jacekp4 15.09.04, 23:15 Chciałbym sie dowiedzieć czegoś na temat Sadyba Hrabska. Stronę już widziałem. Czy ktoś ma bardziej szczegółowe informacje.Please Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: REMI Re: SADYBA HRABSKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 09:35 Dzwonilem do nich i bylem na dzialce. Trudno cos konkretnego powiedzic bo jeszcze nie zaczeli budowac. Poczekamy zaobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmel Re: SADYBA HRABSKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 10:21 Czy moglibyście podać mi adres tej strony? Dzięki. PS. Rozumiem, że nie chodzi o park Sadyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: SADYBA HRABSKA IP: *.polityka.com.pl 16.09.04, 13:39 www.sadybahrabska.pl Chodzi o Nowe Falenty pod Raszynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REMI Re: SADYBA HRABSKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 22:37 Przejechalem dzisiaj Droga Hrabska i chyba zaczynja budowe bo postawili baraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yac Re: SADYBA HRABSKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 22:58 czy ktoś wie ,gdzie to się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REMI Re: SADYBA HRABSKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.04, 17:27 Ja tam jezdze od strony Krakowskiej i skrecam na Hotel Hrabski przed Jankami. Pozniej tak jak glowna w lewo nastepnie w prawo i jakies trzysta metrow po prawej stronie przed strzezonym osiedlem. Charakterystyczna cech niebieska stalowa brama wjazdowa na dzialke. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekp4 Re: SADYBA HRABSKA 17.09.04, 17:55 Byłem tam dzisiaj rzeczywiście coś sie zacżęło dziać. Ciekawe jak wygląda rzeczywiście sprzedaż. Czy ktoś już rezerwował jakiś budynek proszę o odpowiedź?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoln Re: SADYBA HRABSKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.04, 00:21 do informacji zainteresowanych to czego się dowiedziałem po rozmowach z biurem sprzedaży- buduje to nowy developer- a ściślej to jakaś rodzinna inwestycja czyli powinni się starać, a jak jest : - cena około 2400 +vat+działka- suma za 170 m2 -500 000 pln- czy to dużo? sprawa indywidualna ale jak na dom... cena naszego obecnego mieszkania na ursynowie - płacisz za to co wybudowali -na dzień dzisiejszy praceziemne-(inf. telefoniczna od developy więc do sprawdzenia , ktoś tam codziennie jeździ więc się dowiemy)twierdzą że odbiór segmentu w wrzesień/ październik - lokalizacja- fajne stawy i trochę zieleni(ciekawe czy można łowić tam ryby- pytanie do mieszkańców Falent) wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
jacekp4 Re: SADYBA HRABSKA 22.09.04, 22:31 cześć Cieszę się że ktoś również zainteresował się tą inwestycją. Myślałem że jestem sam!! Nie chciałbym być jedynym który dokonał rezerwacji. Karoln napisz jak wygląda sprawa umowy przedwstępnej i aktu notarialnego. Kiedy idziecie do notariusza, przy podpisaniu przedwstępnej czy poźniej. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: SADYBA HRABSKA IP: *.eranet.pl 20.10.04, 10:24 A nie martwi Was, ze to wszystko staje na glinie? Trzeba przycisnac developa, zeby fundamenty byly solidne - na osiedlu obok ponoc budynki niezle pekaja a na ogrodkach po deszczach stoi woda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SADYBA HRABSKA IP: *.acn.waw.pl 24.02.05, 15:40 Hej mam pytanie o osiedle obok czyli Hrabski Park. Masz moze wiecej informacji- co tam jest nie tak- bo zastanawiamy sie nad kupnem domu tamze. Dziekuje bardzo za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś