Gość: Darek IP: 194.181.33.* 23.04.01, 16:01 Witam Czy ktoś miał jakieś doświadczenia z tą firmą? Byłbym niezwykle wdziączny gdyby ktoś chciał się nimi podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: Miniwille sp. z o.o. IP: *.pol.pl 23.04.01, 16:56 Od pewnego czasu czytam środowe dodatki GW dotyczące nieruchomości i kiedyś coś czytałem o tej firmie jak mnie pamięć nie myli. Prawdopodobnie poprzednio nazwywała się inaczej i z powodu zniechęcenia klientów zmieniła nazwę. Oczywiście mogłem coś pomylić ale jak znajdę to wydanie GW to potwierdzę tę wiadomość lub proponuję poszukać w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYSZTO Re: Miniwille sp. z o.o. IP: 10.129.130.* / *.acn.pl 20.06.01, 23:34 Firma ta nazywała się ACCORD DEVELOPMENT. Radzę ci daj sobie spokój bo możesz stracić dużo pieniędzy. Zmienili nazwę ale metody działania zostały te same. Podejrzewam że klientów zadowolonych z tej firmy można policzyć na palcach jednej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Miniwille sp. z o.o. IP: *.bresa.com.pl 06.08.01, 11:53 Wlasnie czytalem o tej firmie w tym samym dziale tzn.GW sprawdza developerów Tam jest dokladny opis calej afery czyt. m.i.n o firmie accord Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Miniwille sp. z o.o. IP: *.warszawa.mtl.pl 21.06.01, 11:41 Proponuję poczytać co na temat Accordu pisze we wczorejszej Gazecie Wyborczej p.Klukowska. Piękne i pouczające. Odpowiedz Link Zgłoś