Dodaj do ulubionych

SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A

IP: 212.244.77.* 08.09.04, 08:43
Czy są na tym forum osoby, które czekają na mieszkanie w budynku Bluszczańska 2A
Jaka jest wasza opinia na temat tej inwestycji ?
Obserwuj wątek
    • kwiatkosia Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A 08.09.04, 11:00
      ja czekam na mieszkanie w tym bloku.Slyszalam, ze ekipa budowlana juz tam jest
      i dzialaja. Mysle, ze miejsce jest w porzadku (a szczegolnie 2A), tylko obawiam
      sie, ze nie skoncza budowy w terminie,
      Kupujesz tam mieszkanie?,
      pozdrawiam
      • Gość: K@Be Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: 212.244.77.* 08.09.04, 11:53
        tak, właśnie tam w budynku 2A :-), jadąc do pracy przejeżdżam obok i przyglądam
        się co chłopcy robią. Jak na razie trwa palowanie i jak będą tak dalej robić to
        powinni zdążyć z terminem :-)
        • kwiatkosia Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A 08.09.04, 14:31
          Ja niestety nie bywam czesto w tych okolicach, wiec bede wdzieczna jesli na
          bierzaca bedziesz pisal/a na forum o tym co dzieje sie na budowie.
          Podpisales/as juz umowe?
          • Gość: K@Be Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: 212.244.77.* 08.09.04, 14:59
            Ok, jak zauważę jakąś zmianę to dam znać. Jeżeli chodzi o umowę to tak już ją
            podpisałem, a co z Twoją umową ? Jakie mieszkanie kupujesz ?
            • kwiatkosia Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A 08.09.04, 18:38
              w przyszlym tygodniu bede musiala pojechac i w koncu podpisac umowe.
              Kupuje mieszkanie na 3 pietrze z lewej strony bloku patrzac na kopiec (narozne), a Ty?
              • Gość: K@Be Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: 212.244.77.* 09.09.04, 08:13
                Moje będzie też na 3 piętrze, ale po prawej stronie budynku (od wewnątrz).
                Wczoraj na placu budowy pokazał się dźwig.
    • Gość: hrodoahad Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:20
      Witam,
      ja się aktualnie zastanawiam, mam zarezerwowane mieszkanie na parterze, lokalizacja, cena i projekty mi się podobają, mam tylko bliżej nieokreślone wątpliwości co do solidności spółdzielni. Nie podoba mi się, ze nie chcę mi dać umowy na zewnątrz, a tylko do przeczytania u nich na miejscu. Niby czego się boją??? Z innych wątków na tym forum o solidności spółdzielni piszą różnie, choć - szczerze mówiąc - nie tragicznie, jak w wypadku takiego JW Construction. Na miejscu byłem przedwczoraj wieczorem, było już ciemno, ale jakieś dźwigi i inne takie na miejscu budowy majaczyły.
    • Gość: K@Be Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: 212.244.77.* 21.09.04, 10:09
      Pokazaly sie juz pierwsze zdjecia z placu budowy ;-)
      • kwiatkosia Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A 22.09.04, 15:50
        Bylam tam wczoraj wieczorem- dzwigi stoja, ale nie widac, zeby cos sie dzialo.
        Mam wrazenie, ze przejechali sprzetem w kolo i to wszystko.
        Ja jeszcze nie podpisalam umowy. Jak faktycznie nie beda chcieli mi jej dac na
        zewnatrz, to chyba ja sfotografuje. Przeciez aparatu mi nie wyrwa:)
        Poczekam jednak do przyszlego tygodnia,
        pozdrawiam przyszlych Sasiadow
        • jaci Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A 22.09.04, 16:02
          Na stronie www.kramar.pl/sam-81/ jst skan umowy ze spółdzielnią. Co
          prawda dotyczy budynku na osiedlu Moczydło, ale nie wydaje mi się aby zapisy
          uległy istotnym zmianom.
          W tej spółdzielni robotnicy na budowie pracują od 7 do 15. Jest to standartem i
          nie należy sie przejmować, bo spółdzielnia do tej pory dotrzymywała terminy
          określone w ostatecznej umowie, niestety z ceny już raczej nie.

PZDR!
        • Gość: Ania Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 04.01.05, 08:55
          Jeżeli chodzi o postępy na budowie to nie jest tak źle. Od strony Bartyckiej i
          częściowo od kopca jest już pierwsze piętro. Niestety nie wiem co dzieje się od
          strony budynku Bluszczańska 76 bo tam widziałam ostatnio wielką dziurę. Na
          nieszczęście w tej części ma być moje mieszkanie. Pozdr.
          • Gość: AK Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.05, 16:12
            Mam nadzieję, że pogoda będzie budowlańcom sprzyjać. Pozdrawiam
            • Gość: ania Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: *.mg.gov.pl / 158.66.1.* 18.01.05, 09:21
              Jak na razie to stukaja i pukaja na budowie. Mam nadzieję, że zimy juz nie
              będzie więc jest szansa na terminowe oddanie mieszkania. No ale nie ma co.
              Trzeba czekać bo i tak nie zależy to on nas tylko tych panów na budowie! Pozdr.
    • Gość: elwin Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: 195.94.201.* 07.04.05, 10:17
      zastanawiamy sie nad kupnem duzego mieszkania na bluszczanskiej. co mozecie
      powiedziec o spoldzielni? jak ida prace? jaki jest standart? jak wyglada droga
      dojazdowa do blokow, czy jest w planach jakis plac zabaw?

bede bardzo wdzieczny
      • Gość: gubi Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: 217.96.11.* 26.07.05, 11:49
        z tego co wiem - rozmawialam z kierownikiem budowy - to sa jakies problemy z
        dojazdem. SAM nie kupil dzialki przeznaczonej na dojazd. podobno postepowanie w
        sprawie wydania decyzji o pozwoleniu na budowe zostalo wznowione - chyba przez
        wojewode.
        • Gość: Grześ Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:38
          Chyba ta informacja dotyczy budynku, którego rozpoczęcie budowy miało się
          zacząć w sierpniu.
          • Gość: strażak SAM Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: 217.96.11.* 03.08.05, 14:57
            informacja o wznowieniu postepowania w sprawie pozwolenia na budowe dotyczy
            budynku który właśnie jest na ukończeniu. sprawa wsztrzymania budowy jest
            obecnie u wojewody.
        • Gość: Piotrek Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:02
          O ile się orientuję to obowiązkiem gminy jest wykup działki na dojazd.
    • martaniec2 Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A 01.08.05, 13:39
      Gość portalu: K@Be napisał(a):

> Czy są na tym forum osoby, które czekają na mieszkanie w budynku Bluszczańska 2
      > A
      > Jaka jest wasza opinia na temat tej inwestycji ?
      bardzo fajnie mieszkam przy bartyckiej w nowym budynku, ale uwaga przy kopcu ma przebiegac dwu pasmówa czerniakowska bis
      • Gość: Grzes Re: SAM-81 BLUSZCZAŃSKA 2A IP: *.kir.pl 02.08.05, 08:26
        Czerniakowska BIS ma się łaczyć z Gagarina, a to od kopca conajmniej pół
        kilometra. Od strony Bartyckiej to Sam-81 jeszcze nie rozpoczął budowy budynku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka