Dodaj do ulubionych

Księżycowa 60

01.02.15, 11:20
Co myślicie o inwestycji? Trochę martwi mnie trasa, która ma przebiegać nieopodal inwestycji :( Jak wygląda współpraca z Metaxipolska? Może ktoś z was kupił lokal na Księżycowej? Podzielcie się swoimi opiniami.
Obserwuj wątek
    • tomaszmakowski Re: Księżycowa 60 01.02.15, 16:00
      o matexi można poczytać trochę tu: forum.gazeta.pl/forum/w,106,145502728,,Slodowiec_Park_Matexi.html?v=2 ale jak zawsze trochę opinii na + i trochę na -
      mnie też interesuje mieszkanie w tej inwestycji ale sam nie wiem po tych opiniach...
      • hilkaa Re: Księżycowa 60 01.02.15, 21:28
        czytałam te opinie ale też nie wiem co mam o nich myśleć.... zastanawiam się też nad inwestycją PROFBUD ale matexi ma zdecydowanie lepsze rozkłady mieszkań ale nie wiem jak się przedstawiają ceny. Czekam od nich na informacje.
        • street_viewer Re: Księżycowa 60 05.02.15, 15:20
          Daj znac jak sie czegos dowiesz, co mowia o trasie i czy z ceny zejda?
          • hilkaa Re: Księżycowa 60 06.02.15, 21:14
            wiec tak: z ceny ciężko zejść gdyż dopiero zaczęli sprzedawać mieszkania (trzeba rozmawiać z Prezesem) zakończenie budowy przewidziane jest na lipiec 2016 roku. Developer nie wie niczego innego na temat trasy niż to co widnieje na siskom. Generalnie po rozmowie w biurze przestałam być zainteresowana tą inwestycją, a wiedza doradcy kredytowego była przerażająco beznadziejna.
            • street_viewer Re: Księżycowa 60 06.02.15, 22:24
              ceny ze strony to ceny w przedsprzedaży i nie podlegają negocjacji... takie dostałem info. Szkoda...
              • pomatol Re: Księżycowa 60 08.02.15, 12:12
                to niech trzymaja te mieszkania i sie nimi udlawia :)
                Jakby wszyscy przestali przeplacac za mieszkania to mielibysmy normalne ceny :)
                Zobaczcie ilu jeleni wsrod frankowiczow teraz ma do wszystkich pretensje - a przeciez sami pompowali balona i teraz powinni byc zlicytowani za kare :)
    • hilkaa Re: Księżycowa 60 08.02.15, 20:56
      śmietnik to małe piwo w porównaniu z lotniskiem i budową s7 2017-2018 roku. długo zastanawiałam się nad tą lokalizacją i odpuściłam mimo "niskiej" ceny. Byliśmy na budowie i radzę się tam przejechać i zobaczyć, w którym miejscu dokładnie buduje się blok.
      • twoteatoroomtwo-tamtaramtamtam Re: Księżycowa 60 13.02.15, 18:37
        na stronie siskom wszystko dokładnie narysowane , blok jest praktycznie na przyszłej wylotówce na Gdańsk S7, gratuluje kupującym smrodu, hałasu i pięknych ekranów a wszystko to za mini ratkę bo taniej o 500 zł
    • bib22 Re: Księżycowa 60 19.02.15, 22:28
      Niedaleko jest wysypisko Radiowo, czasami się to odczuwa. Okoliczne domki mają szamba i niektóre są ogrzewane piecami węglowymi.
    • twoteatoroomtwo-tamtaramtamtam Re: Księżycowa 60 21.09.15, 14:45
      warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,18860250,bemowo-trasa-szybkiego-ruchu-miala-byc-schowana-w-tunelach.html

Ciekawe co na to kupujący właśnie "kwadraty" na nowo budowanym osiedlu "Kwadry Księżycowej"?
    • pkowalski.84 Re: Księżycowa 60 02.05.16, 15:23
      Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru, posiadam uprawnienia budowlane ). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: jakość wykonania tynków, wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej.
      Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440
    • mattech Re: Księżycowa 60 21.11.16, 12:10
      Inwestycja wyglądana nawet dobrze widać niedoróbki w mieszkaniach. Wykończenie poniżej obecnych norm ( brak sterowania ogrzewaniem , grzejniki słabej jakości, na ostatnich piętrach głośna wentylacja)
      Agenci do sprzedaży p.Katarzyna Józeforska mało profesjonalna nie słowna nie poinformowała, że mieszkanie jest już zarezerwowane.
    • mattech Re: Księżycowa 60 22.11.16, 12:29
      Inwestycja wyglądana nawet dobrze widać niedoróbki w mieszkaniach. Wykończenie poniżej obecnych norm ( brak sterowania ogrzewaniem , grzejniki słabej jakości, na ostatnich piętrach głośna wentylacja)
      Agenci do sprzedaży p.Katarzyna Józeforska mało profesjonalna nie słowna nie poinformowała, że mieszkanie jest już zarezerwowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka