powerpuffgirl 19.08.04, 22:47 co sie teras nosi na Masurah? czy kozaczki na opcasie pasójom na ódkę? a rórzowa mini bes dou? powieccie co mam spakowadź!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_mumia_z_bagien Re: struj na Masury 19.08.04, 23:12 Sie lepjej zastanuf co jutro na spodkanie zalorzysz )))))))) Odpowiedz Link
fritzek Re: struj na Masury 20.08.04, 12:40 powerpuffgirl napisała: > co sie teras nosi na Masurah? czy kozaczki na opcasie pasójom na ódkę? a > rórzowa mini bes dou? powieccie co mam spakowadź!!!! kozaczki na opcasie koniecznie.tylko mószom bydź do puł óda i ze lateksó.bo jakby fala byłą to ci nurzek nie ohlapje. a mnini bes dou tesz morze bydź.tylko mósi bydź rzaruwjasta-bendziesz jom mjała zamjast kapoka.we kapokó siem gróbo wyglonda a mini bes dou sóperazko. i nie zapomnij o pelerynje ze lateksó bo jak bendzie padauo to karzom załorzyć ci jakiegoś strasznego sztormjaka.a ty bendziesz mjała latexowe wdzianko i fszystkim szczenki opadno. cmoxy!!! Odpowiedz Link
kanapkazserem Re: struj na Masury 20.08.04, 12:43 zgacam sie z pszetmuwczyniom i proponóje rzebyś koniecznie wziena cos na komary bo takie bomble co po nih zostajom nie som trędi. bóziaki * Odpowiedz Link
to.ya Re: struj na Masury 20.08.04, 14:19 Dla Kozmogirlsóf: Koniecznie sókjenka mini (baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mini) i koniecznie bes bjelisssssny... Takie trendy teras som (zawidziane to było) A kozmobojzy: Struj do łindsórfingu... obcizny żecz janzna. Kolor czarno-zielon-rzułte... Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: struj na Masury 20.08.04, 22:50 jusz sie zpakowałam! wziełam minufke rurzowom, rzułtom bluske bes pszodó, sókienke bes dou, stajli latexowe wdzianko, 3 topy z myszkom miki i kaczorem donaldem(oni som parom, czy nie?), złote rybaczki i opcisłom zielonom blóze jagby było zimno. poza tym sexi bjelizne i pare par bótuf (kozaczki na metalowym opcasie, japonki na opcasie, trambki na opcasie). wezme tesz tipsy na zmjane, jakby misie pomałały i waliske kozmatykuf. aha czy na Masurah som jakieś sklepy i galerje????? lowe Odpowiedz Link
fritzek Re: struj na Masury 23.08.04, 17:29 mószem ciem zmartfić. na masurah jezd cieńko ze sklepami. jakieś sklepy to masz we gołembjeskim co jezd we mikołajkah. i galerja tesz jezd w mikołajkah.ale siem okropnie rosczarowauam.było napisane 'galerja antyk' ja tam se wszedłam a tam...jakieś stare rópjecie!asz misiaczeg siem ze mnije śmjał.bo on mje oszczegał cobym tam nie whodziła.nomalny szok. i fogle to na masórah nie jest sóperasko.komary gryzo i zimno jezd.lepjej se jehać na chawaje. cmoxy foral!!! Odpowiedz Link