Dodaj do ulubionych

MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG

IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 12:22
SZUKAM JESZCZE NOWYCH SASIADOW KTORZY ZAKUPILI MIESZKANIE U ROBYG.
Obserwuj wątek
    • Gość: maz78 Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG IP: *.crowley.pl 14.09.04, 13:55
      Ja mam zarezerwowany do piątku parter 41,7 m. Mam dylemat czy wybrać Robyg czy
      SM Domino z boku.
      Co sądzisz o Developerze Robyg, jaki będzie przewidywany czynsz i czy będzie
      jakiś plac zabaw dla dzieci.
      Jest jeszcze problem z tą autostradą ale podobno tunel będzie od tych budynków
      spory kawałek.
      Wszystko co wiesz napisz mi.
      Pozdrawiam
      Marcin
      • Gość: irena Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 14:48
        Ja juz podpisalam umowe.Fakt autostrada, ale z tego co slyszalam tunel ma byc
        glebszy niz w metrze.
        Na pewno nie bedzie przebiegac pod oknami.
        Z Domina raczej zrecygnuj oni maja jakies klopoty finansowe.Na poczatku kiedy
        szukalam mieszkania tez bylam u nich, ale po tym co przeczytalam na forum o tej
        spoldzielni to sie zlapalam za glowe.
        Czynsz na pewno bedzie mniejszy niz w spoldzielni nie bedzie sie placic na
        prezesow.
        Nie chce w prowadzac cie w blad bo sama dobrze nie wiem, ale we wspolnotach
        mieszkaniowych placi sie mniej 5-6zl za metr zawsze moze byc mniej to zalezy od
        czlonkow wspolnoty ktorych wybieraja mieszkancy.
        Budowe otwiedzam regularnie i widac ze prace ida ostro.
        Co do placu zabaw to ma byc.
        Wrazie pytan irenan2000@yahoo.com
        Pozdrawiam
    • Gość: irena Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 19:13
      Ja mam mieszkanie na I pietrze od strony zachodniej tez od Domino.
      www.warszawa.gddkia.gov.pl na samym dole tej strony jest mapka jak ma biegnac
      autostrada.
      Jak bedziesz pisal to nie uzywaj polskich zmiekczen poniewaz pozazuja mi sie
      rozne znaki.
      Tak jak kazda umowa nie jest idealna.Ale nie ma w niej haczykow. Oni moga Ci
      dac kopie umowy ja taka przed jej podpisaniem widzialam.I pozniej nic sie w
      niej nie zmienilo.
      Pozdrawiam
      Cos nie tak mam z yahoo dzis nie moge wysylac wiadomosci
      • maweiss Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG 17.09.04, 07:23
        Ogladalem wczoraj budowe i nie ma jeszcze wstawianych okien. Czy uwazacie, ze
        wyrobia sie do konca tego roku, jak jest to zakladane?

Marcin
    • rataj1237 Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG 21.09.04, 14:16
      Witam,
      co prawda zona dopiero bedziemy podpisywac w tym tygodniu umowe, ale juz chyba
      prawie jestesmy sasiadami. Mamy stac sie szczesliwymi posiadaczami 3 pokoji na
      oparterze z ponad 100 m ogrodkiem.
      pozdrawiamy
      E i T
      • Gość: tomek POPUKAJCIE SIĘ W GŁOWĘ .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:08
        Kupować mieszkania na ursynowie ?
        Zdaje się, że parków tam nie ma.

Jest coraz bardziej zakorkowany KEN, metro dla
        sardynek i projekt autostrady.

I mrowie buraków.
        • Gość: papa Re: POPUKAJCIE SIĘ W GŁOWĘ .... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 17:49
          i jak to dobrze, że tego durnia tomka nie ma
    • Gość: Czarek Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG IP: *.aster.pl 21.09.04, 19:21
      Cześć,

ja mam mieszkanie nr 26, drugie piętro od strony zachodniej.

1. plac zabaw ma być ale symboliczny - mała powierzchnia - rzut techniczny
      otoczenia jest u dewelopera

2. robotę przyspieszyli i moze termin grudniowy jest aktualny ale

3. jest nowy temat, byłem dziś w Robyg i dostali info od gminy, że chyba się
      opóźnią z kanalizacją - po czwartym pytaniu Pani wspomniała coś o 3-4
      miesiącach. Więcej info nie wypuścili ale warto ich pytać i naciskać - wtedy
      może coś wywalczą w Gminie

a teraz pytanie:
      Czy ktoś wie jak daleko będzie przebiegała uliczka osiedlowa od budynku?
      • rataj1237 Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG 22.09.04, 11:15
        Witam,
        uliczka ma przebiegac na wysokosci obecnego ogrodzenia budowy, gdzie teren jest
        teraz wydzierzawiony na okres jej trwania.
        pzdr
        sasiad z mieszkania 04:)
    • Gość: piotrek Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG IP: 195.116.118.* 23.09.04, 15:44
      Hej!Ćzy to prawda ze autostrada bedzie przebiegac tylko 200 m od tego budynku?
      • Gość: Wojtek Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG IP: *.tele2.pl 23.09.04, 22:09
        Tak!Dlatego nie kupiłem mieszkania w robygu,chociaż cena byla
        zachęcająca.Pytałem ich kilka razy co będzie w okolicy,ale nawet nie zająkneli
        się o autostradzie.polecam stronkę:www.gddkia.warszawa.gov.pl Na dole stronki
        znajdziesz dokładne mapki z przebiegiem autostrady.po cztery pasy w jedną
        stronę!na wysokości tego bloku będzie wlot do tunelu i prawdopodobnie turbiny
        wydmuchujące spaliny.tak czy owak spaliny,smród,hałas itd, pozdrawiam Wojtek
    • Gość: pegazus Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG IP: 195.116.118.* 29.09.04, 10:10
      Co myslicie o tej inwestycji?chyba robota stanela w miejscu
      • conraddd Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG 29.09.04, 11:12
        w istocie, w porównaniu z domino i dom dev., którzy budują w sąsiedztwie nie
        wygląda to nadzwyczajnie. Trudno uwierzyć by ROBYG oddał mieszkania jeszcze w
        tym roku (nawet stan surowy nie jest jeszcze skończony). Sąsiedzi kończą
        malować elewację, a i oni zapewne nie wyrobią się budową do końca tego roku.
        Trudno mi oceniać, nie znam szczegółów tej inwestycji, jednakże, jeżeli chcesz
        zamieszkać jeszcze w tym roku bądź na początku następnego wybierz domino lub
        dom dev. albo mieszkanie u zubełnie innego developera gdzieś w W-wie.
        • rataj1237 Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG 29.09.04, 16:09
          no chyba nie specjalnie stnela, bo w ciagu trzech tygodni postawili scianki
          dzialowe, ateraz wstawiaja okna, wiec sznse na oddanie w tym roku sa spore
          • Gość: Czarek Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.04, 22:38
            Mieszkam 0,5 km od budowy i co parę dni kontroluję zakres prac.

Prace nie stanęły, jakkolwiek są opóźnione o jakieś 2 tygodnie. Nie ma jeszcze
            wszystkich okien i pokrycia dachu - które to miały być wykonane do końca
            września.
            • Gość: UWAGA Re: MIESZKANIE NA PILECKIEGO-ROBYG IP: *.minrol.gov.pl / *.minrol.gov.pl 20.10.04, 19:57
              Wszyscy ktorzy podpisali umowe przedwstepna kupna mieszkania przy ul.
              Pildeckiego w firmie Robyg spotykaja sie 5 listopada o godz. 19 na przeciwko
              kina Atlanic (ul.Chmielna) Do zobaczenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka