agnieszka_mmm 27.09.14, 15:45 Czy ktoś z Was wie coś na temat tej inwestycji? Na ich stronie nie ma jeszcze nic o tej budowie ale dzis widziałam szyld z informacją, że na ul. Waldorfa ma stanąć blok/osiedle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annsiem1 Re: Forty Bema firma Profibud 29.09.14, 21:53 Witam! A gdzie widziałaś szyld? I czy inwestorem ma być Profbud (ten od Osiedla Eskadra)? Tez jestem zainteresowana okolica. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Forty Bema firma Profibud 30.09.14, 09:25 Zaraz przy tej szkole sportu. W weekend odbywały się tam targi śniadaniowe i na ogrodzeniu zawiesili szyld, że w tym miejscu powstanie nowa inwestycja. Tak to ci od Eskadry. Wchodziłam na ich stronę ale jeszcze nie ma żadnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Forty Bema firma Profibud 30.09.14, 09:25 Profbud a nie Profibud :) Źle wpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
annsiem1 Re: Forty Bema firma Profibud 06.10.14, 13:57 Hej Agnieszko jeśli możesz odezwij się do mnie na maila niebieska-roza@wp.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarro21 Re: Forty Bema firma Profibud 06.10.14, 20:26 Dzwoniłem do Profbudu - na razie robią rozeznanie rynku - czego chcą klienci (liczba pokoi, kuchnia otwarta, itp.). Niestety nie chcą powiedzieć nic więcej, poza tym że inwestycja ma mieć 4-6 pięter i oddanie w połowie 2016 (jak dostaną PB do marca). Nie wiadomo, ile będzie bloków / etapów, ale chyba kupili tam kilka hektarów gruntu Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Forty Bema firma Profibud 11.10.14, 19:16 Odezwałam się :) sprawdź maila Odpowiedz Link Zgłoś
mic-kam Re: Forty Bema firma Profibud 02.11.14, 14:12 Pierwsza wzmianka o inwestycji pojawiła się na stronie dewelopera www.profbud.info/awangarda Odpowiedz Link Zgłoś
annsiem1 Re: Forty Bema firma Profibud 05.11.14, 18:07 Taaaa... ceny 10000 zl/m2 za stan deweloperski... rozumiem lokalizacje ale mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
dentysta1234 Re: Forty Bema firma Profibud 07.11.14, 19:32 Tym bardziej, że jest tam po prostu głośno od trasy szybkiego ruchu. Ale w sumie dobrze, że ten teren jakoś w końcu będzie zagospodarowany. Tylko pytanie, czy kolejne blokowiska są tam akurat najbardziej potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
janekf0 Re: Forty Bema firma Profibud 11.01.15, 16:39 a komunikacyjnie jest to zad---pie, do centrum z przesiadkami i dojściem do przystanku godzina, jeden autobus na żądanie, jak ktoś ma dzieci to będzie kursował jak taksówka, park ładny ale to za mało jak na te ceny Odpowiedz Link Zgłoś