiedzieć nic więcej, poza tym że inwestycja ma mieć 4-6 pięter i oddanie w połowie 2016 (jak dostaną PB do marca).
        Nie wiadomo, ile będzie bloków / etapów, ale chyba kupili tam kilka hektarów gruntu
      • agnieszka_mmm Re: Forty Bema firma Profibud 11.10.14, 19:16
        Odezwałam się :) sprawdź maila
        • mic-kam Re: Forty Bema firma Profibud 02.11.14, 14:12
          Pierwsza wzmianka o inwestycji pojawiła się na stronie dewelopera www.profbud.info/awangarda
          • annsiem1 Re: Forty Bema firma Profibud 05.11.14, 18:07
            Taaaa... ceny 10000 zl/m2 za stan deweloperski... rozumiem lokalizacje ale mimo wszystko...
            • dentysta1234 Re: Forty Bema firma Profibud 07.11.14, 19:32
              Tym bardziej, że jest tam po prostu głośno od trasy szybkiego ruchu. Ale w sumie dobrze, że ten teren jakoś w końcu będzie zagospodarowany. Tylko pytanie, czy kolejne blokowiska są tam akurat najbardziej potrzebne...
              • janekf0 Re: Forty Bema firma Profibud 11.01.15, 16:39
                a komunikacyjnie jest to zad---pie, do centrum z przesiadkami i dojściem do przystanku godzina, jeden autobus na żądanie, jak ktoś ma dzieci to będzie kursował jak taksówka, park ładny ale to za mało jak na te ceny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka