Dodaj do ulubionych

Victoria Dom Przy Parku

15.06.15, 08:58
Witam,
szukam osób, które zakupiły mieszkanie lub planują zakup w tej inwestycji. Jakie wrażenia w kontakcie z deweloperem, projekt aktu itp.
Obserwuj wątek
    • stanislawperkoz Re: Victoria Dom Przy Parku 02.03.16, 12:39
      Ja widzę jak oni stawiają te budynki, zresztą fotki sobie pykałem, tak by się pośmiać ze znajomymi, tempo mają niczym stachanowcy za komuny, nie ważne deszcze nie deszcze, śnieg nie śnieg, mokre ściany co tam, niech się mury pną do góry, żadnego sezonowania...
      • punktapteka Re: Victoria Dom Przy Parku 17.03.17, 10:39
        Przed zakupem sprawdzajcie umowy, mają wygórowane stawki za eksploatację. Zarządca budynków bardzo niemiły i niedostępny, kolokwialnie mówiąc CHAM. Podpisujesz akt notarialny a developer z góry narzuca zarządzającego osiedlem, który dyktuje ceny. Odwołanie zarządzającego nie jest proste....!!!
    • marcci1 Re: Victoria Dom Przy Parku 08.05.16, 18:43
      czyli nikt nie warto tam kupić ??? bo chyba już jest kpl
    • marcci1 Re: Victoria Dom Przy Parku 08.05.16, 18:45
      bo chyba nie myślisz , żę jakiś developer czeka aż mu ściany wyschną??
      • djkate Re: Victoria Dom Przy Parku 29.06.16, 15:04
        budują szybko, bo muszą- terminy gonią. a inwestycja wydaje sie byc na prawde ladna. opieka spoko, na ceny tez nie mozna narzekac- bo w okolicy maja wieksze ceny i terminy odbioru inne. a tu ok. i komorke kupilam tez :)
        • noridge Re: Victoria Dom Przy Parku 29.06.16, 16:58
          w którym bloku które piętro ?
          wiesz może kiedy będą klucze ?
          • topolino.pl Re: Victoria Dom Przy Parku 17.08.16, 17:50
            Zapraszam na forum osiedla www.facebook.com/groups/1084158101668471/?fref=ts
    • kulfonnn Re: Victoria Dom Przy Parku 05.10.16, 08:29
      Jak idzie do przodu ? Przecież to już skończone jest!
    • kulfonnn Re: Victoria Dom Przy Parku 05.10.16, 08:43

Obejrzałem sobie z bliska to osiedle wczoraj, szpetne strasznie. Zmarnowany potencjał całkiem fajnego pomysłu. Na plus ażurowy płot, choć i on świadczy o niskim budżecie tej inwestycji. Balkony fatalne, ciężkie i zwaliste stalowe kraty, wykończone dodatkowo jakąś plastikową tandetą przynitowaną do stalowej ramy ?! Co to jest ??? Brak płytek na krawędziach balkonów - noooo deweloper zaoszczędził 1m2 materiału, to sobie nabywcy sami uzupełnią. Tandeta i obciach jakich mało! Do tego skrzynki pocztowe na zewnątrz ? Chyba pierwszy raz to widzę w mieście, zabrakło miejsca w środku? Kolorystyka też pozostawia trochę do życzenia, no ale to jest kwestia gustu, ja osobiście nie chciałbym mieć czarnych ram okiennych.
      Miejsce super, wizualizacja na stronie też OK, ale wykonanie baaardzo słabe. Jak to mówią "po taniości". Zobaczymy co napiszą ciekawego ludzie po odbiorach technicznych...
      • punktapteka Re: Victoria Dom Przy Parku 17.03.17, 12:01
        Przed zakupem sprawdzajcie umowy, mają wygórowane stawki za eksploatację. Zarządca budynków bardzo niemiły i niedostępny, kolokwialnie mówiąc CHAM. Podpisujesz akt notarialny a developer z góry narzuca zarządzającego osiedlem, który dyktuje ceny. Odwołanie zarządzającego nie jest proste!!!!!!!
    • piwnikaks Re: Victoria Dom Przy Parku 11.10.16, 17:09
      ja to doczytalem "Osoby kochające przestronne pomieszczenia na pewno ucieszy fakt, że zaprojektowaliśmy lokale o wysokości 3 metrów na najwyższej kondygnacji. " Fajnie by miec takie jak kiedys w strych na mokotowie! :)
    • iwonamolka Re: Victoria Dom Przy Parku 16.11.16, 19:43
      Witam,
      właśnie planujemy z mężem. Sprawdzaliśmy oferty i promocje długo, ostatnio byliśmy w biurze. Rozmowa poszła dobrze, chociaż wszystkiego nie opowiem, ale polecam pójść śmiało :)
    • rymaszewskitutaj Re: Victoria Dom Przy Parku 18.11.16, 17:20
      Cieszę się, że podjąłem decyzję i zakupiłem dla dziecka tutaj mieszkanie. Jedno z najlepszych osiedli, nowo wybudowanych w Warszawie. A cena jest poza konkurencją :)
    • iwonamolka Re: Victoria Dom Przy Parku 13.12.16, 14:59
      ani u mnie ani u jednego z sąsiadów nie było mokrej ściany. co tutaj za głupoty wymyślają.. ludzie..
      Wiedziałam, co kupuję - i całkiem jestem zadowolona. Nie psujcie sobie humor
    • igamazuro Re: Victoria Dom Przy Parku 16.01.17, 07:49
      Ale to polacy potrafią narzekać...
      Odpowiadam - wrażenia dobre. Kontakt stały z doradcą ds sprzedaży. Wszystkie formalności pomaga załatwić i na każde kolejne pytanie odpowiada.
    • punktapteka Re: Victoria Dom Przy Parku 17.03.17, 10:35
      Przed zakupem sprawdzajcie umowy, mają wygórowane stawki za eksploatację. Zarządca budynków bardzo niemiły i niedostępny, kolokwialnie mówiąc CHAM. Podpisujesz akt notarialny a developer z góry narzuca zarządzającego osiedlem, który dyktuje ceny. Odwołanie zarządzającego nie jest proste!!!
    • punktapteka Re: Victoria Dom Przy Parku 17.03.17, 10:38
      Przed zakupem sprawdzajcie umowy, mają wygórowane stawki za eksploatację. Zarządca budynków bardzo niemiły i niedostępny, kolokwialnie mówiąc CHAM. Podpisujesz akt notarialny a developer z góry narzuca zarządzającego osiedlem, który dyktuje ceny. Odwołanie zarządzającego nie jest proste!!!!
    • punktapteka Re: Victoria Dom Przy Parku 17.03.17, 10:38
      Przed zakupem sprawdzajcie umowy, mają wygórowane stawki za eksploatację. Zarządca budynków bardzo niemiły i niedostępny, kolokwialnie mówiąc CHAM. Podpisujesz akt notarialny a developer z góry narzuca zarządzającego osiedlem, który dyktuje ceny. Odwołanie zarządzającego nie jest proste!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka